kelimeler herşeyi ifade etme aracıdırlar. güzel sözlere, iltifatlara, yanlışlıklara, aklınıza gelebilecek her şeye kadirdir ... kısaca; iletişim bozukluğuna veya iletişimin pozitif sonuçlanmasına ...
aslında mantık basit kelimeler ağız dediğimiz gırtlağımızdan çıkıp dilimiz ile seslerimizi yolladığımız bir vericidir, kulaklarımız ise bu vericiden çıkan sesleri almaktadır yani alıcılarımızdır, arada sesin bozulmasına sebebiyet veren herşey ise parazitler olup beyinimiz ise dekoderimizdir. beyin bu işin en önemli kısımlarını dile getirmektedir sesi algıladıktan sonra doğru algılamaya. bu algılamada gelen kelimelerin insan oğlunun eq dedikleri duygusal zeka devreye girmektedir. kelimeler her ne kadar doğru algılansalar bile bu duygular yanlış ya da farklı algılamamıza meydan verebiliyor ...
saygılar, ...
file:///c:/documents%20and%20settings/passion/desktop/resim/perception-10%5b1%5d.jpg
aslında mantık basit kelimeler ağız dediğimiz gırtlağımızdan çıkıp dilimiz ile seslerimizi yolladığımız bir vericidir, kulaklarımız ise bu vericiden çıkan sesleri almaktadır yani alıcılarımızdır, arada sesin bozulmasına sebebiyet veren herşey ise parazitler olup beyinimiz ise dekoderimizdir. beyin bu işin en önemli kısımlarını dile getirmektedir sesi algıladıktan sonra doğru algılamaya. bu algılamada gelen kelimelerin insan oğlunun eq dedikleri duygusal zeka devreye girmektedir. kelimeler her ne kadar doğru algılansalar bile bu duygular yanlış ya da farklı algılamamıza meydan verebiliyor ...
saygılar, ...
file:///c:/documents%20and%20settings/passion/desktop/resim/perception-10%5b1%5d.jpg
hmmm hayatım kelimesi bi erkeğin agzına cok yakısıo mesela bunun gibimi
tabi masaüstündeki klasörden link vermen ilginç olmuş...
| flying...[eldar] demiş ki: |
| tabi masaüstündeki klasörden link vermen ilginç olmuş... |
aemiyim ekleyemedim ... eğer nasıl ekleyeceğimi bana anlatırsan öle yaparım ... selamlar
| m l a demiş ki: |
| hmmm hayatım kelimesi bi erkeğin agzına cok yakısıo mesela bunun gibimi |
yok malesef o olmuyor ...
| tabi masaüstündeki klasörden link vermen ilginç olmuş... |
imageshack gibi bir fotograf yükleme sitesine yükleyeceksin önce o resmi , upload edeceksin.
ondan sonra o sitede resme verilen link i kullanıcaksın
ondan sonra o sitede resme verilen link i kullanıcaksın
teşekkürler flying...
http://forum.80630.com/f1/t193302.html
sıkça sorulan sorular / okumanız faydalıdır baslıgında daha detaylıca anlatım da var aslında.
sıkça sorulan sorular / okumanız faydalıdır baslıgında daha detaylıca anlatım da var aslında.
mla güleceğine nsan yardım eder ayıp ayıp
| http://forum.80630.com/f1/t193302.html
sıkça sorulan sorular / okumanız faydalıdır baslıgında daha detaylıca anlatım da var aslında. |
teşekkürler ...
ahah ben farketmemiştim ama file documents falan
tam prt scrn alıp face e koymalık topik olmus
tam prt scrn alıp face e koymalık topik olmus
allahtan klasör abuk bi klasör degilmiş valla ozaman durum vahim olurdu
sağol be
tagleyebilirmiyim