sanal sütlüde muhabe devam..
tilt war ! sırf tilt için gidiyorum
kokoş mekanııııı
| cube_ra demiş ki: |
| heyyyy Çok özldm ben sütlüyüüü
koray takiliyomu hala oraya |
orda orda sölerım selamını
sefmiorum orayı
öykk
En son minicupcake tarafından 02 Eyl 2008 13:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
En son minicupcake tarafından 02 Eyl 2008 13:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
| fatality demiş ki: |
| yazık oldu abi sana kimse cevap vermemiş |
çok takılmak istiosan atlıcaksın 61b veya 46h ye doğru taksim
çelikler
nefret ediyorum sütlü kahveden..üniversite oğrencisine yakışmayan bi, mekan..
sutlu kahveyi gorunce lise anilarim canlandi i. uni +sutlu kahve denmis ama biz lisedeyken gidicek baska yer olmadiii icin dersten kacip oraya giderdik yakindi hani: )
yanık ve içinden kıl tüy çıkan yemekleri... ıyk
ya orası çok kötü ... kötü müzik.. kötü yemek.. bir kere gittim ..orda 1. sınıftayken.. hata ettim.. acemilik işte
2000-2001 yılında çok daha iidi şimdi herşey saçmasapan
tabi okulun cevresinde gidilebilicek başka biyer olmadığı için gidilio..
ayrıca orası hakkınba baya bi söylentiler vardı...akşam saatlerinde rus hatun pazarlandığı falan gbi...geç saatlere kdr kalanlar dikkat:)
tabi okulun cevresinde gidilebilicek başka biyer olmadığı için gidilio..
ayrıca orası hakkınba baya bi söylentiler vardı...akşam saatlerinde rus hatun pazarlandığı falan gbi...geç saatlere kdr kalanlar dikkat:)
facia bi yerdi. bazen çok geç saatlere kalınca mecburen bir şeyler atıştırmak için vs gittim bir kaç kez. "ünililer geliyormuş buraya abi gidip kız keselim" diyen hanzolar mı istersiniz, kokoş kokoş hatunlar mı hangisini anlatayım
özel kurtlar vadisi gecelerini mi yoksa
ben cafe's e takılırdım en azından mtv açarlardı. içerde daha az sigara dumanı vardı ve dergiliği, tabu vs oyunları ile oyalanacak bişeyler olurdu. sırf kahve içmek için ise basın müzesinin cafesine giderdik çünkü turistler geldiği için ya oldies ya da fransızca çalarlardı
özel kurtlar vadisi gecelerini mi yoksa
ben cafe's e takılırdım en azından mtv açarlardı. içerde daha az sigara dumanı vardı ve dergiliği, tabu vs oyunları ile oyalanacak bişeyler olurdu. sırf kahve içmek için ise basın müzesinin cafesine giderdik çünkü turistler geldiği için ya oldies ya da fransızca çalarlardı