toefl - ibt - speaking section -

Anasayfa  \  Forumlar  \  Kampüs  \  toefl - ibt - speaking section -

o mikrofona konusma isine bir turlu ısınamadım :s
hangi sınav merkezini tavsiye edersiniz??  
profil foto

Yuppie

29 Eyl 2009 22:23

Mesaj Gönder

internette programlar var, toefl denemeleri bulunduran içinde.. onları alın çözmeye çalışın..

tek başınıza çalışmak da pek sarmıyor, bi arkadaş bulup onla çalışın en iisi  
profil foto

beerk

13 Eyl 2010 21:38

Mesaj Gönder

tavsiye edebileceğiniz toefl deneme programları var mı ? varsa hangileri acaba ? birde bu bahsettiğiniz programlar internet based tarzına göre mi düzenlenmiş biliyor musunuz ?  
profil foto

temujin

02 Kas 2010 18:06

Mesaj Gönder

speaking ve writingten korkmana gerek yok bolca conjunctions kullan listenngte rahat geçio en zor kısım writing bnm girdğimde yanılmıosam 6 reading vardı ve çok yorucu makalelerdi..
writingin biri evlilikle ilgiliydi sanırım aşk mı mantık mı tarzı bişidi öle kalmş aklımda geçmiş zaman  
profil foto

Mme Bovary

23 Kas 2010 00:27

Mesaj Gönder

aslında en kolay geçilen bölümlerden bir tanesi speaking 6 tane temel soru geliyor ve 1-1,5 dakika içinde bunları cevaplamanız gerekiyor,ibt sınavında en fazla dikkat edilmesi gerekilen yerlerden bir tanesi reading bölümü çünkü toefl sürekli yeni olayları takip ettiği için günümüz hayatı ile ilgili bir çok örnek gelebilir ağır kelime bilgisine sahip olmak şart akademik olarak yapılan bu sınavda zorlayıcılardan bi tanesidir,writing bölümünde giriş gelişme sonuca ele aldığınız konuyu çok iyi derecede yazmanıza bağlıdır süslü cümleler paragrafdaki zengillik önemli,listening de de neredeyse 1 saate yakıın dinleme yapıyosunuz ve onun sonrasında tek tek sorular alıntı şeklinde gelmeye başlıyor,4 section içerisinde en zoru reading ve en kolayı speaking'dir.  
profil foto

e2

02 Şub 2011 14:17

Mesaj Gönder

yazılanların hepsini okumadım ama sınava girip çıktın mı?
kitap alacaksan da longman preparation course for the toefl test: ibt tavsiye ederim.  
profil foto

polunochnaya

23 Oca 2012 00:16

Mesaj Gönder

puuf =( bende şu konuları araştırsam iyi olucak  
profil foto

miSao*

25 Şub 2012 02:44

Mesaj Gönder

ben baron'sla calismistim ve onun speaking sorulari gayet hazirlayiciydi
siradan genel konular  
profil foto

JOJE

25 Şub 2012 15:54

Mesaj Gönder

speaking olayina saglam pratik yapmak gerek, sinavda o yorgunluk ve stresin uzerine kisitli zamanda ne soyliyecem diye mala baglayabiliyor insan.

writing aslinda en kolayi , nispeten akici ve butun olabilecek bir konuyu belirleyip araya 15-20 kalip cumleyi koydunmuydu resital bi pian geliyor zaten  
profil foto

e s p e r a n z a

13 Mar 2012 01:44

Mesaj Gönder

14 nısanda gırıyorm ben de, speakıng de 6 bolum var ılk ıkıısı ıdenpendent sorular, sonrakı 4 soru ıntegrated dıye gecıyo. yanı once parca okuyosun sonra lıstenıng yapıyosun sonra harmanlayıp konusuyosun. kalıplarla cevap verınce kolaylasıyo butun sorular  
profil foto

stting

19 Mar 2012 02:13

Mesaj Gönder

Sayfa:   Önceki  1 2