| hugo stiglitz demiş ki: |
|
htc 1900'den girdi pazara satış yapamayınca 1100 liraya kadar düştü. hiç tavsiye etmiyorlar evo'yu. |
ya bu 3d telefonların tvye aktarılmış görüntüleri nasıl bilmiyorum ama telefondan görünüşü pek güzel değil
telefonu elde hareket ettirince görüntü gerçek gibi oluyo o kadar
oda bana ilk okullarda kırtasiye ve oyuncakcılarda satılan hareketli küçük resimelari anımsattı
| acar demiş ki: |
|
ya bu 3d telefonların tvye aktarılmış görüntüleri nasıl bilmiyorum ama telefondan görünüşü pek güzel değil telefonu elde hareket ettirince görüntü gerçek gibi oluyo o kadar oda bana ilk okullarda kırtasiye ve oyuncakcılarda satılan hareketli küçük resimelari anımsattı |
gözlüksüz teknoloji bu kadar oluyor tabi. 3d menü olayını filan çok güzel yapmışlar, videolarda da güzel oluyor diyorlar, kamera çekimi o kadar güzel değil ben de katılıyorum.
telefonu aldım, valla beni çok tatmin etti, 3 boyut olayı filan. 3 boyutlu oyun oynamak biraz sıkıntı olsa da, video performansı gayet güzel.
pil dayanmıyor
pil en büyük sıkıntısı elefonun ya, bir de bir kez şu hayalet çağrı zımbırtısı oldu o kadar. başka eksiğini görmedim. ama pil büyük dert, en güzel yöntem juice defender.