2002 trafiğe çıkışlı cbr 600f sport..
11.300tl
11.300tl
foto ?
dusme kaza vs var mi?
foto?
km?
gibi sorular barindiriorum
foto?
km?
gibi sorular barindiriorum
mart başı gibi temiz bulursam almayı planlıyorum.
çok neşeli alettir.
hayırlı satışlar.
çok neşeli alettir.
hayırlı satışlar.
http://tinyurl.com/7hsf3tp
detaylara burdan bakabilirsiniz..
tabikide 2001model motor düşmüştür kalkmıştır ama yürüyeninde yada şasesinde vs herhangi bir hasarı olmamıştır.. düzgün diye nitelendirdiğimiz 600flerden..
detaylara burdan bakabilirsiniz..
tabikide 2001model motor düşmüştür kalkmıştır ama yürüyeninde yada şasesinde vs herhangi bir hasarı olmamıştır.. düzgün diye nitelendirdiğimiz 600flerden..
bu motoru komple boyatacak kadar ne yaptınız yahu
o kadar masraf edilmiş bari kırmızının tonları farklı olmasaymış birde depodaki çizgi yok
bursada 1 liraya orjinali gibi boyuyorlar hemde ben kendi 600f'imi bursada boyattım renk solduğu için gerçektende işçilik çok iyi boyada 1 gr portakallık yok fabrika pantone katolğundan renkleride ölçtürdük boya 0 hata
ciğerini iyi incelemek gerek hoş makinadır ama naz yaptımı karşi 600f'e pek benzemez
alana da satana da şimdiden hayırlı olsun
o kadar masraf edilmiş bari kırmızının tonları farklı olmasaymış birde depodaki çizgi yok
bursada 1 liraya orjinali gibi boyuyorlar hemde ben kendi 600f'imi bursada boyattım renk solduğu için gerçektende işçilik çok iyi boyada 1 gr portakallık yok fabrika pantone katolğundan renkleride ölçtürdük boya 0 hata
ciğerini iyi incelemek gerek hoş makinadır ama naz yaptımı karşi 600f'e pek benzemez
alana da satana da şimdiden hayırlı olsun
birde unutmadan sorayım
daha önceki sahipleri kimlerdir bilgi var mıdır ?
ben bile 2001 model motorumu sık kullanmadığım halde motorum 59binlerde
daha önceki sahipleri kimlerdir bilgi var mıdır ?
ben bile 2001 model motorumu sık kullanmadığım halde motorum 59binlerde
peki madem anlatayım .. motorcuysan anlarsın
bu motor 2001 model yani 10yaşını geçmiş.. en az 4 defa el değiştirmiş.. 600f e kim biner? acemi adam biner yada yeni başlayan adam biner.. ne olur? düşer, nasıl düşer sağa düşer sola düşer düşer işte : ) herneyse komple boyanmasının acıklaması yeterince açık oldu sanırım
kırmızı tonlarını beğenmediysen diğer ilanlarımı incele sahibinden.com da sana göre 2011 1000rr var mesela yada 2010 gsxr1000
bu motor 2001 model yani 10yaşını geçmiş.. en az 4 defa el değiştirmiş.. 600f e kim biner? acemi adam biner yada yeni başlayan adam biner.. ne olur? düşer, nasıl düşer sağa düşer sola düşer düşer işte : ) herneyse komple boyanmasının acıklaması yeterince açık oldu sanırım
| ilkyy demiş ki: |
| birde unutmadan sorayım
daha önceki sahipleri kimlerdir bilgi var mıdır ? ben bile 2001 model motorumu sık kullanmadığım halde motorum 59binlerde |
bu motorun kmsi kesinlikle orjinal değil.. ben düşürmedim düşürücek kadarda ahmak değilim
| mstff demiş ki: |
|
bu motorun kmsi kesinlikle orjinal değil.. ben düşürmedim düşürücek kadarda ahmak değilim |
temizse iyidir zaten bu km düşürme mevzusunu anlamış değilim ben
40bin 50bindeki motorlar nedense km'leri 20bini geçemeyen motorlardan daha iyiler
arz talep meselesine göre düzenbazcılık oynuyorlar
birde içi açılma durumu var.içi açılan makinaya laf atılır doğaldır adam akıllı usta yokki
hepsinin bileği tork anahtarı mübarek
neyse umarım iyi birisine gider çok güzel makinadır ama kıymeti türkiyede bilinemedi
usta konusunda sana katılıyorum..
