abd dil okulu

Anasayfa  \  Forumlar  \  Kampüs  \  abd dil okulu

arlington, dc ye yakin bir yerdir. metro (trene) de yakindir. ulasima dikkat et bence. buradaki gibi toplu tasima iyi gelismemistir her yere yoktur. araba almak sart cogu yerde...  
profil foto

22150

06 Haz 2011 19:42

Mesaj Gönder

kmrn demiş ki:
mrb arkdşlar bn amerikada dil eğitimi almak istiyorum bir iki yerden fiyat aldım kesinlik kazandırmadan once bir de burdan fikir almak istedim
tavsiye edebileceğiniz yada daha onceden bi kurs vasıtası ile gittiğiniz bildiğiniz şunlara şunlara dikkat et diyebileceğiniz şeyler varmıdır tşkler

notre dame collage - baltimore  
profil foto

OzTheKing

08 Haz 2011 12:21

Mesaj Gönder

abd nin kendisine gidince zaten dil okuluna gitmiş gibi oluyorsun ama bilmediğin insanlarla yurtta falan kalacaxın,
şahsen ben yaptım tek hatam güneyde alabama eyaleti florence kasabasına gitmek oldu,
çok hızlı şiveli ve anlaşılamayan bişekilde konuşuyorlardı 3 dönem yani 1,5 sene kaldım 15kilo alıp döndüm güzel şehrim istanbul'a !!!  
profil foto

ozench

03 Ekm 2011 11:11

Mesaj Gönder

malta-ingiltere-abd yurt dişi dil eğitimi
ec english/malta http://www.ecenglish .com/(ingiltere-abd şubeleri de mevcut) clubclass language school/malta http://www.clubclass .com.mt/ dil kursları hakkında eğitim danışmanlığı/maltada ilk 1 ayınız boyunca ücretsiz özel ders-tercümanlık hizmetinden yararlanmak istiyorsanız arayabilirsiniz

0542 363 40 44

www.maltayaingilizce ye.com  
profil foto

Tolgahoca

07 Ekm 2011 21:09

Mesaj Gönder

university of north alabamaya gittim 1,5 yıl, kısa sürede vazgeçip döndüm çünkü güneyde olduğu için insanların aşırı güney aksanı&çok süratli konuşuyor olmaları&girişken konuşkan biri değilsen sadece tipten bile kaybediosun, bide çok türkün olduğu yabancı bi ülkeye gitme çünkü o zaman türkçeni geliştirip dönüyorsun!! Wink  
profil foto

ozench

10 Ekm 2011 10:29

Mesaj Gönder

şahsen okul okuyacağım diye university of north alabamaya gittim, tabii ki ingilizcen gelişti ama ayı gibi yiyip hep yerimde oturduğum için öğrendiğim dille beraber 15 kg da aldım ayı gibi oldum yani 110 kilo kadar Sad o yüzden okul ve dil için köyden bozma bi kasabaya gitme!!! Wink  
profil foto

ozench

27 Ekm 2011 12:08

Mesaj Gönder

fark etmeden aynı yere üstüste 2 sefer yazmışım Sad  
profil foto

ozench

27 Ekm 2011 12:10

Mesaj Gönder

kanada nedir lan amerika varken. delirmeyin. üniversitelerin kurslarına git. dil okullarının hocalarını görsen hiç bir yeterlilikleri yok. benim rummeyt kızlardan biri dahi dil okulunda hocayım ben diyordu kii, kızın tek olayı ingilizcesinin anadili olması. ve kaplanda çalışıodu.  
profil foto

freeze bee

22 Kas 2011 18:35

Mesaj Gönder

central community college kearney, nebraska Cool  
profil foto

e s p e r a n z a

13 Mar 2012 01:46

Mesaj Gönder

kmrn demiş ki:
mrb arkdşlar bn amerikada dil eğitimi almak istiyorum bir iki yerden fiyat aldım kesinlik kazandırmadan once bir de burdan fikir almak istedim
tavsiye edebileceğiniz yada daha onceden bi kurs vasıtası ile gittiğiniz bildiğiniz şunlara şunlara dikkat et diyebileceğiniz şeyler varmıdır tşkler

university of north alabama'ya gitme,
gittim 20 kg aldım+esrarkeş oldum+1.5 sene sonunda sadece ingilizcem ve kilom gelişmiş oldu!! Sad  
profil foto

ozench

21 May 2012 23:44

Mesaj Gönder

Sayfa:   Önceki  1 2