selam 30 gun ehliyetim gitti alkolden arabayida suremedim 30 gundur bugun arabami tekrar surebilirim ama arabayi suremedigim icin haftada 1 kere filan calistirdim ama aku hep bitik oluyordu sorum su . alternator arabayi oldugu yerde calistirma ile aku yu sarj edip doldurur mu ? yoksa arabanin surulup yol yaptigi surece mi arabyi sarj ediyor ?
En son mixled tarafından 18 Şub 2012 22:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
| Alıntı: |
| seri ilan diye miymiylanmayin mesaj sayisindan dolayi buraya aciyorum |
En son mixled tarafından 18 Şub 2012 22:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
araç ford focus mu.
alternator arabayi oldugu yerde calistirma ile aku yu sarz edip doldurur
arabayı sürmene gerk yok calıştır alır o şarzını
arada bi gazı'da sabitle yetr ona,diye tavsiyede bulunabilirim
arada bi gazı'da sabitle yetr ona,diye tavsiyede bulunabilirim
alternator araba çalışırken de aküyü doldurur ama hararet gereksiz yükselir, dolaşmak daha mantıklı.
bir de ne kadar alternatör şarj etse de, akün zayıfsa belli bir seviyeden fazla dolmaz ve yine zayıf kalır, kısa bir süre çalışmasa bile boşalır.
bu yüzden gidip aküyü birkaç saat şarja bağlat ve ölçtür derim.
bir de ne kadar alternatör şarj etse de, akün zayıfsa belli bir seviyeden fazla dolmaz ve yine zayıf kalır, kısa bir süre çalışmasa bile boşalır.
bu yüzden gidip aküyü birkaç saat şarja bağlat ve ölçtür derim.
şarz demeyin şuna
sanirim aku artik oldu gecen seneden beri 3-4 kere tam sonuna kadar bitti jump filan yapiyodum baya gec aliyodu sanirim vakti geldi
şarz diil şarj
*algılama şaşırması sonucu gelen edit
En son kokytos tarafından 18 Şub 2012 22:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
*algılama şaşırması sonucu gelen edit
En son kokytos tarafından 18 Şub 2012 22:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zor isler allah kolaylik versin diyelim
| kokytos demiş ki: |
| şarz diil şarj
*algılama şaşırması sonucu gelen edit |
algilamada zorluk yasamadim sadece baktim herkes sarz diil sarj yazicak bos yere kb kirliligi yaratip bos mesaj atmasinlar diye edit yaptim
aku al
En son kayzersoze tarafından 18 Şub 2012 23:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
En son kayzersoze tarafından 18 Şub 2012 23:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hiç uğraşma yeni akü al,,yeni her zaman daha iyidir.
| mixled demiş ki: |
|
algilamada zorluk yasamadim sadece baktim herkes sarz diil sarj yazicak bos yere kb kirliligi yaratip bos mesaj atmasinlar diye edit yaptim |
hahah yok yok ben bian yaşadım o sorunu da yanlış bişiler yazdım ve editledim. ondan bahsediodum ama şarj tabi. şimdi konuyla ilgili en ufak bi fikrim dahi olmadıı için başlığı terkediyorum.
| tecrubeyle sabit demiş ki: |
| hiç uğraşma yeni akü al,,yeni her zaman daha iyidir. |
sezen aksu şarj okudum.