online mecrada, web sitesi yöneticisi,içerik yöneticisi, veri departmanı bölümleri başta olmak üzere iş aramaktayım.
hadi olmadı diyelim
talep yönetimi, müşteri yöneticiliği, falan da yaparım.
not: türkiyedeki ik departmanlarını ve ik sitelerini allah'a havale ettim o derece acayipler
hadi olmadı diyelim
talep yönetimi, müşteri yöneticiliği, falan da yaparım.
not: türkiyedeki ik departmanlarını ve ik sitelerini allah'a havale ettim o derece acayipler
burdan iş bulmak mı.
çok değişik
çok değişik
adecco ve manpower'a cv bırakmayı denedin mi?
| masquerade demiş ki: |
| adecco ve manpower'a cv bırakmayı denedin mi? |
şu anki işimi bu site sayesinde buldum
yani buraya üye olmasam, topicte konuşurken şöle şöle birini arıyoruz denmese, o benim demesem ik sitesi aracılığı ile başvurmam etkili olmıcaktı..
buradan amirime de sevgiler, selamlar ayrıca
: ))
yani buraya üye olmasam, topicte konuşurken şöle şöle birini arıyoruz denmese, o benim demesem ik sitesi aracılığı ile başvurmam etkili olmıcaktı..
buradan amirime de sevgiler, selamlar ayrıca
: ))
ben de mesela adecco ile buldum. sonradan onlardan çıkıp kendi firmama geçtim filan.
müşteri temsilciliği yapacaksanız da it firmalarını tavsiye ederim. mesela bizim firmanın imkanları baya iyi. evet baya çalışıyorsun ama karşılığını alıyorsun.
neyse iyi şanslar diliyorum :/
neyse iyi şanslar diliyorum :/
milyon tane alisveris sitesi acildi sürekli de ilan veriyorlardi en son baktigimda,bakmadiysan bir bak derim..
bir de,daha kisa zamanda daha cok is taramak icin muhakkak pozisyonlari isme göre sirala o zaman cok yardimi dokunuyor,mesela ben bu sayede tekstilden alüminyum sektörüne atladim,daha hizli is buldum
bende gene is ariyorum
bugun itibari ile işsizim.
ses mühendisi
sound foley room.
sound fx
vdeo camera 35 mm hariç hepsi:)
video kurgu
after
maya
işsizim yavvvv:))
ses mühendisi
sound foley room.
sound fx
vdeo camera 35 mm hariç hepsi:)
video kurgu
after
maya
işsizim yavvvv:))
valla abi ben de iş arıyorum
iş değiştirmek istiyorum ama zorlanıyorum bu ara
umarım bulursun istediğin gibi bişey
iş değiştirmek istiyorum ama zorlanıyorum bu ara
umarım bulursun istediğin gibi bişey
bende dicem ayıp olcak : (
8binlik bütçeyle iş arayan bi yuzır vardı o iş buldu mu allasen.
hepinize kolay gelsin hareketli bir dönem ay itibari ile. gönlünüze göre bulursunuz inşallak
hepinize kolay gelsin hareketli bir dönem ay itibari ile. gönlünüze göre bulursunuz inşallak
| billie jean demiş ki: |
| buradan amirime de sevgiler, selamlar ayrıca
: )) |
amirin öper seni