merhaba, bir internet projesi icin beyoglu bolgesindeki bir kac semtin fotograflarini cekebilecek isinin ehli, iyi photoshop kullanan ve referans gosterebilecek freelance fotografci arakadaslar...detayli bilgi icin lutfen pm yoluyla irtibata geciniz...
tesekkurler.
tesekkurler.
324564161 tane var burda. işinin ehli hepsi de
photoshop varsa iyi bir fotoğrafçıya gerek olduğunu sanmıyorum.
benim ark var emme böyle keççük pazarci semtlerde neyim takilmaz ellam.
http://www.tuncaras.com/
10 numara..
10 numara..
kikikiik
hepicigi mevcut mende
hepicigi mevcut mende
| crampp demiş ki: |
| http://www.tuncaras.com/
10 numara.. |
| harley man demiş ki: |
| photoshop varsa iyi bir fotoğrafçıya gerek olduğunu sanmıyorum. |
photoshop bilgisi için dişi userlara başvurabilirsin biz paintçiyiz
www.dugungunufotografcisi.com
ilker ve özkan her ikiside oldukça iyidir... her türlü ekipmanları vardır zaten dış çekim yapıyorlar
ilker ve özkan her ikiside oldukça iyidir... her türlü ekipmanları vardır zaten dış çekim yapıyorlar
eşarbını yan bağlama
1200 metrekare stüdyo istemediğin kadar outdoor çekim için ekipman mevcut referans da var. ama madem profesyonel bir iş yapıyoruz. bu internet projesinin web adresi ya da kurumun bir varsa adresi alabilir miyim.. ben de bir şirketi araştırayım. üzerine alınma ama böyle .çok profesyonel arayış içinde olup, iş yaptırmakta da profesyoneliği abartıp iş ödemeye gelince amatörlüğün allahını gösteren çok şirket var...
| cakma ninca demiş ki: |
| 1200 metrekare stüdyo istemediğin kadar outdoor çekim için ekipman mevcut referans da var. ama madem profesyonel bir iş yapıyoruz. bu internet projesinin web adresi ya da kurumun bir varsa adresi alabilir miyim.. ben de bir şirketi araştırayım. üzerine alınma ama böyle .çok profesyonel arayış içinde olup, iş yaptırmakta da profesyoneliği abartıp iş ödemeye gelince amatörlüğün allahını gösteren çok şirket var... |
umarim anlatabilmisimdir...
ayrica yazan herkese cok tesekkurler bir cogu ile irtibata gectim...
pm atarsaniz sevinirim.