| wikipedia demiş ki: |
| fringe is the fourth tv series co-created by j. j. abrams (felicity, alias, lost) and also his fourth collaboration with co-creators roberto orci and alex kurtzman (alias, mission impossible iii, star trek). it is produced by bad robot in association with warner bros. television, and deals with a research scientist named walter bishop (who orci describes as "frankenstein mixed with albert einstein"), his son, and a female fbi agent who brings them back together. the show is being described as a cross between the x-files, altered states, and the twilight zone. like abrams' previous tv shows, it will have an overarching mythology. a two-hour, $10,000,000 pilot was produced, where walter is in a mental hospital. jeff pinkner will serve as executive producer/showrunner. the fringe series premiere is scheduled for september 9, 2008 at 8:00 p.m. et on fox and a-channel |
http://www.fox.com/fringe/
fox'un bu seneki bombası sanırım. izlemek lazım. güzele benzemekte şimdilik.
kadro hakkında bilgi edinmek isteyenlere: http://www.imdb.com/title/tt1119644/
En son anasazi tarafından 01 Eyl 2008 02:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yeni nesil x-files.
technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal, albert einstein.
açıkçası ilgimi jj değil de yeni nesil x-files olarak lanse edilmesi çekti.
pilot. pilot
first aired: 9/9/2008
when all the passengers on a plane die, fbi agent olivia dunham investigates the events and while on the investigation her partner, john scott, almost dies. a desperate olivia looks for help and finds dr. walter bishop, but he cannot help her because he has been institutionalized. the only way to even question him is with the help of his son peter.
olivia continues her investigations leading her to nina sharp, a manipulative executive. olivia, peter and dr. bishop will begin to discover what really happened on flight 627 and begin to uncover a larger truth.
first aired: 9/9/2008
when all the passengers on a plane die, fbi agent olivia dunham investigates the events and while on the investigation her partner, john scott, almost dies. a desperate olivia looks for help and finds dr. walter bishop, but he cannot help her because he has been institutionalized. the only way to even question him is with the help of his son peter.
olivia continues her investigations leading her to nina sharp, a manipulative executive. olivia, peter and dr. bishop will begin to discover what really happened on flight 627 and begin to uncover a larger truth.
acayyyip iç açıcı olmamakla birlikte, du bakalım dedirtecek bir pilot bölüm söz konusu.
( zavallı kızceğizin cate blanchett'e ikizi kadar benzemesi yararına mı zararına mı karar verememekle birlikte, dellenmiş bilim adamı rolünde ki denethor'a cuk demek istiyorum. )
( ilk bölümden hakkını yemiyim ama bishop'un oğlu olmasa da olurmuş hakkaten. ne anlamsız karakter.)
neyse onları boşverip diziye döndüm. korkarım benim bildiğim jj, üçüncü bölüm de ajan ablanın babasını veya amcasını o deneylere karıştırır. yedi sülasesinden ileri gelme bi gen mühendisi uzak kuzeni çıkabilir. ama kız yine de iyi bi insan olup dünyayı kurtarır mesela.
işte o zaman sağlam bi kafayı hakeder diyerek gidiyorum.
aslında daha yazarım da yemek yemem lazım.
( zavallı kızceğizin cate blanchett'e ikizi kadar benzemesi yararına mı zararına mı karar verememekle birlikte, dellenmiş bilim adamı rolünde ki denethor'a cuk demek istiyorum. )
( ilk bölümden hakkını yemiyim ama bishop'un oğlu olmasa da olurmuş hakkaten. ne anlamsız karakter.)
neyse onları boşverip diziye döndüm. korkarım benim bildiğim jj, üçüncü bölüm de ajan ablanın babasını veya amcasını o deneylere karıştırır. yedi sülasesinden ileri gelme bi gen mühendisi uzak kuzeni çıkabilir. ama kız yine de iyi bi insan olup dünyayı kurtarır mesela.
işte o zaman sağlam bi kafayı hakeder diyerek gidiyorum.
aslında daha yazarım da yemek yemem lazım.
olmuş bu dizi.
michael giacchino da kendini çok belli ediyor lost'tan sonra.
ama dizinin müzikleri de olmuş.
jenerik hele fazlasıyla x-files havasında.
ama dizinin müzikleri de olmuş.
jenerik hele fazlasıyla x-files havasında.
jj abrams bu sefer karşımıza massive dynamics adlı şirketi çıkarttı hadi hayırlısı
your world is our world.
your world is our world.
ayrıca çok fena sardı sanırım beni dizi paranormal olaylara yakınlığı ile.
massive dynamics 'den anagramlar yaratmaya ne zaman başlarız acep?
ulan varya bu diziye ait bi topak varsa anca yazganım açmıştır dedim
ben biliyom malımı
ben biliyom malımı
senin avatarda farkettim elmanın çekirdeği ceninmiş
eet dizi tekdüzeliğe oturdu gibi tam tahmin ettiğim gibi olan her olayı bishopa bağlıyolar
umarım böyle gitmez
umarım böyle gitmez