| tambirgokkusagi demiş ki: |
| hıc yemedım |
ben sana pişiririm
görüntüden kaybediyo
bunun görüntüsü çook kötü
ben daha farklı yapıyorum görüntü bakımından da güzel oluyor.
önce tavuğun göğsünü haşlıyosun. daha sonra haşladığın tavuk göğsünü ayrı bir kapta didiyosun(ellerinle küçük parçalar haline getiriyorsun)
sonra genişce bir teflon tencereye biraz sıvı yağ koyuyorsun birkaç kaşık da un ilave ediyorsun ve unu biraz pembeleşene kadar kavuruyorsun, mis gibi kokuyor o sırada zaten
daha sonra bu karışıma kaynamakta olan suyu ilave ediyosun.. bu sırada sürekli karıştırmak gerekiyor yoksa unlar topak olabiliyor
suyu ilave ettikten sonra hızlı hızlı karıştırmak gerekiyor muhallebi kıvamına gelene kadar.. sonra da küçük parçalara ayırdığımız tavukları ilave ediyoruz, tuz koyuyoruz ve yine karıştırıyoruz üzerinden hafif kabarcıklar olusana kadar karıştırıyoruz, zaten karıştırdıkça kıvamına geliyor... ohhh miss..
yeme de yanında yat tadında bişey oluyor
servis yaparken üzerine karabiber serpmeyi unutmayın...
ben daha farklı yapıyorum görüntü bakımından da güzel oluyor.
önce tavuğun göğsünü haşlıyosun. daha sonra haşladığın tavuk göğsünü ayrı bir kapta didiyosun(ellerinle küçük parçalar haline getiriyorsun)
sonra genişce bir teflon tencereye biraz sıvı yağ koyuyorsun birkaç kaşık da un ilave ediyorsun ve unu biraz pembeleşene kadar kavuruyorsun, mis gibi kokuyor o sırada zaten
servis yaparken üzerine karabiber serpmeyi unutmayın...
olsada yesek
balıkesir in bir ilçesinde yemiştim.düğüne katılan gençler tahta sopalarla bir kazanda yapmışlardı.çok yağlıydı yiyememiştim
görüntü çok fena : (((
canım benim oppss
eskıden hıc sevmezdım ama artık baya yıyorum
hiç yemedim, tarif güzel gözuko, o malzemeler birleşince kesin acaip bişey cıkar lakin fotolar pek sevimsiz
kutsal yemeğimizi hortlatayım. millet yemek görsün ;?
boyle guzellik olamaz ya... aciktim.
istanbulda güzel yapan yer var mı?
istanbul'da borsa restaurant çok güzel yapıyor.
dünya üzerindeki en güzel yemeklerden biridir.
dünya üzerindeki en güzel yemeklerden biridir.
keşkek tencereden yenir onun tadı öyle çıkarr deneyin görün
görüntüsü çok kötü olup da lezzzeti enfes olan tatların en başına bu konur