lg optimus 3d p920

Anasayfa  \  Forumlar  \  Tech  \  lg optimus 3d p920

hugo stiglitz demiş ki:

htc 1900'den girdi pazara satış yapamayınca 1100 liraya kadar düştü. hiç tavsiye etmiyorlar evo'yu.

ya bu 3d telefonların tvye aktarılmış görüntüleri nasıl bilmiyorum ama telefondan görünüşü pek güzel değil
telefonu elde hareket ettirince görüntü gerçek gibi oluyo o kadar
oda bana ilk okullarda kırtasiye ve oyuncakcılarda satılan hareketli küçük resimelari anımsattı Very Happy  
profil foto

ACAR

19 Şub 2012 01:06

Mesaj Gönder

acar demiş ki:

ya bu 3d telefonların tvye aktarılmış görüntüleri nasıl bilmiyorum ama telefondan görünüşü pek güzel değil
telefonu elde hareket ettirince görüntü gerçek gibi oluyo o kadar
oda bana ilk okullarda kırtasiye ve oyuncakcılarda satılan hareketli küçük resimelari anımsattı Very Happy

gözlüksüz teknoloji bu kadar oluyor tabi. 3d menü olayını filan çok güzel yapmışlar, videolarda da güzel oluyor diyorlar, kamera çekimi o kadar güzel değil ben de katılıyorum.  
profil foto

hugo stiglitz

19 Şub 2012 03:23

Mesaj Gönder

telefonu aldım, valla beni çok tatmin etti, 3 boyut olayı filan. 3 boyutlu oyun oynamak biraz sıkıntı olsa da, video performansı gayet güzel.  
profil foto

hugo stiglitz

03 Mar 2012 13:38

Mesaj Gönder

pil dayanmıyor Smile  
profil foto

dirtythink

22 Mar 2012 16:46

Mesaj Gönder

pil en büyük sıkıntısı elefonun ya, bir de bir kez şu hayalet çağrı zımbırtısı oldu o kadar. başka eksiğini görmedim. ama pil büyük dert, en güzel yöntem juice defender.  
profil foto

hugo stiglitz

22 Mar 2012 19:02

Mesaj Gönder

Sayfa:   Önceki  1 2 3