tattoo

Anasayfa  \  Forumlar  \  Sanat  \  tattoo

HIM 'in solisti ville valo'da döfmelerin en güselleri vardır :D  

razorblade_romance

25 Kas 2004 20:03

Mesaj Gönder

tweety ne lol forunlardak iyok W.B. çizgi filmlerindeki tweetymi Smile?  
profil foto

onurkek

27 Kas 2004 00:14

Mesaj Gönder

ilk dövmemi yaptırdıgımda cok kucuk yastaydım ama secımımden hıc pısman olmadım bence ınsanın dovmesı kendınle butunlesmelı aksı taktırde pısman olunabılınır 2 senedir insanlara dövme yapıyorum dövme yapmakta ayrı bı sanat ve keyifli cesareti olanları dövme yaptırmaya davet ediyorum Kahkaha  
profil foto

grime

18 Şub 2005 13:13

Mesaj Gönder

grime demiş ki:
ilk dövmemi yaptırdıgımda cok kucuk yastaydım ama secımımden hıc pısman olmadım bence ınsanın dovmesı kendınle butunlesmelı aksı taktırde pısman olunabılınır 2 senedir insanlara dövme yapıyorum dövme yapmakta ayrı bı sanat ve keyifli cesareti olanları dövme yaptırmaya davet ediyorum Kahkaha
hazırım sende hazırsan geliorum Kahkaha  
profil foto

Munky

18 Şub 2005 13:16

Mesaj Gönder

jay jay johanson . tattoo (1998)  
profil foto

d mo

24 Şub 2005 22:29

Mesaj Gönder

3 hafta önce yaptırdım. nette beğendiğim bi resmi götürdüm ruhsel abi'ye (black sea tattoo-şiddetle tavsiye ederim). üzerinde oynadakı biraz...çok mutluyum şimdilik. sırtımda olduğu için de kolay kolay sıkılmam heralde...

vücuda uyan bir desen/resim ve boyut seçmek çok önemli mesela...abim bi dövme yaptırmıştı bikaç sene önce. sarhoş bi anına denk geldiği için iyi seçememiş Rolling Eyes komik duruyor, kolunda kuş kadar dövme... Confused  

vellocet

24 Şub 2005 23:07

Mesaj Gönder

unique olayini ben baya bi abartmisim sanirim cunku planlarimda ilk olarak dovmemi makine alip kendime yapmak var Very Happy  
profil foto

RayJay

04 Mar 2005 22:29

Mesaj Gönder

kesnliklee ii düşünülp yaptırılamsı gerekioo yaa ömrünn boyunca tasıcann ben cok sevdiim motifleri yaptrdımm sıkılcaımı sanmıorummm...  
profil foto

13thPiXie

05 Mar 2005 02:55

Mesaj Gönder

y  

En son YiGiT® tarafından 25 Kas 2006 21:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
profil foto

YiGiT®

06 Mar 2005 03:03

Mesaj Gönder

cosi demiş ki:
kimse bize sormadan belirlenmiş bir bedenin içinde nefes almaya çalışıorsak ;az da olsa design nına karışabiliriz bu geçici misafirhanenin.
dövme bazen tanrıcılık gibi.
sen seçiosun ve sen şekillendiriosun bedenini..

+1  
profil foto

-sandman-

09 Mar 2005 22:08

Mesaj Gönder

orionthend demiş ki:
3 sene veya daha fazla bu işte calıştım...dövme yaptıranların %80 i dövmeye yakışmıyo...o kültürü anlayamıyolar...dier %20 sizi seviyorum...eer gercekten o kadar insan varsa tabii....saygılar herkese...

Bravo  
profil foto

aductorlongus

10 Mar 2005 14:34

Mesaj Gönder

3kardeş aynı dövmeyi yaptırdık Very Happy  
profil foto

KC_

17 Mar 2005 19:35

Mesaj Gönder

grime demiş ki:

nerde yapıyosun dövmeyi?
studyon warmı ?  
profil foto

MeTaLMoRguE

18 Mar 2005 04:08

Mesaj Gönder

spidey var
olması gerekti
oldu  

gone

22 Mar 2005 02:54

Mesaj Gönder