http://www.imdb.com/title/tt0376136/
başrolde johnny-depp
isteyene filmin özeti
1950'li yıllarda serbest gazetecilik yapan paul kemp(depp), new york'taki hayatını bırakarak, küçük bir gazetede çalışmak için porto rico'ya gider. gazetede çalışan amerikalıların iç yüzlerini kısa bir sürede keşfeder. kemp, çevresini saran öz yıkıma meyilli bu gruptan uzak durmaya ve kendisini korumaya çalışmaktadır
dram, komedi
not.izlemek için sabırsızlanıyorum
başrolde johnny-depp
isteyene filmin özeti
1950'li yıllarda serbest gazetecilik yapan paul kemp(depp), new york'taki hayatını bırakarak, küçük bir gazetede çalışmak için porto rico'ya gider. gazetede çalışan amerikalıların iç yüzlerini kısa bir sürede keşfeder. kemp, çevresini saran öz yıkıma meyilli bu gruptan uzak durmaya ve kendisini korumaya çalışmaktadır
dram, komedi
not.izlemek için sabırsızlanıyorum
sıkıcı değil.
kişisel not:pek beğenmedim.
kişisel not:pek beğenmedim.
johnny o boxerı nerene kadar çektin evladım diyorum afişi görünce
izleyebilirimmm ~
izleyebilirimmm ~
izlediğim en iğrenc jonhhy depp filmi. bayık sıkıcı. başroldeki sarışın hatun (adı her neyse) olmasa yarıda çıkacaktım. uykum geldi. komedi desen değil. aksiyon değil.macera değil. ne o zaman? cevap: bokinto!
izlemek için kesinlikle sabırsızlanılmaması gereken bir film. sinemada gidip izlenilesi bir film değil, aslında izlenesi bir film değil. başka seçenekleriniz varsa değerlendirin derim.
b*k gibi. hatır işi yapmış sanırım johnny abimiz.
sonu güzel bağlanmasada... filmi çok başarılı oldum.. özellikle zenginlikle fakirliğin arasındaki uçluğu kominizmi porto rico'yu çok güzel ifade etmişler.. güldüğüm 3-4 sahne de baya başarılıydı.. uyuşturucu sahneside çok yaratıcıydı.. 10 üzerinden 7.5 derim
hatun kuşkusuz super ama aptal
bana ex-boss'un bebek partıelrini hatırlattı sanderson .p
bana ex-boss'un bebek partıelrini hatırlattı sanderson .p
amber heard 86lıymış .. peff bozuldum şuan =)
bu filmi yaksınlar
onuncu dakikasında kapatıp the big lebowski izledik
johnny bi kendine gel arkadaş !
altyazısını bulamadım
seyredemedim
seyredemedim
şimdi izlicem bakalım.