HIM 'in solisti ville valo'da döfmelerin en güselleri vardır :D
tweety ne lol forunlardak iyok W.B. çizgi filmlerindeki tweetymi
?
ilk dövmemi yaptırdıgımda cok kucuk yastaydım ama secımımden hıc pısman olmadım bence ınsanın dovmesı kendınle butunlesmelı aksı taktırde pısman olunabılınır 2 senedir insanlara dövme yapıyorum dövme yapmakta ayrı bı sanat ve keyifli cesareti olanları dövme yaptırmaya davet ediyorum
| grime demiş ki: |
| ilk dövmemi yaptırdıgımda cok kucuk yastaydım ama secımımden hıc pısman olmadım bence ınsanın dovmesı kendınle butunlesmelı aksı taktırde pısman olunabılınır 2 senedir insanlara dövme yapıyorum dövme yapmakta ayrı bı sanat ve keyifli cesareti olanları dövme yaptırmaya davet ediyorum |
jay jay johanson . tattoo (1998)
3 hafta önce yaptırdım. nette beğendiğim bi resmi götürdüm ruhsel abi'ye (black sea tattoo-şiddetle tavsiye ederim). üzerinde oynadakı biraz...çok mutluyum şimdilik. sırtımda olduğu için de kolay kolay sıkılmam heralde...
vücuda uyan bir desen/resim ve boyut seçmek çok önemli mesela...abim bi dövme yaptırmıştı bikaç sene önce. sarhoş bi anına denk geldiği için iyi seçememiş
komik duruyor, kolunda kuş kadar dövme...
vücuda uyan bir desen/resim ve boyut seçmek çok önemli mesela...abim bi dövme yaptırmıştı bikaç sene önce. sarhoş bi anına denk geldiği için iyi seçememiş
unique olayini ben baya bi abartmisim sanirim cunku planlarimda ilk olarak dovmemi makine alip kendime yapmak var
kesnliklee ii düşünülp yaptırılamsı gerekioo yaa ömrünn boyunca tasıcann ben cok sevdiim motifleri yaptrdımm sıkılcaımı sanmıorummm...
y
En son YiGiT® tarafından 25 Kas 2006 21:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
En son YiGiT® tarafından 25 Kas 2006 21:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
| cosi demiş ki: |
| kimse bize sormadan belirlenmiş bir bedenin içinde nefes almaya çalışıorsak ;az da olsa design nına karışabiliriz bu geçici misafirhanenin.
dövme bazen tanrıcılık gibi. sen seçiosun ve sen şekillendiriosun bedenini.. |
+1
| orionthend demiş ki: |
| 3 sene veya daha fazla bu işte calıştım...dövme yaptıranların %80 i dövmeye yakışmıyo...o kültürü anlayamıyolar...dier %20 sizi seviyorum...eer gercekten o kadar insan varsa tabii....saygılar herkese... |
3kardeş aynı dövmeyi yaptırdık
| grime demiş ki: |
| ilk dövmemi yaptırdıgımda cok kucuk yastaydım ama secımımden hıc pısman olmadım bence ınsanın dovmesı kendınle butunlesmelı aksı taktırde pısman olunabılınır 2 senedir insanlara dövme yapıyorum dövme yapmakta ayrı bı sanat ve keyifli cesareti olanları dövme yaptırmaya davet ediyorum |
nerde yapıyosun dövmeyi?
studyon warmı ?
spidey var
olması gerekti
oldu
olması gerekti
oldu
sf/pburnp...