bakın darty kepazeliğinde son nokta:
elimde delil olması için iş mailimden elimde tüketici hakem heyeti kararım olduğunu ve paramı geri ödememeleri durumunda aile avukatımızı kullanarak icraya başvuracağımı söyleyen bir mail yolladım. bana 10 dakika sonra siz cep telefonunuzu 2 gün önce teslim almışsınız diye bir mail yolladılar alttada bana attıkları mail.
aslında yapmaya çalıştıklar şeyi ben çok iyi biliyorum. 15 gün süreleri bittiği için avukat parasınıda vereceklerini çok iyi biliyorlar ve benim onlara yalvarmamı sağlamaya çalışıyorlar. ben tabiki akıllı bir tüketici olarak hemen bana teslim aldığımı gösteren belgeleri yollamalarını icraya giden avukatıma vereceğimi söyledim. bu arada gerçekten avukata veriyorum ve avukat ücreti 500 tl'yi de onlara ödeteceğim. bir tane telefonun parasını vermemek için direniyorlar ama bin beş yüz taklada atsam bu parayıı onlardan almak için tüm adli mercilere başvurucam.
bu yaptıklarını herhalde köşe başındaki hiç tanımadığımız herhangi bir dükkan bile yapmazdı.
darty işte bu:
from: info darty [mailto:info@darty.com.tr]
sent: wednesday, february 29, 2012 3:17 pm
to: umut
subject: re: 15/02/2012 tüketici hakem heyeti karari:001380681
sayın ,
11.11.2011 tarihinde sr-001415484 form numarası ile servise göndermiş olduğunuz arızalı cihaz ile ilgili 06.01.2012 tarihinde değişim cihazı mağazaya gönderilmiş olup 27.02.2012 tarihinde tarafınıza yeni cihaz teslim edildiği görünmektedir.
bilgilerinize,
saygılarımızla.
darty müşteri hizmetleri
850 222 888 0