nekropsi yeni albüm eskisi gibi olacak mı?

Anasayfa  \  Forumlar  \  Müzik  \  nekropsi yeni albüm eskisi gibi olacak mı?

ne kadar kayıt kalitesi rezalet olsa da mi kubbesi albümü zamanının çok çok ötesinde bir albümdü. canlı performanlarıyla da (mesela steve vai in alt grubu olarak bostancı gösteri merkezinde) çok başarılı bir gruptu nekropsi.

şimdi yeni albüm yapıyorlar. ekipte değişiklikler var.

yeni albüm eskisinin çizgisinde olacak mı? olmalı mı? yoksa yine zamanını ötesinde bir albüm yaparlarsa apayrı bişey mi olur?  
profil foto

murakami

22 Haz 2006 14:52

Mesaj Gönder

roxy de yakaladıkları sound ve bunun için gösterdikleri çabaya hayranlık duyardım. yeni albüm yapıyor olmaları gayet sevindirici.

yaptıkları müzik benim tarzım değil ama canlı performansta çok çok iyilerdi.  
profil foto

SAMPLER

22 Haz 2006 14:55

Mesaj Gönder

ben mimar sinanın festivallerinde bi de steve vai konserinde canlı dinlemiştim. hiç de kolay parçalar olmayan şarkılarını gayet güzel çalıyorlardı. niye sonra devam etmediler bilmiyorum. herhalde mesleklerine filan yöneldiler. ama yeni albüm haberi beni de sevindirdi. umarım iyi bir kayıtla eski albüm kalitesinde olur.  
profil foto

murakami

22 Haz 2006 14:58

Mesaj Gönder

hmmm belki de önce kendilerini hatırlatmaları gerekecek daha genç dinleyicilere. belki çoğu kimse bilmiyodur onları artık.  
profil foto

murakami

22 Haz 2006 15:03

Mesaj Gönder

perküsyon cevdet mimarlık yapmıyor.. müzik işinde..
basçı cenk spitney beers' da çalıyor..
tayfanın kalanından haberim yok..

mi kubbesi harika bir albümdü, dinlerim hala öle bayıla..  
profil foto

kundun

22 Haz 2006 15:03

Mesaj Gönder

eski kurban, yeni h.kedi basçısı kerem bastaymış sanırım bu albümde yanlış duymadıysam.  
profil foto

murakami

22 Haz 2006 15:06

Mesaj Gönder

yok canım. olmaz herhalde. umarım. yani kel alaka olur. kendi tarzını katıyodur mutlaka, ki beğenirim ben, başarılı bi müzisyen, ama yine de nekropsi çizgisinde bişiiler olur herhalde.  
profil foto

murakami

22 Haz 2006 15:08

Mesaj Gönder

sence olabilir mi eskisi gibi?

bence imkansız...  
profil foto

[epidemic online]

22 Haz 2006 15:49

Mesaj Gönder

murakami demiş ki:
eski kurban, yeni h.kedi basçısı kerem bastaymış sanırım bu albümde yanlış duymadıysam.

ankarada otdu rockfest.te de birlikte çaldılar.muhtemeldir..  
profil foto

~rainbow~

22 Haz 2006 15:58

Mesaj Gönder

ne çaldılar? yeni besteler de var mıydı? mi kubbesinden mi çaldılar?  
profil foto

murakami

22 Haz 2006 16:10

Mesaj Gönder

.kanatlı bela demiş ki:
sence olabilir mi eskisi gibi?

bence imkansız...

bana da olamazmış gibi geliyo aslında. hem belki onlar da olsun istemiyolardır. daha popülere yönelik bişeyler belki. tool vari bişeyler olsa ne güzel olur.  
profil foto

murakami

22 Haz 2006 16:13

Mesaj Gönder

öncelikle bostancı'da ön grup oldukları konser, 98'deki jimmy page & robert plant konseri olmalıydı...

kurban'ın dağılmasının ardından kerem nekropsi ekibine dahil olmuştu... grubun yeni albümünden gelecek olan bir parçası zaman zaman, radyo d - maximum rock programında yer alıyor... gelen ilk tepkiler, nekropsi'nin bir şey kaybetmemiş olduğu ve geçen zamanla kazandıkları edinimlerin müziklerine iyi bir biçimde geldiği yönünde...

kaçıranlar için "baba" adlı bu çalışma yeniden çalınabilir  
profil foto

hakiki kertenkele

23 Haz 2006 11:09

Mesaj Gönder

aman allah bu haberi yeni okuyorum zamanında albümü çıkmazdı cd playerdan, bi de babylonda bi konserleinde bulunmuştum fransız bi grupla oldukça deneysel ve çokta güzeldi.. yeni parçalarını bi şekilde rip leme şansı olabilr mi??  
profil foto

@poc@lypse

23 Haz 2006 13:02

Mesaj Gönder

haa tabi topik cevabı vermedik elbette olucaktır, köprü altından ne sular aktıysada pek cılız aktı o sular Wink  
profil foto

@poc@lypse

23 Haz 2006 13:03

Mesaj Gönder

eskisi gibi olursa yaptiklari album bu sefer neden yol katetmemis bu grup kendini niye tekrarlamislar gibi zirvalamalar olcak.. eskisi gibi derken sunu isterdim ki "mi kubbesi" kadar kopuk, yaratici, progressive, avant-garde olsun..  

En son Jack_Flash tarafından 23 Haz 2006 19:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
profil foto

Jack_Flash

23 Haz 2006 19:10

Mesaj Gönder

Sayfa:  1 2   Sonraki