| quasimodo demiş ki: |
|
simdi essegin aklina karpuz kabugu sokulurmu gece gece |
o iş yaş... türkiyeye bu aracı sokup kaydettirmeye kalkarsan, eşek yüküyle vergisi oluyor... ve hiçbişeye değmiyor...
ha, yurtdışında 5 sene yaşarsan mı ne 1 defalığına tek 1 aracı gümrüksüz sokma hakkın var... onda da aracın 2 yaşından büyük olmaması ve 6 aydır senin olması şartı var...
yani o "parçalayıp satma" olayı "güzel bi hayal"den öteye gidemez...
|
|
işte tam o noktada sana 2 adet bilezik hediye edecekler... ama nedense o iki bilezik birbirine kısa bi zincirle bağlanmış olacak...
| chirkhin demiş ki: |
|
o iş yaş... türkiyeye bu aracı sokup kaydettirmeye kalkarsan, eşek yüküyle vergisi oluyor... ve hiçbişeye değmiyor... ha, yurtdışında 5 sene yaşarsan mı ne 1 defalığına tek 1 aracı gümrüksüz sokma hakkın var... onda da aracın 2 yaşından büyük olmaması ve 6 aydır senin olması şartı var... yani o "parçalayıp satma" olayı "güzel bi hayal"den öteye gidemez... |
zaten illegal bir girisim olur bulgaristanda parcalari birakma o yuzden ,hic gerek yok boyle seylere turkiyeye italyan plaka ile gelirsem ve plakayi turk yaparsam baya vergi veriyorum onuda biliyorum ,ben en iyisi biraz daga yuksek fiyat daha temiz bir arac bakiniyim
|
işte tam o noktada sana 2 adet bilezik hediye edecekler... ama nedense o iki bilezik birbirine kısa bi zincirle bağlanmış olacak... |
yok abi zaten ole seylerle isim olmaz sadece bu arac alinirmi acaba diye tavsiye istedim burada (italya) da kullanmak icin fiyati baya uygundu
ya abicim ne diye böyle dertli araçlarla uğraşıyorsun ki???
daha önceden de konuşmuştuk bu konularda... git temiz bi tane 2. el araç al, kafan rahat olsun...
mercedes de olmayıversin yani, ne var ki...
daha önceden de konuşmuştuk bu konularda... git temiz bi tane 2. el araç al, kafan rahat olsun...
mercedes de olmayıversin yani, ne var ki...
|
|
sadece şase değil.
aracın airbaglerini söksen, komple takım halinde, sensörlerle birlikte, xenonları, turbosu, 4000 euro eder her halukarda ama tabi uğraştığına deymez bence
| ya abicim ne diye böyle dertli araçlarla uğraşıyorsun ki???
daha önceden de konuşmuştuk bu konularda... git temiz bi tane 2. el araç al, kafan rahat olsun... mercedes de olmayıversin yani, ne var ki... |
yok,zaten bende saab vardi hatirlarsan ; 260 bin oldu km si degistiryim diyorum
elektronik aksam dahil aracın bütün cıvataları oksitlenir önünü alamazsın aracın arıza cıkarmadan gıdecegı ömürü kestiremezsin gerek yok girme
aga git sanayiye ustalarla konuş, bi çaylarını iç. yorumu ordan al.
her türlü arabayı alırım ama sel hasarlı arabayı almam söylemini pert araç alım satımı yapan birinden duymuştum.
var gerisini sen düşün
var gerisini sen düşün
delorean olsa belki düşünülebilirdi ama diğer türlü yaş !
sadece deloreanlar paslanmaz gövde
oksitlenme ve pas'ın önüne geçmek imkansız olur.
sadece deloreanlar paslanmaz gövde
oksitlenme ve pas'ın önüne geçmek imkansız olur.