2011'de mayıs festivali yapmayacak olan okul.
ancak mezuniyet balosu çok güzel olacak o ayrı.
tabi ikisi çok farklı şeyler, birbirinden bağımsız.
edit: festival son anda alınan bir kararla yapıldı ona rağmen rektör yılmaz esmer yukarıdan bungee jumping'cilere, organizatörlere baskı yapmayı ihmal etmedi. yazık çok yazık.
En son mioo tarafından 20 Ekm 2011 13:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ancak mezuniyet balosu çok güzel olacak o ayrı.
tabi ikisi çok farklı şeyler, birbirinden bağımsız.
edit: festival son anda alınan bir kararla yapıldı ona rağmen rektör yılmaz esmer yukarıdan bungee jumping'cilere, organizatörlere baskı yapmayı ihmal etmedi. yazık çok yazık.
En son mioo tarafından 20 Ekm 2011 13:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yahu ne demek "bitermi" yada "bitti kurtuldum", okul gibisi var mı_?
malta-ingiltere-abd yurt dişi dil eğitimi+ücretsiz özel ders
2009 yılı maltada yılın en iyi dil kursu ödüllü ec english/malta http://www.ecenglish.com/(ingiltere-abd şubelerindede eğitim olanaklarımız mevcut) ve clubclass language school/malta www.clubclass.com.mt dil kursları hakkında eğitim danışmanlığı/malta şubelerine aracılığımızla kayıt olan ilk 10 kişiye ilk 1 ayları boyunca kurs harici ücretsiz ek ing-özel ders-tercümanlık-hizmetinden yararlanmak istiyorsanız arayabilirsiniz
gates language solutions
0542 363 40 44
0216 363 78 38
caddebostan
2009 yılı maltada yılın en iyi dil kursu ödüllü ec english/malta http://www.ecenglish.com/(ingiltere-abd şubelerindede eğitim olanaklarımız mevcut) ve clubclass language school/malta www.clubclass.com.mt dil kursları hakkında eğitim danışmanlığı/malta şubelerine aracılığımızla kayıt olan ilk 10 kişiye ilk 1 ayları boyunca kurs harici ücretsiz ek ing-özel ders-tercümanlık-hizmetinden yararlanmak istiyorsanız arayabilirsiniz
gates language solutions
0542 363 40 44
0216 363 78 38
caddebostan
mezun olduğum okul. (:
3 temmuzda atalım kepolarımızı
3 temmuzda atalım kepolarımızı
ben yeniyim mesela.
iki sene aradan sonra bu sefer yüksek lisansa başladım sayılmıyor mu
iki sene aradan sonra bu sefer yüksek lisansa başladım sayılmıyor mu
bende gecen yil mezun olmustum. besiktas muhendislik kampusunun manzarasi cok az okulda var
aaa ben seni nerden tanıyorum
| mioo demiş ki: |
| aaa ben seni nerden tanıyorum |
hazirlik sinifintan sanirsam
| cekisakurek demiş ki: |
|
hazirlik sinifintan sanirsam |
hey sen naber ya
| mioo demiş ki: |
|
hey sen naber ya |
iyilik ya is guc ugrasiyoruz
çalışıyorum ya, ikinci firmayı kurdum, bir yandan da yükseğe başladım, 2 sene aradan sonra.
24 ekim pzt saat 12:30'da bahçeşehir üniversitesi öğrencileri şehitlerimizi anmak üzere bahçede toplanıyor (beşiktaş kampüsü). (geç de olsa)
bilginiz olsun gençler.
bilginiz olsun gençler.
"bunider bursu"nun adı 2005 bilg. müh. mezunumuz "şehit jan. ast. zeki burak okay bursu" olarak değiştirilmiştir. (bunider)
3 haziran pazar günü saat 18:30'da bahçeşehir üniversitesi c teras'ta mezunlar buluşmasi 2012 için toplanıyoruz!