selamlar
türkiye'de profesyonel anlamda hiç yapılmamış bir projeyi hayata sokmak üzereyiz.
güzel diyebileceğimiz 3-5 yemek blogırları dışında yemek kültürü adına interaktif ortamda yapılmış elle tutulur bir çalışma olmadığını farkedip geniş çaplı bi yemek kültürü e-dergisini hayata geçirmeye karar verdik.
sizden altın kaşık, masa örtüsü, damak keyfi gibi klişe isimlerin dışında orjinal bir isim çıkabilir diye düşünüyorum.
içerik olarak da isim olarak da yorumda bulunmak, katkı sağlamak isterseniz sevinirim.
- ne tür tariflerin yer almasını isterdiniz?
- sevdiğiniz yemek blogları nelerdir?
- yemek adına internetten arayıp istediğinizi bulamadığınız şeyler var mı?
- restoran eleştirileri dikkatinizi çeker mi?
teşekkürler.
türkiye'de profesyonel anlamda hiç yapılmamış bir projeyi hayata sokmak üzereyiz.
güzel diyebileceğimiz 3-5 yemek blogırları dışında yemek kültürü adına interaktif ortamda yapılmış elle tutulur bir çalışma olmadığını farkedip geniş çaplı bi yemek kültürü e-dergisini hayata geçirmeye karar verdik.
sizden altın kaşık, masa örtüsü, damak keyfi gibi klişe isimlerin dışında orjinal bir isim çıkabilir diye düşünüyorum.
içerik olarak da isim olarak da yorumda bulunmak, katkı sağlamak isterseniz sevinirim.
- ne tür tariflerin yer almasını isterdiniz?
- sevdiğiniz yemek blogları nelerdir?
- yemek adına internetten arayıp istediğinizi bulamadığınız şeyler var mı?
- restoran eleştirileri dikkatinizi çeker mi?
teşekkürler.
ya bua adam kendi işini paso bize yaptırıyor, taşlayın.
yemek sevmiyorum
afiyetolsun.net'e bakarım senelerdir ama sadece tarifler için
bazen de portakal ağacı
bazen de portakal ağacı
piyasa araştırması deniyor buna. herkes kendi işine baksın arkadaşım
aha işte tam bir yengeç kadını
her bölümü söylemem ama kalori hesabına göre yemek tarifleri de olacak yemeği kalori yüzünden sevmeyenler için faydalı olur sanırım
arada bazen bakıyoruz hatunla
x yemek için farklı farklı tarifler
(örnek)biri limon koyuyor biri portakal vs vs vs
böyle oluncada o yemeği es geçiyoruz.
bence belli başlı yemek tatlı veya özel birşey yapılıyorsa video eşliğinde sunum olsa güzel olur sanki.
x yemek için farklı farklı tarifler
(örnek)biri limon koyuyor biri portakal vs vs vs
böyle oluncada o yemeği es geçiyoruz.
bence belli başlı yemek tatlı veya özel birşey yapılıyorsa video eşliğinde sunum olsa güzel olur sanki.
bence de morsuzum
takıldıımız şeyleri soralım birbirimize
takıldıımız şeyleri soralım birbirimize
video sunumu ilerleyen aşamada olacak. fotoğraflarla anlatımla başlayacak ama bi kaç ay içinde fotoğraf yerine video ile anlatım da eklenecek
| maraz tribu demiş ki: |
| yemek dediğin salçalı yağlı olur [url=http://www.gelisiguzel.com/smiley/gelisiguzel-156.gif](picture)[/url] |
bu postta şaka yapmıştım
yok öyle bi genellemem yani
| oh yes demiş ki: |
| video sunumu ilerleyen aşamada olacak. fotoğraflarla anlatımla başlayacak ama bi kaç ay içinde fotoğraf yerine video ile anlatım da eklenecek |
eski yemeklere yer verin
unutulmaya yüz tutmuş olanlara
farklı tarifler can sıkıyor evet. çok yemek yapan bi insan değilim ama yapmak istediğimde farklı tarifler görünce ayar oluyorum.
bu ara dukan diyeti çok popüler.. onla ilgili yemek tarifleri verilebilir..