ps 2 kutusunda çipli memory card mevcut : 200 tl
nokia 8800 cift batarya sarj aleti mevcut tamir görmemis : 270 tl
nokia 8800 cift batarya sarj aleti mevcut tamir görmemis : 270 tl
ps2 biraz pahalı değil mi

ps2 cift kol cift memory card ve kalın modeli diye yazdım ama herkes pahalı buluyor piyasayı bilmiom sanırım : /
8800 telefon da alman malı orjinal
8800 telefon da alman malı orjinal
150 civaridir piyasasi.
onu bile fazla bulan olabilir, sifiri ikinci eli pek farketmiyor artik ps2 nin
onu bile fazla bulan olabilir, sifiri ikinci eli pek farketmiyor artik ps2 nin
yok 8800 ların bide çin malı olanları yok mu bu çin malı değil orjinal nokia made in germany yazıo valla baktım ondan dedim finlandıya mı iyidir almanya mı orasını bilmem
fin nokia daha iyidir.
fiyatlara bisi demem serbest piyasa
fiyatlara bisi demem serbest piyasa

anlamadıgım nokta ilgilenmekten ziyade fiyatlar hakkında yorum yapıldı sürekli.bir arkadas almaya karar verirse zaten oturup konusulur kimseyi kazıklıcak halimiz yok.üstelik 180 tl demisin arkadasım telefon var telefon var.kullanan biri olarak bilmen gerek ben sana 100 e de bulurum tek kullanımlık olur ama.alacak ciddi kisi zaten bakıp karar verir.görmeden fiyat söylemek pekte dogru olmasa gerek
100 lira nakit ps 2 ye
bende ps2 slim var geçen gün işe yaramıyor satayim dedim götürdüm 80 lira verdiler en fazla.. tabi bu fiyatı veren bi dükkandı. bende evde dursun daha ii dedim
senin burada satışın tabi ki farklı olacaktır ama açık söylemek gerekirse bence en fazla 100 lira eder
benimki slim olduğu halde 100 bile vermediler düşün

senin burada satışın tabi ki farklı olacaktır ama açık söylemek gerekirse bence en fazla 100 lira eder

benimki slim olduğu halde 100 bile vermediler düşün
pukiii demiş ki: |
bende ps2 slim var geçen gün işe yaramıyor satayim dedim götürdüm 80 lira verdiler en fazla.. tabi bu fiyatı veren bi dükkandı. bende evde dursun daha ii dedim ![]() senin burada satışın tabi ki farklı olacaktır ama açık söylemek gerekirse bence en fazla 100 lira eder ![]() benimki slim olduğu halde 100 bile vermediler düşün |
kalın makinalar daha pahalıdır.
sadece optiği 100 tl civarındadır.