su altinda kalmis arac

Anasayfa  \  Forumlar  \  Tech  \  su altinda kalmis arac

quasimodo demiş ki:

simdi essegin aklina karpuz kabugu sokulurmu gece gece Smile ben bu araci alsam turkiyede parca parca satsam nasil olur ,gumrukten nasil geciricem parcalari bilgim yok Smile

o iş yaş... türkiyeye bu aracı sokup kaydettirmeye kalkarsan, eşek yüküyle vergisi oluyor... ve hiçbişeye değmiyor...

ha, yurtdışında 5 sene yaşarsan mı ne 1 defalığına tek 1 aracı gümrüksüz sokma hakkın var... onda da aracın 2 yaşından büyük olmaması ve 6 aydır senin olması şartı var...

yani o "parçalayıp satma" olayı "güzel bi hayal"den öteye gidemez... Kahkaha  
profil foto

chirkhin

12 Şub 2012 02:41

Mesaj Gönder

quasimodo demiş ki:

Very HappyVery Happy sadece sasesi kalicak o zaman dimi aracin cunku plaka italyan turk yapmayacagim Smile sinirdan cikarken adam somiyacakmi bana nereye bu hurda parcali arcla diye Very Happy arac tr ye tam girmis turkiye den sadece sase cikiyor Very HappyVery Happy

işte tam o noktada sana 2 adet bilezik hediye edecekler... ama nedense o iki bilezik birbirine kısa bi zincirle bağlanmış olacak... Kahkaha Kahkaha Kahkaha  
profil foto

chirkhin

12 Şub 2012 02:42

Mesaj Gönder

chirkhin demiş ki:

o iş yaş... türkiyeye bu aracı sokup kaydettirmeye kalkarsan, eşek yüküyle vergisi oluyor... ve hiçbişeye değmiyor...

ha, yurtdışında 5 sene yaşarsan mı ne 1 defalığına tek 1 aracı gümrüksüz sokma hakkın var... onda da aracın 2 yaşından büyük olmaması ve 6 aydır senin olması şartı var...

yani o "parçalayıp satma" olayı "güzel bi hayal"den öteye gidemez... Kahkaha

zaten illegal bir girisim olur bulgaristanda parcalari birakma o yuzden ,hic gerek yok boyle seylere turkiyeye italyan plaka ile gelirsem ve plakayi turk yaparsam baya vergi veriyorum onuda biliyorum ,ben en iyisi biraz daga yuksek fiyat daha temiz bir arac bakiniyim Very Happy  
profil foto

Quasimodo

12 Şub 2012 02:46

Mesaj Gönder

chirkhin demiş ki:

işte tam o noktada sana 2 adet bilezik hediye edecekler... ama nedense o iki bilezik birbirine kısa bi zincirle bağlanmış olacak... Kahkaha Kahkaha Kahkaha

yok abi zaten ole seylerle isim olmaz sadece bu arac alinirmi acaba diye tavsiye istedim burada (italya) da kullanmak icin fiyati baya uygundu  
profil foto

Quasimodo

12 Şub 2012 02:49

Mesaj Gönder

ya abicim ne diye böyle dertli araçlarla uğraşıyorsun ki???
daha önceden de konuşmuştuk bu konularda... git temiz bi tane 2. el araç al, kafan rahat olsun...
mercedes de olmayıversin yani, ne var ki...  
profil foto

chirkhin

12 Şub 2012 02:51

Mesaj Gönder

quasimodo demiş ki:

Very HappyVery Happy sadece sasesi kalicak o zaman dimi aracin cunku plaka italyan turk yapmayacagim Smile sinirdan cikarken adam somiyacakmi bana nereye bu hurda parcali arcla diye Very Happy arac tr ye tam girmis turkiye den sadece sase cikiyor Very HappyVery Happy

sadece şase değil.
aracın airbaglerini söksen, komple takım halinde, sensörlerle birlikte, xenonları, turbosu, 4000 euro eder her halukarda ama tabi uğraştığına deymez bence Smile  
profil foto

The Advocate

12 Şub 2012 02:53

Mesaj Gönder

chirkhin demiş ki:
ya abicim ne diye böyle dertli araçlarla uğraşıyorsun ki???
daha önceden de konuşmuştuk bu konularda... git temiz bi tane 2. el araç al, kafan rahat olsun...
mercedes de olmayıversin yani, ne var ki...

yok,zaten bende saab vardi hatirlarsan ; 260 bin oldu km si degistiryim diyorum Smile bu araci gordum su altinda falan acaba nasil olur alsam fiyati iyi ,ne gibi sorunlar cikar derken biranda geyige dondu olay,yoksa isim olmaz be abi boyle seylerle ,mercedes aklimda yoktu aslinda ,ama a serileri hosuma gidiyor Smile  
profil foto

Quasimodo

12 Şub 2012 02:57

Mesaj Gönder

elektronik aksam dahil aracın bütün cıvataları oksitlenir önünü alamazsın aracın arıza cıkarmadan gıdecegı ömürü kestiremezsin gerek yok girme  
profil foto

SANLI

12 Şub 2012 03:14

Mesaj Gönder

aga git sanayiye ustalarla konuş, bi çaylarını iç. yorumu ordan al.  
profil foto

bluesjunior

12 Şub 2012 03:38

Mesaj Gönder

her türlü arabayı alırım ama sel hasarlı arabayı almam söylemini pert araç alım satımı yapan birinden duymuştum.
var gerisini sen düşün  
profil foto

AR

12 Şub 2012 14:26

Mesaj Gönder

delorean olsa belki düşünülebilirdi ama diğer türlü yaş !
sadece deloreanlar paslanmaz gövde Smile

oksitlenme ve pas'ın önüne geçmek imkansız olur.  
profil foto

aylavmaylayfnoktakom

12 Şub 2012 14:34

Mesaj Gönder

Sayfa:   Önceki  1 2 3