"mentalist": zekasını kullanarak hipnoz ve telkin uygulayabilen, düşünce ve davranışlara yön veren uzman.
konu: mentalistimiz patrick jane adında, kaliforniya araştırma bürosu (cbi)’na cinayetleri çözmede yukarıda sayılan özelliklerini kullanarak yardım eden, yani bir nevi danışmanlık yapan bir karakter. kendisi; üstün gözlem kabiliyetiyle, ince zekasıyla cinayetlerdeki detayları görebiliyor ve olaylar-kanıtlar hakkında çok iyi bağlantılar kuruyor. zaman zaman şüphelilere hipnoz uyguluyor, onlara çeşitli oyunlar oynuyor ve katillere zekice tuzaklar kuruyor.
başrolde the guardian'dan hatırlayacağınız simon baker var. oldukça zeki esprileri yapıyor, sen de adamı hayran hayran izliyorsun.
espriye bir örnek:
- teresa : bana doğruyu söyle patrick!
- patrick : doğruyu mu? peki. darth vader, luke'un babası!
konu: mentalistimiz patrick jane adında, kaliforniya araştırma bürosu (cbi)’na cinayetleri çözmede yukarıda sayılan özelliklerini kullanarak yardım eden, yani bir nevi danışmanlık yapan bir karakter. kendisi; üstün gözlem kabiliyetiyle, ince zekasıyla cinayetlerdeki detayları görebiliyor ve olaylar-kanıtlar hakkında çok iyi bağlantılar kuruyor. zaman zaman şüphelilere hipnoz uyguluyor, onlara çeşitli oyunlar oynuyor ve katillere zekice tuzaklar kuruyor.
başrolde the guardian'dan hatırlayacağınız simon baker var. oldukça zeki esprileri yapıyor, sen de adamı hayran hayran izliyorsun.
espriye bir örnek:
- teresa : bana doğruyu söyle patrick!
- patrick : doğruyu mu? peki. darth vader, luke'un babası!
yayıncı kanal: cbs (pazartesi günleri digiturk'te dizimax kanalında yayınlanıyor)
tür: drama, gizem, suç
süre: 60 dk.
kadro:
simon baker - patrick jane
robin tunney - teresa lisbon
tim kang - kendall cho
owain yeoman - wayne rigsby
amanda righetti - grace van pelt
tür: drama, gizem, suç
süre: 60 dk.
kadro:
simon baker - patrick jane
robin tunney - teresa lisbon
tim kang - kendall cho
owain yeoman - wayne rigsby
amanda righetti - grace van pelt
ı am the mentalist ozaman neslis
öldürelm istiosan dvm et
| oneblood demiş ki: |
| şu abla prison breakte oynuyordu dizide bi tek ona gıcık oluodum zaten geberip gitmişti. dizi manyağı olarak bu dizinin konusu hoşuma gitmişti ama bu hatunu görünce vazgeçtim izlemekten |
ölü balık gibi bakıo yes, ben de dayanamıorum ablaya
medium ile monk arası bişi bence
en azından bir şansı hakediyor.
annem sevdi.
ben de lie to me'ye benzetiyorum.
lie to me'yi bir kanal yayınlasa da böyle her hafta indirmekle ugrasmasak :s
ne guzel the mentalist'i indirmeden takip ediyorum.
ne guzel the mentalist'i indirmeden takip ediyorum.
5 bölüm filan izledim sonra bıraktım
güzel dizi
red johnnn
uyyy van pelt