selam arkadaslar,
yurtdisindan aldigim iphone 4gs simfree cihazim icin kayit yaptirabilecegim, son bir ayda ulkeye giris yapmis ve son iki senedir de herhangi bir imei kaydi yaptirmamis birini ariyorum, pasaport kaydi icin.. 100 tl veririm.. var midir bir yakininiz?
oldu ki bulamadim bu isi baska yöntemlerle telefoncuda vs halletmis olan arkadaslardan bilgi rica ediyorum.. tesekkurler
yurtdisindan aldigim iphone 4gs simfree cihazim icin kayit yaptirabilecegim, son bir ayda ulkeye giris yapmis ve son iki senedir de herhangi bir imei kaydi yaptirmamis birini ariyorum, pasaport kaydi icin.. 100 tl veririm.. var midir bir yakininiz?
oldu ki bulamadim bu isi baska yöntemlerle telefoncuda vs halletmis olan arkadaslardan bilgi rica ediyorum.. tesekkurler
şöle 2-3 hafta önce sölesen sana 43 tane pasaport ayarlardım
sahibindene bak derim
tanimadiginiz guvenmediginiz birinle is yapmayin, 2 ay sonra kapanir tel.
3 5 fazla ver burdan al benım gıbı ne uğraşıcam ya .
başkasının adına kayıt ettirecekseniz mutlaka evrakların fotokopilerini alın.. hatta imkanınız varsa btk ya kargo ile kendiniz yollayın.. ilerde evrağın işlemi yaptırdığınız abone merkezi tarafından ulaştırılamaması sonucunda telefonunuz kapanırsa pasaport sahibini bulamazsınız..
ankaradaysan yapalım
| kayzersoze demiş ki: |
| ya dayanamicam kusura bakmayın,
4gs yeni mi çıktı? |
aslında yanlış bi tabir değil
4. nesil s
| meric demiş ki: |
|
aslında yanlış bi tabir değil 4. nesil s |
yeni evet bir ay olmadi daha...
ben de buradan ilan vermiş olayım.. bana da yardımcı olabilecek biri varsa bu konuda sevinirim...
20 gün spnra bana da lazım olacak
ankaraya bille gelirim
ankaraya bille gelirim
| cingen demiş ki: |
| ankaradaysan yapalım |
malesef istanbuldayim
ya peki oldu ki tanidik birini bulamadim, tahtakakeye git diyorlar orda basil olcak bu is??
tanımadıgın insanla yapma, patlarsın sonra.
bende arıyorum pasaport ilgililerin dikkatine