kayıp sanat (entellik revives)

Anasayfa  \  Forumlar  \  Sanat  \  kayıp sanat (entellik revives)

VOTE FOR THE WEAKEST LINK!
  tiyatro
  edebiyat
  resim
  müzik
  her gün biri
  sanat yoktur sanatçı vardır.
  entellik baki
| Sonuçlar
bir sanat dalı sonsuza dek, (hiç varolmamışcasına) tüm kuramları, ürünleriyle kaybolacak olsa?  

En son joel knox tarafından 23 Şub 2006 04:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
profil foto

joel knox

23 Şub 2006 04:51

Mesaj Gönder

hepsi kaybolsun Kahkaha  
profil foto

Ilker Gider

23 Şub 2006 04:53

Mesaj Gönder

\.~-'vanilla'-~./ demiş ki:
yüzyılın en kısa topii oldu tebrik ediorm

sen dur canım daha, gerçek sanat seviciler için bu topic.  
profil foto

joel knox

23 Şub 2006 05:17

Mesaj Gönder

narin demiş ki:
resim kaybolursa hayatımızdan cok bişi eksilmez sanıorum veya tiyatro
2sinin de alternatifleri var cunku

alternatifler?  
profil foto

joel knox

23 Şub 2006 05:19

Mesaj Gönder

narin demiş ki:
resim kaybolursa hayatımızdan cok bişi eksilmez sanıorum veya tiyatro
2sinin de alternatifleri var cunku

fotosop war dimi Hick  
profil foto

dARDA

23 Şub 2006 05:31

Mesaj Gönder

bence resim
fotografciligin yaninda bana hep cansiz kalmistir  
profil foto

Al1

23 Şub 2006 05:34

Mesaj Gönder

benim icin  
profil foto

Al1

23 Şub 2006 05:34

Mesaj Gönder

yani bence sanat dediğin insana böyle çok güzel bişii olduğunu anlatmalı. her fırsatta hatırlatmalı. yani biraz faydalı olmalı. ne biliim mesela bizim tuğçe vardır tıkıntı'dan, herkes bilir, o mesela sanat gibidir çünkü güzeldir ve bence çok faydalı bişey. yani insanın morali düzeliyo. mesela gidip kendime bi ipod aldığımda aman allahım ne faydalı bişeymiş dedim, (mp3'lerimi içine koyuyorum işte, hem de hepsini) aynı zamanda çok güzel bi meta. işte güzel ve faydalı olduğu için de moralim düzeliyo. ama tiyatro'dan aynı hazzı alamıyorum mesela, çok sıkıcı ayrıca insanın moralini bozuyo.  
profil foto

joel knox

23 Şub 2006 06:50

Mesaj Gönder

burasi bunu tartisicak yermi?  

medokk

23 Şub 2006 07:01

Mesaj Gönder

medokk demiş ki:
burasi bunu tartisicak yermi?

burası özgür bi platform. herkes istediğini tartışabilir. sanattan anlamıyorsan, sana göre değilse başka topiclere gidebilirsin.  
profil foto

joel knox

23 Şub 2006 07:03

Mesaj Gönder

tiyatrosuz bir hayat dusunemiyorum  

medokk

23 Şub 2006 07:05

Mesaj Gönder

her gecen gün bişey yitirmiyor mu sanatlarımız?bravo joel,bu konuya parmak bastığın için... Bravo

her dalda kan kaybı var,mesela tiyatro sanatı,sadece ramazanlarda hatırlanıyor,butun yıl nurhan damcıoğlunu özlüyoruz,bir kanto olsun bir direklerarası olsun bir kavuklu olsun...müzik te öyle malesef...yuksel uzelin nerde oldugunu bilen var mı?samime sanay ne yapıyor?nuray hafiftaş kendini kedilere vermiş,neden yeni album çıkarmıyor?gercekten çok acı...
sinema sanatı da aynı sıkıntıyı yaşıyor,90lar sinemasının o buruk kırık uzak filmleri nerede şu an...hülya koçyiğitin roma baharı isimli filmi kimlerin aklında...
yine de bu degerlerimizi anımsamamız adına güzel bir topic... Bravo  
profil foto

asli yazicioglu

23 Şub 2006 15:31

Mesaj Gönder

ankette anne robinsona sataşma var gibi geldi...sanat bence güzel şeylere yönlendirmeli...mesela andy warhol öldükten sonra bütün eserlerinin yakılmasını istemiş en yakın arkadaşı olan tallulah bankheadden,o da yaktırmamış.bence sanat budur.iyiye yönlendirir.ipod konusunda da haklısın joel...  
profil foto

asli yazicioglu

23 Şub 2006 22:21

Mesaj Gönder

yani işte bütün sorun moralde bence. bence andy morali çok bozuk olduğundan böyle birşey yapmasını istemiştir tallulah'dan.  
profil foto

joel knox

24 Şub 2006 19:09

Mesaj Gönder

tiyatro gitse sinema da peşinden gider.
resim gitse fotoğrafçılık gider.
müzik, edebiyat... hiçbiri tamamen kaybolamaz ki. anca insanın belleğinden ve genlerinden hepsini silersen... diyecektim de vazgeçtim çünkü hayal diye bir şey var. insan mutlaka doğada gördüğü bir şeyden etkilenip başka bir şeyi yaratacak. kaçarı yok.  
profil foto

starling

12 Ara 2011 14:52

Mesaj Gönder

Sayfa:  1 2   Sonraki