yavru köpek arıyorum

Anasayfa  \  Forumlar  \  Seri ilanlar  \  yavru köpek arıyorum

0-2 aylık arası
evde bakılabılecek max. 2 numara olan
cocker , terier , setter olabilir.

asla olmaz olanlar ise : golden , labrodor , tea cup cınsler ve kaniş.  
profil foto

Bosix

30 Oca 2012 01:34

Mesaj Gönder

gercek bı hayvan seversen barınaklarda bı dunya hayvan var  
profil foto

MMEMM

30 Oca 2012 02:06

Mesaj Gönder

aynen barınaklar da bi yıgın köpek var hepsi de cok tatlı yavru olanları da var.. hem sıcacık bi yuva vermiş olursun sevaba girersin..  
profil foto

liquidice

30 Oca 2012 02:09

Mesaj Gönder

bence de barınaktan alman cok daha mantıklı olur en azından bı evsıze ev ımkanı sunmus olursun pet shoplar da nasılsa alıcı buluyo hayvanlar.  
profil foto

justrelax

30 Oca 2012 02:15

Mesaj Gönder

barınak diyen 10. kişiye ipod  
profil foto

kLe

30 Oca 2012 02:20

Mesaj Gönder

asla olmaz olanlar ise : golden , labrodor , tea cup cınsler ve kaniş. demiş arkadas..
barınaktan asla köpek almaz ) :  
profil foto

liquidice

30 Oca 2012 02:28

Mesaj Gönder

barinaktan al:(  
profil foto

houselover

30 Oca 2012 02:38

Mesaj Gönder

liquidice demiş ki:
asla olmaz olanlar ise : golden , labrodor , tea cup cınsler ve kaniş. demiş arkadas..
barınaktan asla köpek almaz ) :

ilk okuyusta itici gelse de en iyisini yapıyor. köpek alırken iyi düşünmek lazım, cinsin boyutu huyu suyu çok önemli. pişman olunmamasi acısından. o barinaklardakiler maalesef hiç düşünülmeden alınıp terk edilenler.  
profil foto

xio

30 Oca 2012 03:03

Mesaj Gönder

xio demiş ki:

ilk okuyusta itici gelse de en iyisini yapıyor. köpek alırken iyi düşünmek lazım, cinsin boyutu huyu suyu çok önemli. pişman olunmamasi acısından. o barinaklardakiler maalesef hiç düşünülmeden alınıp terk edilenler.
+1  

Epiphania

30 Oca 2012 03:06

Mesaj Gönder

internette pizza siparişi verir gibi yarım saate gelmezse, geri gönderebilirsiniz mesela! umarım yakında köpek sahibi olmakla ilgili yükümlülükler çıkacak...canı sıkılan ruhu daralan yavru köpek alıp, büyüyünce bırakamayacak...  
profil foto

Hayvan Herif

30 Oca 2012 03:14

Mesaj Gönder

evlat edınmekle esıt olsun dıycem ama cok mu hayvan sever olurum bılmıyorum Rolling Eyes  
profil foto

justrelax

30 Oca 2012 03:18

Mesaj Gönder

evlat edinmekle mantık olarak aynı fakat yükümlülükleri daha kapsamlı olmaslı lazım, hayvanseverlikten değil bu halk sağlığı, insan psikolojisi ve hayvanların psikolojisi açısından önemli bir sorun...istanbuldaki sokak köpeklerinin menşei tamamen sahipli köpekler...  
profil foto

Hayvan Herif

30 Oca 2012 03:22

Mesaj Gönder

sende bilinçli olacaksın alırken, barınaklar böyle bi olanak saglıyor,,hiç düşünülmeden oluyoso bu işler ilk önce insan bilinçlenecek, hayvanın günahı ne.  
profil foto

liquidice

30 Oca 2012 03:43

Mesaj Gönder

belki istediği hayvanı barınakta bulacak nasıl nerden bilebilirsin ki bakmadan..
hayvan almak isteyen gitsin barınaktan alsın, her cins var.  
profil foto

liquidice

30 Oca 2012 03:45

Mesaj Gönder

xio demiş ki:

buna kesinlikle katılıorum benim kedim barınaktan geldi iiileşene kadar neler çektim Sad hiç ii bakılmıolar orda SadSadSad  
profil foto

folya

30 Oca 2012 05:50

Mesaj Gönder

Sayfa:  1 2 3 4   Sonraki