y 0 k demiş ki: |
kişi vaaaar kişi var |
çok zevklisin tebrik ederim, ne içtin ne kafası bu derim
bence de çottatlıyım derim
normal sartlarda sevinirim tabe
ama maglum orta dogulularin coktg ortamda bi suzerim ne ayak gelen diye.. iyiki kiz degilim :s
ama maglum orta dogulularin coktg ortamda bi suzerim ne ayak gelen diye.. iyiki kiz degilim :s
aslibjk demiş ki: |
ay bu oldu bana yaaa universitedeyken ![]() kantinde otururken geldi merhaba adını öğrenebilir miyim dedi söyledim, bu okulda mı okuyorsun dedi evet dedim bölümümü sordu söyledim (beklenmedik durumlarda kontrolsüz tepkiler verebiliyorum sanırım çünkü bunları niye sordun bile demedim) tesekkur etti gitti ![]() bir hafta mı iki hafta mı ne sonra karşılaştık tekrar hic unutmam hukuk dersi oncesi geldi konuşabilir miyiz diye dersim var dedim sonra dedi tamam dedim meger cocuk garibim o karşılaşmadığımız sure boyunca, ki bizim vize haftasıydi, bizim kantinde terasta butun gun oturup beklemiş yazık ![]() sonra konustuk ben kibarca beni beğendiği icin tesekkur ettim ![]() ![]() simdi cok tatlı bi cocuğu var izmire donmus okul bitince, oyle arada dogum günümü falan kutluyor facebook'tan, iyi çocuktu bence cok ayıp ettim ![]() |
nasıl hikaye kız bu

çok romantik

aslibjk demiş ki: |
![]() ![]() ![]() sorma fevzi abi yaa çok da şeker hoş bi çocuktu aslında, arkadaşlarım da yapma etme bi yemek ye bari falan dedi ama ben başkasıyla ilgileniyorum diye kaçtım resmen çocuktan ![]() |
bence böyle yapa yapa bir sürü güzel olabilecek şeyi ıskalayabiliyoruz hayatta.. :/
kamera nerde derim heralde
hayırlısı olsun dedım gecen
aptallaştı
aptallaştı

kahkaha patlatırım körlüğü geçsin diye
neden kizistin mi sirfinti ?
sevdiğim var benim demişliğim var

bir kere reddetmistim doğal olarak
o an görmüş olduğum için kabul olmaz
bu soru caiz değil
bu soru caiz değil