önce bir fıkra;
adam aşırı kiloluymuş. sağlığı tehlikeye düşünce doktoru en kısa zamanda otuz kilo zayıflamasını söylemiş.
nasıl yapayım diye kara kara düşünürken gazetede 'garantili zayıflatma' diye bir ilan görmüş ve hemen başvurmuş,
'3 günde 5 kilo' programına yazılmış.
ertesi günü sabah kapısı çalmış, açınca bir de ne görsün !
karşısında 19 yaşlarında dünya güzeli, sportmen ve üzerinde giysi olarak bir çift nike ayakkabı bulunan bir kadın!!!
kadın kendini tanıtmış, zayıflama şirketinden geldiğini söylemiş, sırtını dönüp koşmaya başlamış, sırtında bir etiket varmış, 'yakalarsan seninim'.
adam kızın arkasından koşmaya başlamış, kilometrelerce koşmuş, kan ter içinde kalmış ama kızı ormanda yakalamış ve beraber olmuş.
programın dördüncü günü adam gerçekten de 5 kilo zayıfladığını görmüş.
şirketin zayıflatma metodunu çok beğendiğinden ikinci bir programa kaydolmuş, '5 günde 10 kilo'.
ertesi günü yine kapısı çalınmış, karşısında daha da güzel genç bir kadın, üstelik üzerinde bir çift reebok ayakkabıdan başka bir şey yok ve sırtında yine bir etiket, 'yakalarsan seninim'.
adam yine canını dişine takıp kadının arkasından koşmuş ve kilometreler sonra yakalamış.
programı tamamlamış ve altıncı gün hakikaten 10 kilo daha verdiğini sevinçle görmüş.
bu defa, şirketin '10 günde 20 kilo' programına kaydolmak istemiş ama şirket yetkilisi uyarmış, 'emin misiniz, bu program gerçekten çok zor bir etaptır'. adam ısrar etmiş, bütün zorluklara katlanacağını söylemiş.
ertesi gün kapısı çalmış, heyecanla koşup açınca karşısında iri yarı sportmen genç bir adam görmüş. üstelik adamın üzerinde sadece koşu ayakkabıları varmış, önünde de da bir etiket;
'yakalarsam benimsin'
şimdi topicin konusu;
iftarda ve sahurda kim ne yiyor nasıl kilo alıyor nasıl kilo veriyor?
millet ramazanda kilo alıyorum diyor ben ne ramazanda ne başka zaman kilo alamıyorum aynı zamanda insandışı varlıklar gibi yiyorum
adam aşırı kiloluymuş. sağlığı tehlikeye düşünce doktoru en kısa zamanda otuz kilo zayıflamasını söylemiş.
nasıl yapayım diye kara kara düşünürken gazetede 'garantili zayıflatma' diye bir ilan görmüş ve hemen başvurmuş,
'3 günde 5 kilo' programına yazılmış.
ertesi günü sabah kapısı çalmış, açınca bir de ne görsün !
karşısında 19 yaşlarında dünya güzeli, sportmen ve üzerinde giysi olarak bir çift nike ayakkabı bulunan bir kadın!!!
kadın kendini tanıtmış, zayıflama şirketinden geldiğini söylemiş, sırtını dönüp koşmaya başlamış, sırtında bir etiket varmış, 'yakalarsan seninim'.
adam kızın arkasından koşmaya başlamış, kilometrelerce koşmuş, kan ter içinde kalmış ama kızı ormanda yakalamış ve beraber olmuş.
programın dördüncü günü adam gerçekten de 5 kilo zayıfladığını görmüş.
