| Lydia demiş ki: |
| ehhaa marmarada rıhtım bile yok.. |
gemi mi baglıyacaksın neden soruyorsun?kısın yemeklerı yıyecek yer bulun
| apprentice® demiş ki: |
| heheh evt marmaradaa rıhtım yok hahaha:)
bende marmaradaytım ahuahuauh.... ama ilginçdirr düşünen adam var.. tabii pekk yok.. ne de olsaa artık... önüne gelenii almaya başladılar... anladım ki bu heryerde böyle... okulun ne kdr yln dolğunun bi yerde göstergesi sanırım.... |
| yokyok demiş ki: |
| ben de mimarsinanlı olarak diyorum ki marmaralıların aşkını yerim!!! |
sen bu halınle hiçbirsey yıyemessin.
| Nişa demiş ki: |
| Muazzam manzarası olan... |
gercekten manzaranıza dıyecek yok.oldukca guzel.yanlız bok atmayı bıraksanız sızerde manzara kadar deger kazanacaksınız. ana okulunda yapıyorduk bız bole sıdık yarıstırmaları.
| Soap Co.&evil}{nymph demiş ki: |
|
merdivenlerde yemek yemeye devam edicez çaresiz bi şekilde |
belkide rektörün odasının önünde yemek yemeli, sonrada sigara yakarız
| intruder demiş ki: |
| Niye hep bu msü marmara saldırıyo anlamıyorum o kadar iyiyseniz oturun kendi halinizde ne varda sürekli kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz... |
yerini bil...
| bergman demiş ki: |
|
olm ben burdayim daha ne istiyosun |
evren sen şerrrefsizmi oldun ne arayıp sormuon gerçi dinime küfreden müslüman olsa.olsun sen büyüğümüzsün sen arican şu öksüz yetim kardeşini
bu ne mna koim nasayamı girioz okulamı ,elleektiro manyetink kimlikmi olur yakında çatıya sniper falan koyarlar
raunf denklitaşın geldiği gün asker beni durdurup üstümü arama teşşebbüsünde bulunduydu bende silah çıkartırmışçasına okul kimliğimi gösterttim.böle olca belliydi .Benim korktuuumm okul girişlerinde NÜKLEER arındırıcı tazzikli suyla bizi yıkamaları
| GANGBANGER demiş ki: |
|
KORELYAN: http://www.80630.com/members/view.php?u=1030 |
benndeee
| Soap Co.&evil}{nymph demiş ki: |
| burasıda bizim olsun bari |
peki, aramızda mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi devlet konservatuvarından var mı ?
Sayin Saim Bugay
| Cha Cha Slide! demiş ki: |
|
lan oglum ne dini ne imani lan? kim küfretmmis olm getirlan indireyim hemen manyakmisin...ucmussun olm lan sen : öksüz möksüz bu laflar kötü laflar baboliiii... ama sizin okulun kizlari cok güzel be abiiiiii.... mügsf |