kullananlarınız bilir belki.2005 model peugeot 206 (tiptronik) benzinli arac, sadece sehır ıcı ve ortalama %50-60 trafık yogunken kullanılıyor.depo fullken 300km gıdınce aracta benzın ısıgı yanıyor.servıs kontrollerde herhangı bır sıkıntı bulmadı, kullanımdan kullanıma farkedebılecegını soyledı. 1.4 ve 75hp olan bı arabanın her ne kadar kullanımdan kullanıma farkeder densede 300 km sankı normal degıl gıbı??
bildigin incir agaci
şehir içi 50 kurus sehır dısı kullanıma gore 35 40 kurus yakıorum megane benzınlı ıle dusun artık gersını .
lpg.
sımdıkı benzın fıyatlarına gore buda asagı yukarı 60 kurus yaparkı ınanılmaz bı rakam, performansa gore.
gaza bastıkça yakıt artıyo ama mıy mıy da gıdılmez herşeyin bi bedeli var . o arabaya o yakıt aşırı fazla ya arabayı değiştir ya da lpg ye gir bence
bende de 2011 peugeot 206 + hdi confort var valla shellden bir depo gtl ile şehir içi 940 km gidiyor ve basıyorumda
lpg dusunmedım hıc..araba degıstırmek daha mantıklı gıbı aslında ama arastırmak lazım pıyasayı ıyıce tabı.
bence değiştir lpg ye hiç girmedim girmemde .bende ki mantık ne kadar yakarsa yaksın benzin abi lpg gereksiz 3 5 kuruş fazla yaksın kafam rahat olsun .
kesınlıkle aynen.400 km gıtse razıyım yınede 300 km az cidden.
55 litre depom var 650 700 km gidiyo ..aynı arabanın dizeli bendekı bi depoyla 1050 1100 km yapıyo
bende lamba yanarken gıtsem heralde 400 km gorurumde yolda bırakırmı bılınmez: ) aklımda sureklı bı bakıcam artık duruma gore cokta masraf yapmıstım arabaya ama artık bakalım.
ilginç clioalar bile 2 katı gıdıyo nerdeyse senın arabadan
50 litre depoyla 450 km yol yapıyorum.
| rdktlnly demiş ki: |
| bende de 2011 peugeot 206 + hdi confort var valla shellden bir depo gtl ile şehir içi 940 km gidiyor ve basıyorumda |
dizel harıcındede manuel ve otomatık arası baya fark oldugu soylenıyor gercı yakıtta. ama 940 cok ıyıymıs.