ilk sezonu 2005 te wb television da yayınlanan bu dizi ;annelerinin bir "deamon" tarafından öldürülmesinden sonra babaları tarafından birer "avcı / slayer" olarak büyütülen dean ve sam winchester kardeşlerin kayıp olan babalarını ve annelerini öldüren iblisi ararken yolda karşılarına çıkan her türlü paranormal ve doğaüstü olayla ilgilenip,kötü ruhları,hayaletleri,vampirleri avlamaları ekseninde geçiyor.
dean winchester rolünde smallville'den hatırlayacağınız jensen ackles,sam winchester rolünde ise gilmore girls de rory nin erkek arkadaşını oynayan jared padalecki var.
şu an halen 2. sezonu cw de devam eden dizide,buffy,millenium ya da x-files gibi türün başarılı örneklerine göndermeler bol bol mevcut,özellikle dizinin müzikleri harika,keyifle izleniyor.
dizinin geçmiş ve halen oynayan tüm bölümlerini internetten indirmek mümkün..
jared padalecki ve jensen ackles
http://supernatural.warnerbros.com/
dean winchester rolünde smallville'den hatırlayacağınız jensen ackles,sam winchester rolünde ise gilmore girls de rory nin erkek arkadaşını oynayan jared padalecki var.
şu an halen 2. sezonu cw de devam eden dizide,buffy,millenium ya da x-files gibi türün başarılı örneklerine göndermeler bol bol mevcut,özellikle dizinin müzikleri harika,keyifle izleniyor.
dizinin geçmiş ve halen oynayan tüm bölümlerini internetten indirmek mümkün..
jared padalecki ve jensen ackles
http://supernatural.warnerbros.com/
merak ettim, indirmek lazım.
yeni jenerasyon buffy'ler yani
şebek ettiler wampirleride herkes öldürüyor.
bi kazık sok tamam
bi kazık sok tamam
| £lb£r£th demiş ki: |
| merak ettim, indirmek lazım. |
torrentspy da bulabilirsin elbecim..
bu arada tempus kardeş bunlar vampirlerin kafasını bir orakla uçuruyorlar,henüz kazık ya da sarmısak görmedim 2.sezonun 4. bölümüne kadar..
cw'nun bitmek bilmeyen aralarindan sonra en yeni bolumu olan 2x18 duyn yayinlandi.
sahsi kanim buffy, angel, charmed, blood ties gibi turun diger orneklerinden konuyu daha ciddi ele aldigi yonunde.
tabi buffy deki drama yok, charmed daki surekli baldir bacak gosteriside yok ve espirilerde cok komik olmasada ciddi yaratiklarla ciddig mucadeler ve adam akilli bir konu gelisimi izlemek cok keyifli.
sahsi kanim buffy, angel, charmed, blood ties gibi turun diger orneklerinden konuyu daha ciddi ele aldigi yonunde.
tabi buffy deki drama yok, charmed daki surekli baldir bacak gosteriside yok ve espirilerde cok komik olmasada ciddi yaratiklarla ciddig mucadeler ve adam akilli bir konu gelisimi izlemek cok keyifli.
bi tek bn beğenmemişim demek ki =)
| r.ist.t.o. demiş ki: |
| cw'nun bitmek bilmeyen aralarindan sonra en yeni bolumu olan 2x18 duyn yayinlandi.
sahsi kanim buffy, angel, charmed, blood ties gibi turun diger orneklerinden konuyu daha ciddi ele aldigi yonunde. tabi buffy deki drama yok, charmed daki surekli baldir bacak gosteriside yok ve espirilerde cok komik olmasada ciddi yaratiklarla ciddig mucadeler ve adam akilli bir konu gelisimi izlemek cok keyifli. |
pilot bölümlerde çok fazla klişeye düştüler ama 1. sezonun sonuna doğru toparladılar,2. sezon ilkinden daha iyi gidiyor hatta.
bu arada 2. sezonun 13. ya da 14. bölümünde konuk oyuncu tricia helfer yani nam-diğer cylon number 6..
| scarlette demiş ki: |
| rory nin zengin sevgilisinden yakışıklıydı jared evet =) indirip islemek geldi icimden o acıdan =) |
ilgini çekerse.diziden bir sahne..
http://www.teenidols4you.com/blink/actors/jared_padalecki/ti4u_u1143851717.jpg
jared ı seviorum
genel konu olan deamon dışında da her bölüm eğlenceli geçiyor. tabiki ailecek dean'in arabası ve arabada dinlediği müziklere hayranız
saving people, hunting things, family bussines
saving people, hunting things, family bussines
ben 2.sezon 17.bölüme kadar seyrettim
süper bi dizi bi yana
ikisi de çok yakışıklı
kesinlikle seyredilir
süper bi dizi bi yana
ikisi de çok yakışıklı
kesinlikle seyredilir
ilk bölümü sevdim, devamı gelir.
hoşuma gitti baya bi, takip ediyorum.
7 ekim de 3. sezonu cwb de başlıyor..
meraklısına duyurulur..
***** spoiler *****
dean'in sam in hayatına karşılık kendisininki sunduğu için ömrünün son yılına ait bir sezon olabilir merakla bekliyoruzz
*****spoiler sonu ******
meraklısına duyurulur..
***** spoiler *****
dean'in sam in hayatına karşılık kendisininki sunduğu için ömrünün son yılına ait bir sezon olabilir merakla bekliyoruzz
*****spoiler sonu ******