dartyden aldiğiniz telefon bozulunca ne oluyor !!!

Anasayfa  \  Forumlar  \  Seri ilanlar  \  dartyden aldiğiniz telefon bozulunca ne oluyor !!!

pires demiş ki:
arkadaşlar 100-200 tl az para veriyim diye dandik dundik yerlerden telefon almayın bu bir..

ikincisi bu tür telefonlarda arıza olasılığı her zaman var , eğer teknolojik bir alete 1500-2000 tl para veriyosanız mutlaka kasko yaptırın bu iki..

son olarak geçmiş olsun paranı geri alırsın merak etme ve etrafındaki herkese de bu konudan bahset ki böyle gereksiz firmalar çekilsin pazardan.

burda amacım darty'i savunmak değil ama teknoloji mağazalarının birbirinden farkı nedir? neye göre dandik dundik oluyorlar merak ediyorum. 100-200 tl fazla verip kaliteli nerelerden telefon alacağız?  
profil foto

hugo stiglitz

02 Oca 2012 10:47

Mesaj Gönder

o telefon teleserviceye gittiyse 3 ay unut sen o telefonu
geldiindede tamir görmüş bi cihaz verecekler, sıfır bekleyip hayal kırıklıına uğrama.  
profil foto

Piizci

02 Oca 2012 11:57

Mesaj Gönder

aslında en büyük problem apple firmasının türkiye'de temsilciliğinin rezalet olmasıymış. ancak satıcı firmada malı sattığı için sorumlu.

yasaya karşı gelen her firma sanıyorum ki dandik firma kategorisine giriyordur. sonucunda yasal hakkımı yerine getirmeleri için türlü türlü taklalar atmam gerekiyor.

hangi firmanın servisi iyi internetten bakınca pek anlaşılmıyor açıkçası. dezenformasyon çok yaygın ve kimin yazdığına dikkat edipi okumak gerekiyor. misal dell firmasının çok iyi olduğunu ben söyleyebilirim 4-5 gün içerisinde yeni bilgisayarı verdiler.  
profil foto

manyak misin

07 Oca 2012 05:21

Mesaj Gönder

dandik dundik darty  
profil foto

jOhnNy_rOOk

08 Oca 2012 05:47

Mesaj Gönder

merhaba arkadaşlar, aradan o kadar uzun bir zaman geçti ki artık durumu kabullendiğimden 20 şubat'ın geldiğini bile unutmuşum. bakırköy tüketici hakem heyetini ocak sonlarında aradığımda 20 şubata gün verdiklerini tekrar ettiler o nedenle dün telefonla aradım. karar benim lehime çıkmış gelip kararı alabilirsiniz bilgisini aldım. bundan sonraki adımları iş yoğunluğum sebebi ile soramadım ama hakem heyetini ziyaret ettiğimde detaylı olarak bilgi alırım.

parayı bakalım ne kadar süre sonra geri alacağım benim taksitlerde bitti bitecek. bundan sonrada apple'ın hiç bir cihazını almam heralde. samsung galaxy s2 alayım diye düşünüyorum ama o da bozulacak paramla rezil olacağım diye korkuyorum....  
profil foto

manyak misin

22 Şub 2012 04:52

Mesaj Gönder

aradaşımın aldığı 4s de facetime yok
adamlar kaçak mal satıo bildiin Kahkaha
düzeltin bunu diince yüklemeye 30 gün diolar  
profil foto

Piizci

22 Şub 2012 15:19

Mesaj Gönder

bu konuda media markt çok iyi arkadaşlar isterseniz paranızı iade ediyor isterseniz de birebir değişim yapıyor .  
profil foto

eyyubi

22 Şub 2012 16:43

Mesaj Gönder

bakın darty kepazeliğinde son nokta:

elimde delil olması için iş mailimden elimde tüketici hakem heyeti kararım olduğunu ve paramı geri ödememeleri durumunda aile avukatımızı kullanarak icraya başvuracağımı söyleyen bir mail yolladım. bana 10 dakika sonra siz cep telefonunuzu 2 gün önce teslim almışsınız diye bir mail yolladılar alttada bana attıkları mail.

aslında yapmaya çalıştıklar şeyi ben çok iyi biliyorum. 15 gün süreleri bittiği için avukat parasınıda vereceklerini çok iyi biliyorlar ve benim onlara yalvarmamı sağlamaya çalışıyorlar. ben tabiki akıllı bir tüketici olarak hemen bana teslim aldığımı gösteren belgeleri yollamalarını icraya giden avukatıma vereceğimi söyledim. bu arada gerçekten avukata veriyorum ve avukat ücreti 500 tl'yi de onlara ödeteceğim. bir tane telefonun parasını vermemek için direniyorlar ama bin beş yüz taklada atsam bu parayıı onlardan almak için tüm adli mercilere başvurucam.

bu yaptıklarını herhalde köşe başındaki hiç tanımadığımız herhangi bir dükkan bile yapmazdı.

darty işte bu:
from: info darty [mailto:info@darty.com.tr]
sent: wednesday, february 29, 2012 3:17 pm
to: umut
subject: re: 15/02/2012 tüketici hakem heyeti karari:001380681

sayın ,

11.11.2011 tarihinde sr-001415484 form numarası ile servise göndermiş olduğunuz arızalı cihaz ile ilgili 06.01.2012 tarihinde değişim cihazı mağazaya gönderilmiş olup 27.02.2012 tarihinde tarafınıza yeni cihaz teslim edildiği görünmektedir.

bilgilerinize,

saygılarımızla.

darty müşteri hizmetleri

850 222 888 0  
profil foto

manyak misin

01 Mar 2012 01:19

Mesaj Gönder

fazla bastırınca yelkenleri suya indiriolar  
profil foto

Piizci

01 Mar 2012 14:00