david duchovny'nin başrolünü oynadığı showtime harikasi.
ucuncu sezonu da devirdik, beklemek zor gelecek.
En son anasazi tarafından 22 Ara 2009 23:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hank moody adlı yazarın etrafında ne dönüyor ?
konusu nedir ?
konusu nedir ?
kadınlar kadınlar...
her bölümde ayrı
memeler popolar
her bölümde ayrı
memeler popolar
david duchovny'nin coştuğu dizi kanımca.
bu yılın açık ara en iyi dizisi bence.
ilk bölümdeki rahibeli sahne hrıstiyanları çıldırttı amerika'da. en güzel yönü de showtime'da olduğu için hiç bir şey yapamıyorlar.
biz de showtime, hbo gibi kanallar istiyoruz. bıktım aydın doğan'ın tırt kanallarıdan!
biz de showtime, hbo gibi kanallar istiyoruz. bıktım aydın doğan'ın tırt kanallarıdan!
.komedi veya müzikal dizisi, en iyi aktör: david duchovny, (californication).
komedi veya müzikal tuhaf olmuş zira bana göre dizide bana göre komediden çok drama yönü ağır basıyo, neyse ikinci sezon gelsin bir an önce,
komedi veya müzikal tuhaf olmuş zira bana göre dizide bana göre komediden çok drama yönü ağır basıyo, neyse ikinci sezon gelsin bir an önce,
dramedy diyolar bu türe
drama olamayacak kadar komik
komedi olamayacak kadar ciddi
drama olamayacak kadar komik
komedi olamayacak kadar ciddi
nisan mayıs gibi dönmesi lazım.
serkan o bölüm muhteşemdi
bi de hangi bölümdü hatırlamyorum ama en sonda the pretender çalmıştı, o bölümdü sağlamdı baya bi.
ahahahahaha
mulder'dan moody'e dağlar kadar fark var.
mulder'ın havası da başka tabii.
mulder'dan moody'e dağlar kadar fark var.
mulder'ın havası da başka tabii.
| cellophane demiş ki: |
| ben bu başlığabi sürü şey yazmıştım yoksa yazmamışmıydım neden öyle hatırlıyorum acaba bunadım mı |
2 tane calicornication başlığı var
çünkü bi ara aradğımda başlk gözükmüyodu, silinmiş zannettim bi tane daha açtım, daha sonra eski başlık tekrar gözükmeye başladı böylece iki tane başlık olmuş oldu.