fetih 1453 mart ayında vızyonda

Anasayfa  \  Forumlar  \  Sinema & TV  \  fetih 1453 mart ayında vızyonda

acıkcası ben fragmanı bıle basıt buldum cekımlerı begenmedım keske dunyaca unlu bır yonetmen tarafından cekılseydı de vayy be ne fılm olmus deseydık
sacma sapan konulardan super fılmler cıkaran abd dekı yonetmenler boyle gercek bır olaydan neler cıkartbılır ve turkıye ııcın buyuk bır reklam olurdu aynı sekılde kurtulus savasıda boyle bır fılm ıcın uygun olurdu acıkcası fılmı vasat buldum ben, belgesel kıvamında basıt bır fragman olmus

http://video.hurriyetmax.com/video.aspx?s=7&vid=4687  
profil foto

burcin aydinkara

05 Oca 2010 19:01

Mesaj Gönder

az bütçeyle böyle filmler yapılmamalı,,çanakkale olsun istanbulun fethi olsun önemli olaylar..  
profil foto

tecrubeyle sabit

05 Oca 2010 19:03

Mesaj Gönder

kesınlıkle katılıyorum dunyaca unlu bır yapım sırketı ve yonetmene yapılması kanısındayım resmen bılgısayar yapıımı oldugu bellı oluyor bır cok yerde  
profil foto

burcin aydinkara

05 Oca 2010 19:05

Mesaj Gönder

ya dünyanın belki de en şanlı tarihine sahibiz bi tane adam gibi filmimiz yok,abd uydurduğu hikayelerle kahramanlık filmleri yapıp duruo bizim istanbulun fethi,çanakkale savaşı ve bunun gibi bi sürü destanımız var,bi tane filmimiz yok Confused

ama bayılırız saray entrikası filmlerine,çküşümüzü anlatan filmlere,eer kurtuluş savaşını kaybetseydik nasıl bi ülkemizin olcaını anlatan filmlere Confused

umarım güzel bi filmdir,4 gözle bekliorum ..  
profil foto

cind3r3lla man

05 Oca 2010 19:06

Mesaj Gönder

o ne abi lotr dan kesmişler savaş sahnelerini sanki Kahkaha

fragmanınna bakarak söylüyorum gayet iyi gözüküyor. ilk kez kalabalık bir savaş sahnesi izleyeceğiz galiba.  
profil foto

Kovenant

05 Oca 2010 19:08

Mesaj Gönder

burcin aydinkara demiş ki:
kesınlıkle katılıyorum dunyaca unlu bır yapım sırketı ve yonetmene yapılması kanısındayım resmen bılgısayar yapıımı oldugu bellı oluyor bır cok yerde

bu tarz projelere ünlü yabancı yatırımcı ve yönetmen hatta oyuncu bile bulunmaz o iş zor adamların kuyruk acıları var fena  

En son JohnnyRook tarafından 05 Oca 2010 19:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

JohnnyRook

05 Oca 2010 19:09

Mesaj Gönder

bi de madem film çekiyosunuz sakal uzatın be kardeşim
takma sakalım diye bağırıyor 100 metreden  
profil foto

Kovenant

05 Oca 2010 19:09

Mesaj Gönder

konu yok bısey yok bılgısayar efecktlerı ıle savas sahnesı cokda ıyı gozukmuyo bunun gıbı yapımları ac kabloluyu dıscoveryde ızle 100 lerce var  
profil foto

burcin aydinkara

05 Oca 2010 19:10

Mesaj Gönder

kingdom of heaven dan video montaj çalışsalarmış. Neutral  
profil foto

F.T.W.

05 Oca 2010 19:10

Mesaj Gönder

olsun saglık olsun  
profil foto

Nikola Tesla

05 Oca 2010 19:11

Mesaj Gönder

bi de "fetih" in yazı karakteri. Neutral  
profil foto

F.T.W.

05 Oca 2010 19:11

Mesaj Gönder

hadı baklım  
profil foto

green apple

05 Oca 2010 19:12

Mesaj Gönder

johnnyrook demiş ki:

bu tarz projelere ünlü yabancı yatırımcı ve yönetmen hatta oyuncu bile bulunmaz o iş zor adamların kuyruk acıları var fena

turzm bakanlıgı butclerı var mılyonlarca abuk subuk yere harcana bı dunya yer var boylebır fılm yapmak mılyarlaca lıralık reklama denk gelır ama sagolsun kımse dusunmuyo bakanlıktakı anca gıder sacma sapan fılmler cekerız ataturk fılmlerı bıle hangısı ıyı oldu her bırı ataturku ne hale soktu kesınlıkle ıyı bır butce ve ıyı bıt yapım sırketı ve yonetmen le olmalı bu tarz fılmler  
profil foto

burcin aydinkara

05 Oca 2010 19:13

Mesaj Gönder

yıllardır hayalini kurduum ve mümkünse holyvud çeksin dediim bir filmdi ama biyerde okumusdum çekiceklermişde galiba  
profil foto

electrolog

Mesaj Gönder

james cameron fena cekerdi bu filmi 5 yılda olurdu ama olurdu  

JohnnyRook

Mesaj Gönder

Sayfa:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15   Sonraki