her sabah tüm gazetelerdeki yok haftanın en cok tıklananları yok konusan fotolar
teeek teek bakıyorum ...hepsıne
fotoğrafların bana anlattıkları cok onemlı benım ıcın
herkesın oylesıne baktıgı fotograflara bazen bakınca "aman allahım" dıyorum ve o fotodan kendımce bır anlam cıkartıyorum
ve hergun kendıme boyle en az 20 foto buluyorum net uzerınden
büyük bir arşive sahibim artık
ikincini açtıgın bu topicte gecen sefer cok guzel fikriler paylaştık
belirtmek istediğim birkaç şey olacak
1- fotoğraflara her bakanın her gordugu mantıklıdır
2- goruntuden sızın cıkarttıgınız ya da ımgelemlerınız bana benım kı de sızlere mantıklı gelmek zorunda degıldır
3- topiciğin amacı hayal gücü, yaklaşımlar, bakış açılarını gormektir. bir user ın "ben burda sunu gordum" dediğinde "aaa evet yaa super bir imgelem süper benzetme super bır kelımelere döküş" diyorum ve kendi bakışaçımdan başka bakış açıları ile zenginleşiyorum
4- topic görüldüğü üzere sanat başlığı altında açılmıştır.lüzumsuz cümleler ve gereksiz cinsellik-siyaset içerikli postlarınız için geyik başlığındaki topiclere yazmanızı öneriyorum.
foto 1: http://tinyurl.com/69qso5
foto2:
En son amphitrite d2 tarafından 08 Tem 2008 16:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
teeek teek bakıyorum ...hepsıne
fotoğrafların bana anlattıkları cok onemlı benım ıcın
herkesın oylesıne baktıgı fotograflara bazen bakınca "aman allahım" dıyorum ve o fotodan kendımce bır anlam cıkartıyorum
ve hergun kendıme boyle en az 20 foto buluyorum net uzerınden
büyük bir arşive sahibim artık
ikincini açtıgın bu topicte gecen sefer cok guzel fikriler paylaştık
belirtmek istediğim birkaç şey olacak
1- fotoğraflara her bakanın her gordugu mantıklıdır
2- goruntuden sızın cıkarttıgınız ya da ımgelemlerınız bana benım kı de sızlere mantıklı gelmek zorunda degıldır
3- topiciğin amacı hayal gücü, yaklaşımlar, bakış açılarını gormektir. bir user ın "ben burda sunu gordum" dediğinde "aaa evet yaa super bir imgelem süper benzetme super bır kelımelere döküş" diyorum ve kendi bakışaçımdan başka bakış açıları ile zenginleşiyorum
4- topic görüldüğü üzere sanat başlığı altında açılmıştır.lüzumsuz cümleler ve gereksiz cinsellik-siyaset içerikli postlarınız için geyik başlığındaki topiclere yazmanızı öneriyorum.
foto 1: http://tinyurl.com/69qso5
foto2:
En son amphitrite d2 tarafından 08 Tem 2008 16:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
ilk fotografta sorun mu var caba yoks aben mı goremıyorum bır tek
her duyu organının kapalı oldugu bu fotoda (foto 2) bana ne kadar monoton ve duygusuz ınsanlara donustugumuzu cagrıstırıyor zamanla
burası süpermanin memleketi kripton
günlük kıyafetlerini giyior krpitonlular havada biraz serin sanırsam astroid yagmuru bekleniyorda olabilir
günlük kıyafetlerini giyior krpitonlular havada biraz serin sanırsam astroid yagmuru bekleniyorda olabilir
süpermenkle kardeşleri kılık deiştirmeiş göreve gidiolar
süper beyin fırtınası olur
legodan yapılmışa benziyorlar cocuklugumu hatırladım
| jazz time demiş ki: |
| fotoğraf çok imgesel
sanatçı güzel çalışmış.. tayyeap yakında ülkede byle görüntülere sebeb olacak diyor imglenmelerinin altındaki devinimlerde yatan asıl sembolik sebep |
topic içeriğini bir daha okuyunuz lütfen
ozellikle buyuk harflerle yazılan yerlerı
jazz tıme a quote ettım ama sıyaset hakkında konusan herkes ıcın gecerlidir
lütfen
mutant olmuş süpermenler mi bunlar
örümcek adamla süpermenin çocukları
günlük hayatımızda ne kadar sıradanlaştığımızı anlatıyor, her gün mavi çizgiyi izliyor (evden işe, işten eve) etrafımızda olanlara tepkisiz kalıyoruz.
kendi kapalı iç dunyalarında bile insanların ortak yanları oldugu (bakınız hepsınde kırmızı renk var ) ve hernekadar cansız soluk görünselerde aslında mavi renkli tayt giyebilecek kadar kopuk oldukları (ki bu yılın son modası bu hemen gidip alınmalı) artı kıyafetlerde hiç hareketlılık yok yanı robot gibiler buda unflexibilite yi yada azalmayan makınalasmanın global warmıng e sebep olup iklim değişikliğine sebep oldugu ( bkn guneşli havada kalın gıymişler ) expose edilmiş. benceee ..
kalıplara sıkısmıs hayatlar ve tekduzelıgı gösterıyor... hepsi aynı gibi ama farklı ...
fotograf hikayeciliği zor bir sanattır...
| marwin demiş ki: |
| fotograf hikayeciliği zor bir sanattır... |
belli cnm atışının kuvvetli ve destekli olması gerekio