htc sensation'dan vazgeçtim, bu telefonda karar kıldım galiba. kullanan ya da bilgi sahibi olan paylaşabilir mi tecrübelerini?
lg optimus 3d p920 teknik özellikleri
ağırlık: 168 g
genişlik: 68 mm
yükseklik: 128,8 mm
derinlik: 11,9 mm
ekran büyüklüğü: 4,3"
piyasaya çıkış tarihi: 2011, ---
renkler: siyah
network: gsm 850 / 900 / 1800 / 1900, hsdpa 900/1900/2100
veri: gprs, edge, bluetooth, v3.0 with a2dp, usb v2.0 miniusb, hsdpa. 14.4mbps, wi-fi 802.11 b/g
hafıza: 8 gb
genişletilebilir hafıza: 32 gb
bağlantı: usb v2.0, bluetooth, v3.0
web tarayıcısı: html
media ve müzik: mp4/ h.263/ h.264/ wmv / divx / xvid video oynatıcı, mp3 / eacc+/ wav/ wma müzik oynatıcı
kamera: 5 mp çift kamera, 2560x1920 piksel, led flash, otofokus
mesajlaşma: sms, mms, e-mail, im, push e-mail
işletim sistemi: android, v2.2(froyo)
multimedia kart: microsd
işlemci: 1 ghz - a9
melodi: titreşim, mp3, wav
diğer özellikler: rds destekli fm radyo, organizatör, sns entegrasyonu, dijital pusula, hdmi port, google search, g-talk, gmail, youtube, belge görüntüleme editörü, full flash 10.1, prediktif metin girişi
batarya: 1500 mah li-lon
lg optimus 3d p920 teknik özellikleri
ağırlık: 168 g
genişlik: 68 mm
yükseklik: 128,8 mm
derinlik: 11,9 mm
ekran büyüklüğü: 4,3"
piyasaya çıkış tarihi: 2011, ---
renkler: siyah
network: gsm 850 / 900 / 1800 / 1900, hsdpa 900/1900/2100
veri: gprs, edge, bluetooth, v3.0 with a2dp, usb v2.0 miniusb, hsdpa. 14.4mbps, wi-fi 802.11 b/g
hafıza: 8 gb
genişletilebilir hafıza: 32 gb
bağlantı: usb v2.0, bluetooth, v3.0
web tarayıcısı: html
media ve müzik: mp4/ h.263/ h.264/ wmv / divx / xvid video oynatıcı, mp3 / eacc+/ wav/ wma müzik oynatıcı
kamera: 5 mp çift kamera, 2560x1920 piksel, led flash, otofokus
mesajlaşma: sms, mms, e-mail, im, push e-mail
işletim sistemi: android, v2.2(froyo)
multimedia kart: microsd
işlemci: 1 ghz - a9
melodi: titreşim, mp3, wav
diğer özellikler: rds destekli fm radyo, organizatör, sns entegrasyonu, dijital pusula, hdmi port, google search, g-talk, gmail, youtube, belge görüntüleme editörü, full flash 10.1, prediktif metin girişi
batarya: 1500 mah li-lon
dün aldım daha inceliyorum ama eğlenceli bir telefon.
android version sıkıntısı var diye biliyorum almadan önce yaptığım araştırmalarda.
android version sıkıntısı var diye biliyorum almadan önce yaptığım araştırmalarda.
içi yine android kasası farklı
fark olcaanı sanmıom
fark olcaanı sanmıom
| wolque demiş ki: |
| dün aldım daha inceliyorum ama eğlenceli bir telefon.
android version sıkıntısı var diye biliyorum almadan önce yaptığım araştırmalarda. |
lg tr için güncellemeleri geç yapıyormuş filan. bu hafta çıktı bir tane güncellemesi sanırım.
gayet guzel cıhaz uzun suredır kullanıyorum tavsıye ederım
| branch demiş ki: |
| 1000 lira varmı bu makine |
hizlial.com'da 1379 tl
çok ağır bi telefon
laynsmen, samsung s2'lerin fiyatı ne kadar ki türkiyede???
arada çok fark yoksa samsung'a yönel derim ben...
yanlış bilmiyorsam nintendo'larla aynı mantıkda "3d" veriyor bu telefon... ilk anda acayip eğlenceli geliyor ama benim başım ağrımıştı bi süre sonra...
arada çok fark yoksa samsung'a yönel derim ben...
yanlış bilmiyorsam nintendo'larla aynı mantıkda "3d" veriyor bu telefon... ilk anda acayip eğlenceli geliyor ama benim başım ağrımıştı bi süre sonra...
| chirkhin demiş ki: |
| laynsmen, samsung s2'lerin fiyatı ne kadar ki türkiyede???
arada çok fark yoksa samsung'a yönel derim ben... yanlış bilmiyorsam nintendo'larla aynı mantıkda "3d" veriyor bu telefon... ilk anda acayip eğlenceli geliyor ama benim başım ağrımıştı bi süre sonra... |
hacı kontratlı alıcam ya, samsung s2 kontratlı satılmıyor. 1800 diyen bile var s2'ye.
| hugo stiglitz demiş ki: |
|
hacı kontratlı alıcam ya, samsung s2 kontratlı satılmıyor. 1800 diyen bile var s2'ye. |
öyle desene... ben de 1300-1400 para vericen sandım...
eğer gerçekten uygun fiyatlı biçimde kontratlı alacaksan, tabiki de güzel telefon yani...
ama kullanıcıları daha iyi bilir... benimki dışarıdan incelem durumu sadece...
|
öyle desene... ben de 1300-1400 para vericen sandım... eğer gerçekten uygun fiyatlı biçimde kontratlı alacaksan, tabiki de güzel telefon yani... ama kullanıcıları daha iyi bilir... benimki dışarıdan incelem durumu sadece... |
aylık 94 lira işte( konuşma mesaj internet içinde) * 24
|
aylık 94 lira işte( konuşma mesaj internet içinde) * 24 |
2000 küsür ediyor yahu bu
ben anlamıyorum hocam bu paket fiyat olaylarından... normalde fiyatı ne o verdikleri görüşme paketinin??? onu çıkart bu aylık rakamdan, geriye ne kalıyor onu söyle...
yani "telefon" için kaç para ekstra vermiş oluyorsun???
valla sana tavsiyem htc den vazgeçme tamam lg gzel makine ama genede htc derim....
desire hd kullanıyorum satıp gene htc sestation xe alıcam
desire hd kullanıyorum satıp gene htc sestation xe alıcam
|
2000 küsür ediyor yahu bu ben anlamıyorum hocam bu paket fiyat olaylarından... normalde fiyatı ne o verdikleri görüşme paketinin??? onu çıkart bu aylık rakamdan, geriye ne kalıyor onu söyle... yani "telefon" için kaç para ekstra vermiş oluyorsun??? |
1440'a geliyor telefon.
|
1440'a geliyor telefon. |
oyyyy... çokmuş yahu... burda 800'e satıyorlar telefonu