ev alarm sistemi,

Anasayfa  \  Forumlar  \  Seri ilanlar  \  ev alarm sistemi,

- pronet iyidir.  
profil foto

charmant

13 Şub 2012 13:20

Mesaj Gönder

1 senedir pronet kullanıorum memnunum.
hatta mutfakta 3 kişi sigara içsin dedektör devreye girio kaçıo insanlar korkudan lol  
profil foto

FeRaL

13 Şub 2012 13:23

Mesaj Gönder

feral demiş ki:
1 senedir pronet kullanıorum memnunum.
hatta mutfakta 3 kişi sigara içsin dedektör devreye girio kaçıo insanlar korkudan lol

iyiymiş Kahkaha Kahkaha  
profil foto

christiandiyor

13 Şub 2012 13:42

Mesaj Gönder

christiandiyor demiş ki:

yine gelmiş dayanamayıp Kahkaha Kahkaha

sorma olay nereye bağlanacak merak edıyorum Kahkaha  
profil foto

richie richh

13 Şub 2012 13:51

Mesaj Gönder

Confused  

En son christiandiyor tarafından 14 Şub 2012 22:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
profil foto

christiandiyor

13 Şub 2012 14:43

Mesaj Gönder

a l p demiş ki:
ocagın 19 unda baglandı.satan herıf gostermelık kartınızdan 5o lıra cekılecek dedı.sonra hesaba gerı yatacak dedı.sonrasıonda 230 lıra cekmısler yatırılmamıs ve daha da 240 lıra daha ıstıyolar sımdı.yaptıkları sıstemde soyledıklerı seyler olmadı.30 dolar dıye sattıkları seye her ay 88 dolar odetmek ıstıyolar sımdı.cok fena.ıyıce oku abı kagıtları.
bilmedigin birsey vardır, kacırdıgın birsey vardır. pronette hersey sıstematık ısler.  
profil foto

Heesh

13 Şub 2012 15:25

Mesaj Gönder

3 yıldır pronet kullanıyorum, keşke ev soyulmadan önce alsaymışım Kahkaha  
profil foto

s@sl@n

13 Şub 2012 15:40

Mesaj Gönder

www.alarmnet.com.tr  
profil foto

SANLI

13 Şub 2012 17:38

Mesaj Gönder

selam;
ben de alarm taktırmayı düşünüyorum (üst katıma benim parmaklıklardan tırmanarak hırsız girdi geçenlerde) ancak benim kedileirm var ve bu kedilerin de içeri-dışarı trafikleri var özellikle yaz ayları.. kullanan arkadaşlardan öğrenmek istediğim bu kapıdaki camdaki sensörler istendiğinde devre dışı kalabiliyor mu?
ikincisi hareket sensörlerini kedilere duyarsız hale getirmek mümkün mü?
üçüncüsü sadece 2 marka tavsiye edilmiş, başka seçenekler yok mudur?
dördüncüsü fiyat aralığı nedir??  
profil foto

moiraine

17 Şub 2012 15:44

Mesaj Gönder

istediğin sisteme bağlı
alarm çaldıgın da teline haber gelsin diyorsan farklı fiyat
istemiyorsan farklı fiyat
ilk başta buna karar ver sonra fiyat araştırması yap  
profil foto

Darth Denuz

17 Şub 2012 23:32

Mesaj Gönder

pronet için konuşuyorum;

ödeyeceğiniz fiyat kullanılacak dedektör sayısına göre değişir.min. 31 $ aylık abonelik ödersiniz, 2 yıl taahhüdü vardır. öyle pazardan marketten alınan kıytırık alarmlarla bir tutmamak lazım çünkü bu gibi sistemlerin en önemli özelliği 7/24 bir alarm haber alma merkezine bağlı olmasıdır. herhangi bir sinyal alındığında anında ulaşılır, yönlendirme yapılır. evde kedi olması problem değil, hayvan algılamayan hareket dedektörü kullanılır.
cam ve kapılarada kullanılan manyetik dedektörleri bölgesel olarak devre dışı bırakabiliyorsunuz.  
profil foto

Romy

18 Şub 2012 01:01

Mesaj Gönder

sanırım 1 dış kapı için, bir balkon kapısı için iki de camlar için gerekecektir dedektör. (evin her yanı dmeirli bu arada.. ) e alarm çaldığında tabi tleime haber gelsin..  
profil foto

moiraine

23 Şub 2012 00:18

Mesaj Gönder

pronet  
profil foto

alakasiz

23 Şub 2012 03:00

Mesaj Gönder

antonios demiş ki:
profilo protect ve pronet en iyi iki firma bu konuda , ilk yıl aylık 70- 80 gibi , daha sonraki yıllarda da aylık 50 - 60 gibi evinin durumuna ve hangi sistemi kurdurduğuna göre para ödersin. ilk yıl kurulan sistemin parasını da aldıkları için aylık ödeme biraz daha yüksek oluyor. uzaktan kumandalı almanı tabsiye ederim. eve girerken alarmı açma stresi sıkıntılı bir iş. üst üste yanlış girersen çaldığı zaman beynini orada bırakabilirsin. kolay kolay susmuyor da. diğer yandan canlı merkez takibi olduğu için , hemen polis yönlendiriyorlar onay verdiğin zaman. son derece caydırıcı. ucuz olacak diye her sistemin peşinden gitme sakın. hırsızlar sistem de seçiyor unutma Smile

profil foto

ucan kafa

23 Şub 2012 04:34

Mesaj Gönder

Sayfa:   Önceki  1 2 3