biz tork anahtarının bile kalibrasyonuna güvenmeyip kontrol ederek iş yaparken millet eliyle üstkapak sıkıyor hala.. neyse yurdum insanı yapacak bişi yok
bu makinayı alan üzülmez umarım tanıdık birine gider..
biz tork anahtarının bile kalibrasyonuna güvenmeyip kontrol ederek iş yaparken millet eliyle üstkapak sıkıyor hala.. neyse yurdum insanı yapacak bişi yok
bu makinayı alan üzülmez umarım tanıdık birine gider..
| mstff demiş ki: |
| peki madem anlatayım .. motorcuysan anlarsın
bu motor 2001 model yani 10yaşını geçmiş.. en az 4 defa el değiştirmiş.. 600f e kim biner? acemi adam biner yada yeni başlayan adam biner.. ne olur? düşer, nasıl düşer sağa düşer sola düşer düşer işte : ) herneyse komple boyanmasının acıklaması yeterince açık oldu sanırım |
600 f e acemı yada yenı baslayan bıner demıssın?2001 model sport makınayada 11.300 para ıstemıssın;bıde motorcuysan anlarsın demıssın.. pek bi güldüm buna ben acıkcası
hem 600f kullanıcısıyım;hemde 8 yıldır motorsıklet binicisiyim,
tercih meselesi olan bir motordur 600 f!
rr kadar yormaz;cbf kadar bisiklet gelmez;
benımde makınam satılıkta hemde evimde salonumda üstü örtülü muhafaza ediyorum;2004 model 20000 km'de;m3 lastıgınden tutta kn hava filtresıne fılm camına ırıdyum bujısıne full+full makınaya kazasını bırak cızıgı yok 10.500 istiyorum...
azıcık acımanız olsun surda bilmeyenlere 11.300 dıosun...
km düşürme mevzuuna yapacak birşey yok malesef, ülkemizin acı gerçeği.. ama f motoru taş gibidir, kolay kolay üzmez.
hayırlı satışlar..
hayırlı satışlar..
her malın alıcısı vardır illaki ama, ben de 2006 model, orjinal 33000 km'deki (devil egsoz, puig cam, 2ct lastik, kn filtre, sıfır zincir dişli seti, led sinyaller, harris elcik vs..) 600f'imi 11,500 tl'ye satmıştım.
| janbon jovi demiş ki: |
|
600 f e acemı yada yenı baslayan bıner demıssın?2001 model sport makınayada 11.300 para ıstemıssın;bıde motorcuysan anlarsın demıssın.. pek bi güldüm buna ben acıkcası hem 600f kullanıcısıyım;hemde 8 yıldır motorsıklet binicisiyim, tercih meselesi olan bir motordur 600 f! rr kadar yormaz;cbf kadar bisiklet gelmez; benımde makınam satılıkta hemde evimde salonumda üstü örtülü muhafaza ediyorum;2004 model 20000 km'de;m3 lastıgınden tutta kn hava filtresıne fılm camına ırıdyum bujısıne full+full makınaya kazasını bırak cızıgı yok 10.500 istiyorum... azıcık acımanız olsun surda bilmeyenlere 11.300 dıosun... |
ben motorcuysan anlarsın derken söylediklerimi anlarsın demek istedim..senin yıllardır 600f e binmen usta olsan bile bu motorun başlangıç motoru olduğu gerçeğini değiştirmez..