bbc yapımı ingiliz bilim kurgu televizyon dizisidir.
uploaded with imageshack.us
guinness rekorlar kitabı tarafından dünya'nın en uzun süren bilim kurgu televizyon programı olarak listelenen dizi aynı zamanda ingiliz popüler kültürünün de önemli bir parçası.
anlatmaya işendim kısacası hastasıyım . özet geciyorum wikiden.
dizi, gallifrey galaksisinden olan ve "doctor" olarak bilinen uzaylı bir zaman efendisinin (time lord) maceralarını konu almaktadır. doktor, belirli dönemlerde hücre yenilenmesi dediği bir yöntemle kendini baştan aşağı yenileyerek, başka bir görünüş ve hatta kişilikle yaşamına devam etmektedir. dışarıdan 1950'lerden kalma bir polis kulübesi gibi görünen tardis adındaki bir uzay/zaman gemisi ile yolculuk yapan doktor, yardımcıları ile beraber uzay ve zamanı keşfeder, problemleri çözer, yaratıklarla yüzleşir ve tarihe yapılan müdahalelere engel olur.
guinness rekorlar kitabı tarafından dünya'nın en uzun süren bilim kurgu televizyon programı olarak listelenen dizi aynı zamanda ingiliz popüler kültürünün de önemli bir parçası.
anlatmaya işendim kısacası hastasıyım . özet geciyorum wikiden.
dizi, gallifrey galaksisinden olan ve "doctor" olarak bilinen uzaylı bir zaman efendisinin (time lord) maceralarını konu almaktadır. doktor, belirli dönemlerde hücre yenilenmesi dediği bir yöntemle kendini baştan aşağı yenileyerek, başka bir görünüş ve hatta kişilikle yaşamına devam etmektedir. dışarıdan 1950'lerden kalma bir polis kulübesi gibi görünen tardis adındaki bir uzay/zaman gemisi ile yolculuk yapan doktor, yardımcıları ile beraber uzay ve zamanı keşfeder, problemleri çözer, yaratıklarla yüzleşir ve tarihe yapılan müdahalelere engel olur.
hastasıyım , mayagıyım o derece ..
sacma sapan manasız gereksiz dizi ......
sanırım gelmiş gecmiş en iyi theme doctor who'ya ait.
orbital gelıyor aklıma dr who dıyınce.
unı yıllarında kafalar guzelken az dınlemedım
unı yıllarında kafalar guzelken az dınlemedım
otostopcunun galaksi rehberini okumamaıs , star wars ya da star trek izlememiş insanların anlamayacagı bi dolu espri ile dolu .
yeni başladım izlemeye.
tekrarlicam sanirim
prison break ten sonrasi yalan
sayisiz dizi indirip sildim
hala prison duruo
prison break ten sonrasi yalan
sayisiz dizi indirip sildim
hala prison duruo
açılışta kullandıgı elektronik müzik ile zamanında devrim yaratmıstır. son hali burda : http://www.dailymotion.com/video/xef8hq_doctor-who-theme_shortfilms
bu ada 1963 ten 1980 e kadar olan theme'leri siddetle tavsiye ediyorum müzik harika : http://www.dailymotion.com/video/x88e1p_doctor-who-theme-1963_news
yorumlar diziye bulasmama engel teskil edio
alice tek dayanagim sensn
alice tek dayanagim sensn
dr who yu gördüm kesin alice cooper açmıştır dedim .
5 sezonu 2 haftada bitirdim . hergün 3 bölüm izlemeden uyuyamıyordum simdi feci bosluktayım 6.sezon baslasın diye depresyona girdim resmen
)
| jasongokmen demiş ki: |
| prizi bırak diyen millete ne anlatıyosun alis ya.
televizyon dediğimiz şeyi var eden yapımlardan biridir doctor who. |
ingilterede doctor who dedin mi adamlar seni bagırlarına basıyorlar o derece fanatikler. ki ben sapıklık boyutunda hastasıyım bu dizinin
zenci hatun fena