windows > rundll < hata!!!!!

Anasayfa  \  Forumlar  \  Tech  \  windows > rundll < hata!!!!!

bilgisayarımı dun gece hergece kapattıgım gıbı kapattım ve yattım hiç bir sorunda yoktu ertesi sabah açtığımda ise ;

rundll

''c://windows/system32/nvcpl.dll,startup'' çalıştırırken bir ayrıcalık oluştu

şeklin de bir hata raporu aldım internetten baktım ama gerekli konuya ait birşey bulamadım vargibi gözükenlerde üyelik istiyor varmı bu konuyla ilgili bilgisi olan niçin kaynaklanmış olabilir böyle bir hata durupdururken yardım edinizzz plsssss

En son Bleachostichigo tarafından 02 Şub 2012 16:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
profil foto

Bleachostichigo

02 Şub 2012 16:08

Mesaj Gönder

Alıntı:
başlat|çalıştır kısmına msconfig yazarak sistem yapılandırma yardımcı programını açın, başlangıç kısmında tanımadığınız girişlerin önünteki çentiği kaldırın. güvenli kipte virüs taraması yapmanızdada yarar var.
diyorlar  
profil foto

Irriducibili

02 Şub 2012 16:10

Mesaj Gönder

e ben bunların hiçbirini tanımıomki Confused  
profil foto

Bleachostichigo

02 Şub 2012 16:12

Mesaj Gönder

Alıntı:
bilgisayarınız açılırken rundll hata mesajı veriyorsa, ama sistem huzur içerisinde çalışıyorsa yapacağınız şey şu : başlat\çalıştır\regedit yazın.
hkey_local_machine\software\microsoft\windows\current version\run
bölümüne gelin ve hata iletisinde verilen adres satırını silin.
veya şöyle bişey  
profil foto

Irriducibili

02 Şub 2012 16:12

Mesaj Gönder

bendede yazıyordu bir ara boyle şeyler attım pcye çöpe Confused  
profil foto

richie richh

02 Şub 2012 16:17

Mesaj Gönder

nvida yani ekran kartı çipi ile ilgili bir sorun bu.ekran kartını sürücüsünü güncellemeyi deneyebilrisn.kesin ekran akrtındandır diyebilirm.nvcpl dosyası ekran kartına ait.  
profil foto

elitalkol

02 Şub 2012 16:21

Mesaj Gönder

sanırım bozdu makıneyi off olduğuna göre  
profil foto

Irriducibili

02 Şub 2012 16:30

Mesaj Gönder

alıntı: sorunu çözdüm arkadaşlar. nvidia nın 179.48 sürücüsünü kaldırıp yerine 17944 sürümünü yükledim artık nvidia control paneli kullanabiliyorum ve hata vermiyor açılırken..bu sorunu yaşayan arkadaşlar başka sürümleri denerse çözülür sanırım.

alıntı: arkadaşlar sorun driver yanlış yüklenmesinden kaynaklanıyor yüklemiş olduğunuz driveri kaldırın ve güncel driver normal kurulum yapın...  
profil foto

BahadR

02 Şub 2012 16:38

Mesaj Gönder

xp nin hatalarından sonra win 7 hakikaten evrim.  
profil foto

A l p i

02 Şub 2012 17:01

Mesaj Gönder

startup da nvidia programlarından birini iptal etmişsin, veya sorun olmuş falan.  
profil foto

sanwhere

02 Şub 2012 17:03

Mesaj Gönder

format at için ferahlar  
profil foto

Revenge

02 Şub 2012 17:11

Mesaj Gönder

merhaba Very Happy

run hatası güncelleme hatasıdr buyuk ihtmalle sen pc ni kapatrken wndows update driver guncellemesi yapıyordu yarm kaldığı için pcyi açtğnda hata verdi.

ama ilerde rundll32.exe bulunamadı veya çalışmayı durdurdu kapatılacak uyarısı gelirse format atmaya hazrlanmanı tavsiye ederm.  
profil foto

runDLL32

02 Şub 2012 17:36

Mesaj Gönder

bozulmuş  
profil foto

jass

02 Şub 2012 17:46

Mesaj Gönder

birde bunun rundll32 si vardı ona ne oldu zıkkım olasıcaa  
profil foto

kezban