supernatural

Anasayfa  \  Forumlar  \  Sinema & TV  \  supernatural

ilk sezonu 2005 te wb television da yayınlanan bu dizi ;annelerinin bir "deamon" tarafından öldürülmesinden sonra babaları tarafından birer "avcı / slayer" olarak büyütülen dean ve sam winchester kardeşlerin kayıp olan babalarını ve annelerini öldüren iblisi ararken yolda karşılarına çıkan her türlü paranormal ve doğaüstü olayla ilgilenip,kötü ruhları,hayaletleri,vampirleri avlamaları ekseninde geçiyor.

dean winchester rolünde smallville'den hatırlayacağınız jensen ackles,sam winchester rolünde ise gilmore girls de rory nin erkek arkadaşını oynayan jared padalecki var.

şu an halen 2. sezonu cw de devam eden dizide,buffy,millenium ya da x-files gibi türün başarılı örneklerine göndermeler bol bol mevcut,özellikle dizinin müzikleri harika,keyifle izleniyor.

dizinin geçmiş ve halen oynayan tüm bölümlerini internetten indirmek mümkün..

jared padalecki ve jensen ackles

http://supernatural.warnerbros.com/  

Niltor

20 Nis 2007 17:33

Mesaj Gönder

merak ettim, indirmek lazım.  
profil foto

Elbereth

20 Nis 2007 17:35

Mesaj Gönder

yeni jenerasyon buffy'ler yani  
profil foto

minikisunique

20 Nis 2007 17:36

Mesaj Gönder

şebek ettiler wampirleride herkes öldürüyor.

bi kazık sok tamam
Smile  
profil foto

tempus

20 Nis 2007 17:37

Mesaj Gönder

£lb£r£th demiş ki:
merak ettim, indirmek lazım.

torrentspy da bulabilirsin elbecim..

bu arada tempus kardeş bunlar vampirlerin kafasını bir orakla uçuruyorlar,henüz kazık ya da sarmısak görmedim 2.sezonun 4. bölümüne kadar..Wink  

Niltor

20 Nis 2007 17:42

Mesaj Gönder

cw'nun bitmek bilmeyen aralarindan sonra en yeni bolumu olan 2x18 duyn yayinlandi.

sahsi kanim buffy, angel, charmed, blood ties gibi turun diger orneklerinden konuyu daha ciddi ele aldigi yonunde.

tabi buffy deki drama yok, charmed daki surekli baldir bacak gosteriside yok ve espirilerde cok komik olmasada ciddi yaratiklarla ciddig mucadeler ve adam akilli bir konu gelisimi izlemek cok keyifli.  
profil foto

R ist T O

20 Nis 2007 17:55

Mesaj Gönder

bi tek bn beğenmemişim demek ki =)  
profil foto

Be6üMmM

20 Nis 2007 17:56

Mesaj Gönder

r.ist.t.o. demiş ki:
cw'nun bitmek bilmeyen aralarindan sonra en yeni bolumu olan 2x18 duyn yayinlandi.

sahsi kanim buffy, angel, charmed, blood ties gibi turun diger orneklerinden konuyu daha ciddi ele aldigi yonunde.

tabi buffy deki drama yok, charmed daki surekli baldir bacak gosteriside yok ve espirilerde cok komik olmasada ciddi yaratiklarla ciddig mucadeler ve adam akilli bir konu gelisimi izlemek cok keyifli.

pilot bölümlerde çok fazla klişeye düştüler ama 1. sezonun sonuna doğru toparladılar,2. sezon ilkinden daha iyi gidiyor hatta.

bu arada 2. sezonun 13. ya da 14. bölümünde konuk oyuncu tricia helfer yani nam-diğer cylon number 6.. Kahkaha  

Niltor

20 Nis 2007 18:13

Mesaj Gönder

scarlette demiş ki:
rory nin zengin sevgilisinden yakışıklıydı jared evet =) indirip islemek geldi icimden o acıdan =)

ilgini çekerse.diziden bir sahne.. Kahkaha

http://www.teenidols4you.com/blink/actors/jared_padalecki/ti4u_u1143851717.jpg  

Niltor

20 Nis 2007 18:18

Mesaj Gönder

jared ı seviorum Confused Rolling Eyes  
profil foto

KeLLy

20 Nis 2007 18:20

Mesaj Gönder

genel konu olan deamon dışında da her bölüm eğlenceli geçiyor. tabiki ailecek dean'in arabası ve arabada dinlediği müziklere hayranız Smile
saving people, hunting things, family bussines  
profil foto

kinyas

20 Nis 2007 18:21

Mesaj Gönder

ben 2.sezon 17.bölüme kadar seyrettim
süper bi dizi bi yana
ikisi de çok yakışıklı
kesinlikle seyredilir Bravo  
profil foto

KARAKEDI

20 Nis 2007 19:17

Mesaj Gönder

ilk bölümü sevdim, devamı gelir.  
profil foto

anasazi

28 Haz 2007 23:26

Mesaj Gönder

hoşuma gitti baya bi, takip ediyorum.  
profil foto

anasazi

07 Eyl 2007 01:10

Mesaj Gönder

7 ekim de 3. sezonu cwb de başlıyor..

meraklısına duyurulur..

***** spoiler *****
dean'in sam in hayatına karşılık kendisininki sunduğu için ömrünün son yılına ait bir sezon olabilir merakla bekliyoruzz Very Happy
*****spoiler sonu ******  

Niltor

07 Eyl 2007 02:40

Mesaj Gönder