şirketin zayıflatma metodunu çok beğendiğinden ikinci bir programa kaydolmuş, '5 günde 10 kilo'.
ertesi günü yine kapısı çalınmış, karşısında daha da güzel genç bir kadın, üstelik üzerinde bir çift reebok ayakkabıdan başka bir şey yok ve sırtında yine bir etiket, 'yakalarsan seninim'.
adam yine canını dişine takıp kadının arkasından koşmuş ve kilometreler sonra yakalamış.
programı tamamlamış ve altıncı gün hakikaten 10 kilo daha verdiğini sevinçle görmüş.
bu defa, şirketin '10 günde 20 kilo' programına kaydolmak istemiş ama şirket yetkilisi uyarmış, 'emin misiniz, bu program gerçekten çok zor bir etaptır'. adam ısrar etmiş, bütün zorluklara katlanacağını söylemiş.
ertesi gün kapısı çalmış, heyecanla koşup açınca karşısında iri yarı sportmen genç bir adam görmüş. üstelik adamın üzerinde sadece koşu ayakkabıları varmış, önünde de da bir etiket;
'yakalarsam benimsin'
şimdi topicin konusu;
iftarda ve sahurda kim ne yiyor nasıl kilo alıyor nasıl kilo veriyor?
millet ramazanda kilo alıyorum diyor ben ne ramazanda ne başka zaman kilo alamıyorum aynı zamanda insandışı varlıklar gibi yiyorum
yaaaaaa yöntemlerin hepsi çok iyiymiş.. böyle bir zayıflama kampı kurulabilir..
yeşil elma yeşil çay salata ve kucuk 1 et.
ara öğünlerde fındık meyve kuruları ceviz gibi şeyler.
bol bol su .
zayıflamazsan silerim kendimi siteden
ara öğünlerde fındık meyve kuruları ceviz gibi şeyler.
bol bol su .
zayıflamazsan silerim kendimi siteden
kapsama alanı dışı gibi
abazansan zayıfmısın yani.bu mudur yani..
| cordymordy demiş ki: |
| tiroidlerin ii çalışıodur |
hanı makarnayla et yeme derler ya
o da çok dogru.
şeylerle şeyleri ayırıcaksın
bide her sabah yarım saat yürü
koşabiliosan koş.
daha ne söyliyeyim bilmemki
ramazanda ben kilo veriorum şuan
o da çok dogru.
şeylerle şeyleri ayırıcaksın
bide her sabah yarım saat yürü
koşabiliosan koş.
daha ne söyliyeyim bilmemki
ramazanda ben kilo veriorum şuan
hayvan gibi yiyorum hala 79 um.çok şaşkınım
sabah ton balıgı
aksam kuzen ve levrek
oglenlerı tost :s
aksam kuzen ve levrek
oglenlerı tost :s
| gokcyyy demiş ki: |
| onun amacı kilo varmek diil ama
almak istiyo sanırım |
kilo alamıosan da yine ona göre 1 sistem kurucaksın
vucudunun biriktireceği yiyecekleri yiceksin ama yine sağlıksız olmıcak aşırı
yani hergün makarna et yersen almazsın kilo.
öyle 1 mantık yok
vucudunun biriktireceği yiyecekleri yiceksin ama yine sağlıksız olmıcak aşırı
yani hergün makarna et yersen almazsın kilo.
öyle 1 mantık yok
ramazan ad kilo almanın nedeni düzensiz yemen
diğer zamanlarda da kilo almamanın nedeni ise yüksek bazal metabolizma olabilir.
başka nedenlerde olabilir ramazanda kilo alman için
annadın sen
çokta kilo alırsan çözümü eti form:)
diğer zamanlarda da kilo almamanın nedeni ise yüksek bazal metabolizma olabilir.
başka nedenlerde olabilir ramazanda kilo alman için
çokta kilo alırsan çözümü eti form:)
ayrıca hakkikaten hiç kilo alamayan ve aşırı zayıf olan insanların kesinlikle tiroitlerine falan baktırması lazım .
ters çalışan 1 şeyler kilo almayı kesinlikle engeller.
istersen 1 ton patates kızartması ye değişmez.
ters çalışan 1 şeyler kilo almayı kesinlikle engeller.
istersen 1 ton patates kızartması ye değişmez.
| dudaklarim kilitli demiş ki: |
| kilo alamıosan da yine ona göre 1 sistem kurucaksın
vucudunun biriktireceği yiyecekleri yiceksin ama yine sağlıksız olmıcak aşırı yani hergün makarna et yersen almazsın kilo. öyle 1 mantık yok |