sevgilim tavsiye etti
iyikide etti
tapıyorum bu diziye
iyikide etti
tapıyorum bu diziye
shit.
candır.
david duchovny'nin oyunculuğunu tartışmayacağım ama bu diziye, "woww harika ! " , " hayatımda izlediğim en güzel dizi ", "hiçbir şeye bu kadar gülmedim! " diyen insanları gerçekten anlamıyorum ben.
bir dizi, bir yaşam biçimi bu kadar mı dejenere olur, bayar, mide bozar.
gossip girl'ün dejenere ergen tarzı bile daha kaliteli kalıyor cidden.
mizah anlayışı, gerçekten iç acıtıcı, üzücü bazı insanların.
ben bile recep ivedik karakterinin film afişine bakıp yarılarak gülmekten onur duyarım böyle bir yapıma karşılık olarak.
öğkk
bir dizi, bir yaşam biçimi bu kadar mı dejenere olur, bayar, mide bozar.
gossip girl'ün dejenere ergen tarzı bile daha kaliteli kalıyor cidden.
mizah anlayışı, gerçekten iç acıtıcı, üzücü bazı insanların.
ben bile recep ivedik karakterinin film afişine bakıp yarılarak gülmekten onur duyarım böyle bir yapıma karşılık olarak.
öğkk
| acquavita demiş ki: |
| son sezon dejenerelik konusunda aşmıştı
yeni sezon gelecekse biraz normalize etmeleri lazım gibi baydı çünkü. |
daha ilk bölümde, uçaktan inip, eski karısıyla kızına dair dialoğunda ben dizinin tamamına vakıf olup bu diziyi bu sebepten izlememe taraftarı oldum zaten.
görüyorum ki kaybım olmamış evet.
dejenere de kime göre? türk mantığı ile yorumlarsanız bu tür semptomlar olağan tabii.
bütün çarpık ilişkilerine rağmen, dostluğu ve aşkı çok net ifade eden bence çok sıkı bir dizi.
mizah anlayışı ince, ilişkiler pamuk ipliği ve duygular yapmacık değil.
recep ivedik sevenin bu diziyi sevmemesinden memnuniyet duyarım, şahsım namına. o algıyla bunun arasında bi fark olduğunu bilmek güzel.
bütün çarpık ilişkilerine rağmen, dostluğu ve aşkı çok net ifade eden bence çok sıkı bir dizi.
mizah anlayışı ince, ilişkiler pamuk ipliği ve duygular yapmacık değil.
recep ivedik sevenin bu diziyi sevmemesinden memnuniyet duyarım, şahsım namına. o algıyla bunun arasında bi fark olduğunu bilmek güzel.
kime göre mi
amele gibi türk örf ve adetleri edebiyatı yapacak değilim de californication için dejenere biraz hafif bir kelime
çarpık ilişkilerie rağmen diye başlayan bi cümle kurup türk mantığı falan diye süslemen de ilginç aslında.
amele gibi türk örf ve adetleri edebiyatı yapacak değilim de californication için dejenere biraz hafif bir kelime
çarpık ilişkilerie rağmen diye başlayan bi cümle kurup türk mantığı falan diye süslemen de ilginç aslında.
charlie 100 den sonra çok bozuldu
bu tyler olmasa dahha ııdı sankı ya
çarlideki erken boşalma sorununu çözmüşler sonunda
çarlideki erken boşalma sorununu çözmüşler sonunda
bütün çarpık ilişkilerine rağmen çok düzgün 1 insan desem tamam enteresan ve saçma olurmuş da, "bütün çarpık ilişkilerine rağmen dostluğu ve aşkı çok net ifade eden bence çok sıkı bir dizi" cümlesinin nesi enteresan anlamadım
türk mantığıyla da süslemedim, gerçi bu algıdaysan açıklamak boşa da, türk mantığıyla sorgularsanız haz alamazsınız dedim; dejenerasyon dediğiniz herkesin herkesi becermesiyse, karakterlerin california 'da yaşadığını tekrar düşünmelisiniz
tabi size göre, eski sevgilisinin yeni kocasını kurtarmak için, adamın gece seviştiği striptizciyi sevgilim diyerek ailenin evinde kabüllenmesi dejenerasyon, bana göre aşkın dibi. kim eski sevgilisi yeniden mutsuz olmasın diye böyle birşey yapabilir ki? kalıp sevdalardan ve ahlak anlayışından arınılırsa bence tekrar ediyorum aşkı ve dostluğu çok net ifade eden bir dizi.
türk mantığıyla da süslemedim, gerçi bu algıdaysan açıklamak boşa da, türk mantığıyla sorgularsanız haz alamazsınız dedim; dejenerasyon dediğiniz herkesin herkesi becermesiyse, karakterlerin california 'da yaşadığını tekrar düşünmelisiniz
tabi size göre, eski sevgilisinin yeni kocasını kurtarmak için, adamın gece seviştiği striptizciyi sevgilim diyerek ailenin evinde kabüllenmesi dejenerasyon, bana göre aşkın dibi. kim eski sevgilisi yeniden mutsuz olmasın diye böyle birşey yapabilir ki? kalıp sevdalardan ve ahlak anlayışından arınılırsa bence tekrar ediyorum aşkı ve dostluğu çok net ifade eden bir dizi.
arabeskliğin alemi yok, sır kapısına koysan sırıtmayacak bi sahneyi bu mu yani dejenere aşkın dostluğun dibi bu falan diye itelemek komik.
bırak hangi mantıkla izleyip ne şekilde haz alacağıma ben karar veriyim.
