canon 400d vs nikon d80 !
daha hafif bir makine olmasiyla nikon d80 bir adım önde
daha hafif bir makine olmasiyla nikon d80 bir adım önde
canon fotograf makinesi mi yapıo = )) bence sadece teknoloji denio...
aklima fotograf cekmek diince sadece nikon geliyor...
biryerde birsey okumustum... canon detay ceker nikon yagli boya yapar diye... yazmadan edemedim...
aklima fotograf cekmek diince sadece nikon geliyor...
biryerde birsey okumustum... canon detay ceker nikon yagli boya yapar diye... yazmadan edemedim...
pentax

"i have no canons that roar" çok şükür.
suerdas demiş ki: |
canon fotograf makinesi mi yapıo = )) bence sadece teknoloji denio...
aklima fotograf cekmek diince sadece nikon geliyor... biryerde birsey okumustum... canon detay ceker nikon yagli boya yapar diye... yazmadan edemedim... |
canon sulu boya nikon yağlı boya olacak herhalde
bende nikon diyorum bn kendimi bildim bileli peder ilgilenmiştir fotoğrafçılıkta,
hatta ilk makinası canon du
sonra nikon d70 sonra d90x wardı eskiden, en son f5 aldı hala duruo wala makina çok de güsel fotoları war yani pederin (=
ama bana göre bence zor makina nikon baya bi ayrıntısı war öğrenmek lazım
ajans çekimleri için d70s kendi özel çekimlerim için 350d kullanıorm nikondanda memnunum canondan da, ancak insanın canona biraz daha gözü gibi bakması gerekmektedir.
gereksiz
modeline gore degisir. canon dijital'de biraz daha ileri gitti ama slr da ikisi bir sayilir. zaten iyi fotografci icin markasi cok farketmez, hepsiyle guzel cekebilir, makinesinin dilini bildikten sonra.
ara gülerin bir sözüyle cevap vermek istiyorum
"sen fotografi makina çekoor sanaorsun"
"sen fotografi makina çekoor sanaorsun"

pentax
canon tabi ki! (;
2side bu işin babaları
seçim yapmak zor
seçim yapmak zor
önemli olan vizörün arkasındaki gözün korneasında oluşan görüntüyü ilettiği beyindir...
şu marka fotoğraf sanatçısının odaklamak istediği yere odaklanırmış, bu markanın makineleri şizofrenmiş ruh haline göre odaklanırmış.
fotoğraf sanatçısı, manuel ayar kullanan ve gerektiğinde cep telefonuyla bile kareyi yakalayabilen insandır...
evet, nikon son senelerde biraz pasif kalmıştır yeni ekipmanlar çıkarmakta ama öncelik vermeniz gereken bence makinanız değil, gözünüzdür...
şu marka fotoğraf sanatçısının odaklamak istediği yere odaklanırmış, bu markanın makineleri şizofrenmiş ruh haline göre odaklanırmış.
fotoğraf sanatçısı, manuel ayar kullanan ve gerektiğinde cep telefonuyla bile kareyi yakalayabilen insandır...
evet, nikon son senelerde biraz pasif kalmıştır yeni ekipmanlar çıkarmakta ama öncelik vermeniz gereken bence makinanız değil, gözünüzdür...

dancerror demiş ki: |
konuya dönelim makina önemli yani ![]() |
makine değil, göz beyin koordinasyonu önemli kardeşim. =) benim babam inca nın web cam gibi kullanılabilen mp bile etmeyen dandirik kamerasıyla nasıl kareler yakalıyordu =)
dijital olmasin da ne olursa olsun