merhaba arkadaşlar .
4.nesil ipod touch 32 gb satılıktır.arka tarafında çizikler vardır ön tarafında hiçbir sorun yoktur.
istanbulda herhangi bi yerden elden teslim edilir.
ön tarafında ve arkasında camerası vardır.
telefon özelliği dışında iphone'nun aynısıdır.bazı communication app.lerle telefon olarakta kullanılabilinir.
hediye olarak phillips o'neill kulaklık veriyorum + kablosu ve kendi kulaklığıda vardır.
fiyat 500 tl. olup pazarlık itinayla yapılır.
bu fiyatıda 8 gb yi 275 e satıldı bu hafta içinde ona istinaden konulmuş bir fiyattır.
En son Alex English tarafından 10 Şub 2012 15:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
4.nesil ipod touch 32 gb satılıktır.arka tarafında çizikler vardır ön tarafında hiçbir sorun yoktur.
istanbulda herhangi bi yerden elden teslim edilir.
ön tarafında ve arkasında camerası vardır.
telefon özelliği dışında iphone'nun aynısıdır.bazı communication app.lerle telefon olarakta kullanılabilinir.
hediye olarak phillips o'neill kulaklık veriyorum + kablosu ve kendi kulaklığıda vardır.
fiyat 500 tl. olup pazarlık itinayla yapılır.
bu fiyatıda 8 gb yi 275 e satıldı bu hafta içinde ona istinaden konulmuş bir fiyattır.
En son Alex English tarafından 10 Şub 2012 15:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
garantisi devam ediyorsa çok iyi fiyat
4. nesil hangisi oluo bilmiom ama son çıkan modeliyse türk kazık piyasasına göre fena olmayan bi fiyat. apple storeda 300 dolare
| piizci demiş ki: |
| 4. nesil hangisi oluo bilmiom ama son çıkan modeliyse türk kazık piyasasına göre fena olmayan bi fiyat. apple storeda 300 dolare |
hade ya 32 gb mi?
takas yapalim ?
| alex english demiş ki: |
| hade ya 32 gb mi? |
evvet efendim
8gb-199 dolare
32 gb- 299 dolaaare
64 gb- 399 dollaareee
| can yelegi demiş ki: |
| takas yapalim ? |
neyle?
|
evvet efendim 8gb-199 dolare 32 gb- 299 dolaaare 64 gb- 399 dollaareee |
turkiyede mi bu fiyat?
| alex english demiş ki: |
| turkiyede mi bu fiyat? |
yok abicim apple store dedim ya
sen sorunca yaziim dedim
şimdi amerika fiyatına göre baltalıom falan sanma sakin başta söledim son modeliyse tr fiyatına göre iidir die =)
bu fiyat olsa foto makinesi yerine ipod touch alırım (hoş hala plan yapıom ya neyse)
instagramlı foto makinesi misss
ya birde bunun ön kamerası ne işe yarıo bunu bilmiorum?
özel bi application ile ipod toucı olanlar arası görüşmeli sohbetmidir, skypemı yüklenioda wirelesstan mı kullanılıo nedir?
özel bi application ile ipod toucı olanlar arası görüşmeli sohbetmidir, skypemı yüklenioda wirelesstan mı kullanılıo nedir?
fiyat son derece makul
hadi ya gençler çok ihtiyaç var bunu satmaya
nicee
up
| ya birde bunun ön kamerası ne işe yarıo bunu bilmiorum?
özel bi application ile ipod toucı olanlar arası görüşmeli sohbetmidir, skypemı yüklenioda wirelesstan mı kullanılıo nedir? |
facetime için değil mi o kamera. ipod ipad iphonelar kendi arasında görüntülü görüşmüyor mu ?