demek california'da yaşandığında asistanına çakmak öğrencisine çakmak en yakın arkadasının karısının eline verip sonra ulu orta hep beraber bunun makarasının yapılması falan normal.
beni rahatsız eden dejenerenin dibine vurması da değil aslında, dizinin bunun üzerine tutturup devam edip kendini bi şekilde aynı doğrultuda tekrar etmesi
sıktı baydı.
bırak hangi mantıkla izleyip ne şekilde haz alacağıma ben karar veriyim.
demek california'da yaşandığında asistanına çakmak öğrencisine çakmak en yakın arkadasının karısının eline verip sonra ulu orta hep beraber bunun makarasının yapılması falan normal.
beni rahatsız eden dejenerenin dibine vurması da değil aslında, dizinin bunun üzerine tutturup devam edip kendini bi şekilde aynı doğrultuda tekrar etmesi
sıktı baydı.
ya hu tabii ki hangi mantıkla izleyeceğine ve ne anlayacağına sen karar ver de tutup "bu diziyi sevenlerin espri anlayışına acıyorum, rezillik resmen nasıl insanlar izliyor bilmem!" dersen, gayet doğal olarak "filmi film gibi izlemek gerek, ahlak kurallarıyla ve ya realiteyle sorgularsan haz alamazsın; ha bunu yapamıyorsan yapanı da yargılamamalısın" derim. diziyi kendi içindeki dinamiklere göre değil de öğrendiklerine göre sorguladığın noktada gitti star wars serisi, ne saçmaydı o öyle, böyle bir gerçeklik olabilir mi! di mi?
demek istediğim o ki güzel kardeşim, ben senin ne anlayacağına falan karışamam ama diziyi seven biri olarak sevenlerin nasıl yargılanacağı noktasında araya girerim. gerçi kastım da sana değildi ya, araya girdin. e fark etmez, söylediklerim senin için de geçerli.
bi de söylediklerimden nasıl bu çıkarsamaları yapıyorsun bilmiyorum ama ilk mesajımda iki ayrı paragrafı birbirine katıp 1 ithamda bulundun, şimdi de söylediğimden bir arabesklik çıkarabildin, maşallah, ne diyeyim.
demek istediğim o ki güzel kardeşim, ben senin ne anlayacağına falan karışamam ama diziyi seven biri olarak sevenlerin nasıl yargılanacağı noktasında araya girerim. gerçi kastım da sana değildi ya, araya girdin. e fark etmez, söylediklerim senin için de geçerli.
bi de söylediklerimden nasıl bu çıkarsamaları yapıyorsun bilmiyorum ama ilk mesajımda iki ayrı paragrafı birbirine katıp 1 ithamda bulundun, şimdi de söylediğimden bir arabesklik çıkarabildin, maşallah, ne diyeyim.
bu sezon hank in yaşadığı flashbackler dizinin özünü algılayabilmek adını yeterliydi bence
2 tane meme görünce heyecanlananların diziyi dejenere diye yaftalamasını ise normal buluyorum
2 tane meme görünce heyecanlananların diziyi dejenere diye yaftalamasını ise normal buluyorum
| psych00 demiş ki: |
| ya hu tabii ki hangi mantıkla izleyeceğine ve ne anlayacağına sen karar ver de tutup "bu diziyi sevenlerin espri anlayışına acıyorum, rezillik resmen nasıl insanlar izliyor bilmem!" dersen, gayet doğal olarak "filmi film gibi izlemek gerek, ahlak kurallarıyla ve ya realiteyle sorgularsan haz alamazsın; ha bunu yapamıyorsan yapanı da yargılamamalısın" derim. diziyi kendi içindeki dinamiklere göre değil de öğrendiklerine göre sorguladığın noktada gitti star wars serisi, ne saçmaydı o öyle, böyle bir gerçeklik olabilir mi! di mi?
demek istediğim o ki güzel kardeşim, ben senin ne anlayacağına falan karışamam ama diziyi seven biri olarak sevenlerin nasıl yargılanacağı noktasında araya girerim. gerçi kastım da sana değildi ya, araya girdin. e fark etmez, söylediklerim senin için de geçerli. bi de söylediklerimden nasıl bu çıkarsamaları yapıyorsun bilmiyorum ama ilk mesajımda iki ayrı paragrafı birbirine katıp 1 ithamda bulundun, şimdi de söylediğimden bir arabesklik çıkarabildin, maşallah, ne diyeyim. |
star wars örneği falan da fantastik olmuş
biri sekreterini öğrencisini sikerse bunun dizi dinamiği falan olmaz dibine kadar dejenerasyondur
ha eğlenceli mi eğlenceli adamsın hank derdirtiyor mu dedirtiyor o ayrı ama bunun vay efendim california için bu normal dizinin kendi dinamiği falan tirirvirir yemez yani.
| acquavita demiş ki: |
| senin kafan biraz karışmış sen şöyle yukarı doğru bi kaç post oku.
star wars örneği falan da fantastik olmuş biri sekreterini öğrencisini sikerse bunun dizi dinamiği falan olmaz dibine kadar dejenerasyondur ha eğlenceli mi eğlenceli adamsın hank derdirtiyor mu dedirtiyor o ayrı ama bunun vay efendim california için bu normal dizinin kendi dinamiği falan tirirvirir yemez yani. |
gayet mantıklı açıklamalarıma yaptığın solveler gayet başarılı, hiç bir mantık sunmadan gayet savuşturuyorsun. onu yemiyorsun bunu yemiyorsun, cin gibisin maşallah. ozaman "diziyi beğenene hakaret etme hakkın olmadığını" da biliyorsundur. ha bunda uzlaşalım yeter. başka bir mantıksal düzlem kuramayacağımız aşikar çünkü.