the walking dead

Anasayfa  \  Forumlar  \  Sinema & TV  \  the walking dead

eğer ilgilenirseniz diziden hemen sonra amc'de yayınlanan şov hakkında bir talk show var çoğu bölümünü internette bulabiliyorsunuz adı talking dead olan şova oyuncular yapım ekibinden insanlar alice cooper!!!! ve daha birsürü dizinin hayranı olan ünlüler katılıyor Very Happy

talk showdan öğrendiğim küçük bi gerçek: dizide hershel'ın ameliyatları yaptığı odada yatağın üzerinde siyah/beyaz bir genç kadın fotoğrafı varmış, bu fotoğraf hershel'ı canlandıran scott wilson'ın gerçek hayattaki annesinin fotoğrafıymış.97 yaşındaki anne hershel oğlu diziye başlamandan bile önce dizinin büyük hayranıymış Very Happy  
profil foto

kel rapunzel

28 Şub 2012 11:07

Mesaj Gönder

ulan iktidar mücadelesi desen değil
zombi istilası desen değil
cacık desen evet cacık.  
profil foto

freeze bee

29 Şub 2012 13:36

Mesaj Gönder

http://tinyurl.com/842rwlu  
profil foto

964

29 Şub 2012 21:39

Mesaj Gönder

çok iğrenç ve geyikkk  
profil foto

Darth Denuz

29 Şub 2012 22:23

Mesaj Gönder

piyasa tuketicilerinin anlayabilmesi icin yogun alkol almasi lazim. saglam psikolojik temelleri olan dizidir.  
profil foto

lacivert

04 Mar 2012 22:40

Mesaj Gönder

begenmeyenler için (fatma gülün sucu ne ) cevat calsın  
profil foto

volkan

04 Mar 2012 22:41

Mesaj Gönder

dave'e fazla gelmişti bu yeni dünya düzeni, en kısa zamanda carl'ın yanına gitmesini umut ediyoruz Smile  
profil foto

muDDy

06 Mar 2012 09:33

Mesaj Gönder

dünyanın en gerizekalı çocugusun carl.. bsg  
profil foto

placebo effect

06 Mar 2012 11:26

Mesaj Gönder

211 itib ile ele gelmiş tüm niyetleri acığa çıkarmış basit bir zombi dizisi olmadığını göstermeye başlamıştır.  
profil foto

freeze bee

08 Mar 2012 09:09

Mesaj Gönder

kurguda şaşırtıcı bir yan yok.
tahmin edilebilir kıvamda gidiyor.

birde lauren cohan bu kadar geri planda olmamalıydı Confused  
profil foto

Nazdarovya

12 Mar 2012 13:39

Mesaj Gönder

aksiyon yok diyenleri karşı çıkıyorum ben
bu bir zombi dizisi yani öyle mee meee diye yavaş yavaş ilerleyen insanı canlı canlı yiyen beyinsiz varlıklar bunlar bir vampir ya da kurtadam gibi zekası olan yaratıklar değil
tüm yapabileceğin aksiyon zombi survival sahneleri koymak olur o da bir film için gayet güzel birşey ama uzun soluklu bir dizi için bir süre sonra sıkıcı olur
adamların burada yaptıkları aslında zombi kıyameti sonrası bir dünyada insanların yaşadıkları değişimleri irdelemek ve bence bunu çok da başarıyla yapıyorlar
sonuçta bu öyle bir dünya ki iyiyle kötü arasındaki çizgi artık neredeyse kalmamış normal bir dünyada suçlu olan insanlar biraz çıkıntı bile olsa iyilerle beraber yaşıyorlar artık (örnek:daryl'ın abisi mesela)
güzel noktalara parmak basıyorlar hiçbirşeyin doğru olmadığı gibi aslında herşeyin doğru olduğu bir dünya resmen randall'ın mahkümiyeti buna çok güzel bir örnekti ben mesela biraz düşündüm ve yani öldürseler mi uzaklara götürüp serbest mi bıraksalar yoksa çiftlikte rehin mi tutsalar ben kendi kafamda bir karara varamadım çünkü o esnada seçeneklerin hepsinin içinde hem doğru hem de yanlış kısımlar mevcut
o yüzden ben şahsen abi dizide aksiyon yok iyice sıkıcı olmaya başladı diyenlere katılmıyorum pek  
profil foto

kel rapunzel

13 Mar 2012 14:11

Mesaj Gönder

ee shane gitti sonunda ne esprisi kaldı ? hala aynı yere tıkıldılar... bakalım gelen zombi sürüsü bir yere sürükleyebilecek mi gençleri ?  
profil foto

zeke

14 Mar 2012 01:18

Mesaj Gönder

zaten sezon finali çok bok bi yerde bitirecekler sezonu valla hadi bakalım hayırlısı  
profil foto

kel rapunzel

14 Mar 2012 21:00

Mesaj Gönder

shane'i bile harcayacak öz güvene sahip olmaları izlemek için yeterli bir sebep.  
profil foto

Nazdarovya

15 Mar 2012 22:30

Mesaj Gönder

hmm 12. bölümde heyecanlandım simdi,tekrar dirilmeler falan : )  
profil foto

A l p i

19 Mar 2012 13:11

Mesaj Gönder

Sayfa:   Önceki  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16   Sonraki