atlı karıncanın gölgesi

Anasayfa  \  Forumlar  \  Sanat  \  atlı karıncanın gölgesi

xio demiş ki:
atlıkarıncada şaha kalkmış at yok ki..

ilginç tespit (:  
profil foto

Untitled Man

06 Şub 2012 15:37

Mesaj Gönder

hakkaten ilginç olmuş

profil foto

dn

06 Şub 2012 15:54

Mesaj Gönder

nasıl öyle bir ışıkta tek bir atın gölgesi yansıyor ilginç, ikincisi daha evvelde konuşmuştuk. çalıştığın için çok kısa zamanlarda çekiyorsun... ama mesela ben bunu bir masa üzerinde daha düz bir zeminde daha sade bir alanda (kırışıklıklar fotografın ana öğesinden çalıyor mesela) çekebilirdin...  
profil foto

cakma ninca

06 Şub 2012 16:00

Mesaj Gönder

untitled man demiş ki:

ilginç tespit (:

tamam geç oldu ama anladık ne var yani Sad atlikarincadaki atın isyanı.  
profil foto

xio

06 Şub 2012 18:43

Mesaj Gönder

cakma ninca demiş ki:
nasıl öyle bir ışıkta tek bir atın gölgesi yansıyor ilginç, ikincisi daha evvelde konuşmuştuk. çalıştığın için çok kısa zamanlarda çekiyorsun... ama mesela ben bunu bir masa üzerinde daha düz bir zeminde daha sade bir alanda (kırışıklıklar fotografın ana öğesinden çalıyor mesela) çekebilirdin...

nasıl cektim iso yu 100 getirdim enstantaneyi 6 saniye de tuttum ...

4 saniye kadar atın gölgesine verdim 2 saniye kadar atlıkarıncaya (:

benim evi değiştirmem lazım o zaman daha çok zaman ve alanım olur. o da marttan sonra ancak.  
profil foto

Untitled Man

06 Şub 2012 19:27

Mesaj Gönder

bu arada el feneri ve bir tane tek at kullandım ...  
profil foto

Untitled Man

06 Şub 2012 19:28

Mesaj Gönder

untitled man demiş ki:
bu arada el feneri ve bir tane tek at kullandım ...

asıl cevap bu : )  
profil foto

cakma ninca

06 Şub 2012 20:05

Mesaj Gönder

cakma ninca demiş ki:

asıl cevap bu : )

( :  
profil foto

Untitled Man

06 Şub 2012 21:51

Mesaj Gönder

ya şey diycem, bu tip çalışmalar yaptığında, aslında genel olarak söylüyorum kompozisyonunu açarsanız aslında daha iyi olur, öbür türlü siz yorumlayın ne anlarsan o dendiğinde biraz bodoslama çektim işte bişeyler denedim bu çıktı gibi anlıyorum çünki başlangıç aşamasında bi kurgu olduğunu düşünüyorum. hakikaten ne kurgulamak istediğini merak ettim.  
profil foto

Phantoma

06 Şub 2012 22:25

Mesaj Gönder

bu tarz cekilen bir kaç resim görmüştüm. ama atlı karıncayı bilerek seçtim bedenlerimiz hep bir döngünün içinde hayallerimiz ise özgür olmanın ..

bu tarz bir kaç kompozisyon daha düşündüm ama başka nesneler kullanarak... bakalım artık eminönüne uğramak lazım ...  
profil foto

Untitled Man

07 Şub 2012 00:52

Mesaj Gönder

Sayfa:   Önceki  1 2