iphone 4s 16gb beyaz renk.. sıfır,kutusunda,simfree,pasaport kayıtsız.
1.700 tl.
1.700 tl.
cokkkk
kardesim buyuk bir israrla su 80630 da acilan ilanlara bakiyorum, bir kere bile "aaa iyiymis hee" dedidigim bi ilan cikmadi, ya bu sitedekiler cok zengin azina coguna bakmiyo , ya da ilan acanlarin satma derdi yok..
dolar 1.9 ken 1600 e aldim kadikoyde sian 1500 arastir biraz dostum..
dolar 1.9 ken 1600 e aldim kadikoyde sian 1500 arastir biraz dostum..
| cihanbektas demiş ki: |
| cokkkk |
olsa gene iyi
bende sifir var kutusunda siyah 4s..1250 tl???
| as if demiş ki: |
| bende sifir var kutusunda siyah 4s..1250 tl??? |
| leo chicharito demiş ki: |
| kardesim buyuk bir israrla su 80630 da acilan ilanlara bakiyorum, bir kere bile "aaa iyiymis hee" dedidigim bi ilan cikmadi, ya bu sitedekiler cok zengin azina coguna bakmiyo , ya da ilan acanlarin satma derdi yok..
dolar 1.9 ken 1600 e aldim kadikoyde sian 1500 arastir biraz dostum.. |
zaten bu seri ilanlardan tek birşey aldığımıda hatırlamıyorum..
ama bir gün uygun birşey cıkacak ben buna inanıyorum..
aslında sitedeki insanların zenginliği yada fakirliği ile alakalı bir husus değil bu.. en zengin bir insan olsa bile, piyasayı az çok bilir.. neyin ne kadar olduğununa az cok karar verir.. ha karar verecek durumda değilsede, gider en kral mağazadan satın alır...
e bu durumda ne yapıyoruz ?
varolan bir ürünü, 2. el olarak satıyorsak.. direk sıfır fiyatının %50 sini düşerek ilan veriyoruz. aksi taktirde alış-veriş olmaz..
buradan ikinci el ilan sahiplerine sesleniyorum !!
biraz daha özverii lütfennn !!
biraz daha özverii lütfennn !!
| ucan kafa demiş ki: |
|
zaten bu seri ilanlardan tek birşey aldığımıda hatırlamıyorum.. ama bir gün uygun birşey cıkacak ben buna inanıyorum.. aslında sitedeki insanların zenginliği yada fakirliği ile alakalı bir husus değil bu.. en zengin bir insan olsa bile, piyasayı az çok bilir.. neyin ne kadar olduğununa az cok karar verir.. ha karar verecek durumda değilsede, gider en kral mağazadan satın alır... e bu durumda ne yapıyoruz ? varolan bir ürünü, 2. el olarak satıyorsak.. direk sıfır fiyatının %50 sini düşerek ilan veriyoruz. aksi taktirde alış-veriş olmaz.. |
şu noktaya kadar gayet başarılı gelip, sonunda dağılmışsın...
her 2. el ürün direkt %50 fiyat kaybetmezki yahu...
ama diğer dediklerine katılıyorum...