http://tinyurl.com/ca69m7e
bunu ben çeksem,aman güzel olmamış diye siler yenisini çekerdim.ama gelin görin ki elin adami neler veriyor neler..
alman fotoğraf sanatçısı andreas gursky'nin 1999 tarihli bir fotoğrafı, açık artırmada 4,3 milyon dolara satıldı.
christie's müzayede şirketinin new york'ta düzenlediği açık artırmada satılan 'rhein ii' adlı fotoğrafın, bugüne dek en pahalıya satılan fotoğraf olduğu belirtildi.
cindy sherman'ın mayıs ayında 3,8 milyon dolara alıcı bulan 'adsız' fotoğrafı, en yüksek fiyatlı fotoğraf rekorunu elinde bulunduruyordu.
bunu ben çeksem,aman güzel olmamış diye siler yenisini çekerdim.ama gelin görin ki elin adami neler veriyor neler..
alman fotoğraf sanatçısı andreas gursky'nin 1999 tarihli bir fotoğrafı, açık artırmada 4,3 milyon dolara satıldı.
christie's müzayede şirketinin new york'ta düzenlediği açık artırmada satılan 'rhein ii' adlı fotoğrafın, bugüne dek en pahalıya satılan fotoğraf olduğu belirtildi.
cindy sherman'ın mayıs ayında 3,8 milyon dolara alıcı bulan 'adsız' fotoğrafı, en yüksek fiyatlı fotoğraf rekorunu elinde bulunduruyordu.
şaşırmıslar
daha da açılıcak diye bekliyorum :saf:
manyak sanatsal yaa...
napmış abi olay nedir:))
napmış abi olay nedir:))
| nilstory demiş ki: |
| daha da açılıcak diye bekliyorum :saf: |
parası çok olan her zaman harcicak bi yer bulur.
| subender demiş ki: |
| manyak sanatsal yaa...
napmış abi olay nedir:)) |
ya sacma sacma konusmayın bızler anlayamayız aga aaa
kral cıplak gıbı bısey zaar?
cindy sherman fotoyu pc'ye kaydederken direk kaydet diyince o isimle kalmış foto
hiç denizi görmemiş birisi almış sanırım fotoğrafı
şaka mı
bi skme benzemiyo bu foto o parayi veren adama desen acim ulan 100 dolar ver vermez mnkym
adı sanı belli olmayan fötö için yazıktır lan bu kadar da sanat ve sanatçı dostu olunmaz
kara para aklıyorlar kesin
| manevra demiş ki: |
| şaşırmıslar |
sanat toplum içindir derken kerizler kastedilmiş meğer.