pc de kısa süreli takılmalar

Anasayfa  \  Forumlar  \  Tech  \  pc de kısa süreli takılmalar

merhaba arkadaşlar,

pc yi aldığımdan beri saçma bir sorunla uğraşıyorum ancak çözemedim.

pc normal çalışırken ne işlem yaptığı önemli değil durduk yere olabiliyor 2.3 saliselik cd takılması gibi bir durum oluyor . takıldığı anları vidyoya çektim yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim .

http://tinyurl.com/76lm8l3

anakart
ga-880ga-ud3h
http://tinyurl.com/82qk9j4

işlemci
amd ii x3 445 3.1 ghz

ram

kingston hyperx ddr3 1600 mhz 2gb x2

500gb samsung sata 2 hdd  

En son UKS tarafından 04 Oca 2012 00:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
profil foto

UKS

04 Oca 2012 00:18

Mesaj Gönder

the video you have requested is not available.

if you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.  
profil foto

WoLqUe

04 Oca 2012 00:18

Mesaj Gönder

pc özelliklerini yazsaydın daha bi aydınlatıcı olurdu sanki  
profil foto

MrKedi

04 Oca 2012 00:20

Mesaj Gönder

wolque demiş ki:
the video you have requested is not available.

if you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.

linkte büyük harf olduğu için açmıyordu düzelttim şu an  
profil foto

UKS

04 Oca 2012 00:21

Mesaj Gönder

mrkedi demiş ki:
pc özelliklerini yazsaydın daha bi aydınlatıcı olurdu sanki

evet yazayım hemen .  
profil foto

UKS

Mesaj Gönder

hacı ekran kart veya ramden kaynaklanan bir sorundur. garanti sorunun yoksa ramleri tek tek dene derim belki çakışma yapıyordur. büyük bir ihtimal ram dir.  
profil foto

Ashitaka

Mesaj Gönder

windows 7 srounsalı bu ya 64 bit mi pc? bunu düzeltmek için yeni güncelleme çıkaracaklardı...  
profil foto

rdktlnly

04 Oca 2012 00:22

Mesaj Gönder

film izlerken olan bir şey gibi düşünerek ilk saptamamı codec olarak veriyorum.  
profil foto

WoLqUe

04 Oca 2012 00:23

Mesaj Gönder

64 bit win 7 kullanıyorum. böyle bir takılmam söz konusu değil.  

En son WoLqUe tarafından 04 Oca 2012 00:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
profil foto

WoLqUe

04 Oca 2012 00:26

Mesaj Gönder

ashitaka demiş ki:
hacı ekran kart veya ramden kaynaklanan bir sorundur. garanti sorunun yoksa ramleri tek tek dene derim belki çakışma yapıyordur. büyük bir ihtimal ram dir.

onboard ekran kartı harici değil ramleri de tek tek denedim gene aynı sorunu yaptı  
profil foto

UKS

04 Oca 2012 00:26

Mesaj Gönder

64 bit kurdum sorun devam etti şu an 32 bit kurulu gene aynı maalesef

garanti sorunum yok ancak sorunun ne olduğunu anlayamadığım için hangi parçayı götüreceğimi bilmiyorum parçaları tek tek kendim aldım .  
profil foto

UKS

04 Oca 2012 00:27

Mesaj Gönder

sadece film izlerken olmuyor herhangi bir işlem yaparken de aynı sorun mevcut  
profil foto

UKS

04 Oca 2012 00:29

Mesaj Gönder

misal bende asus board un kendi programı var epu diye ana kart üzerinde ani voltaj değişiklikleri yapıyor bunu kendin değiştirdiğin vakit müzik dinlerken ufak sekmeler yaratabiliyor. böyle bir program var ise onun ayarlarına bakmanı tavsiye ederim. performance kullanımından basit kullanıma geçerken sorun çıkarıyor olabilir.  
profil foto

WoLqUe

04 Oca 2012 00:29

Mesaj Gönder

wolque demiş ki:
misal bende asus board un kendi programı var epu diye ana kart üzerinde ani voltaj değişiklikleri yapıyor bunu kendin değiştirdiğin vakit müzik dinlerken ufak sekmeler yaratabiliyor. böyle bir program var ise onun ayarlarına bakmanı tavsiye ederim. performance kullanımından basit kullanıma geçerken sorun çıkarıyor olabilir.

öyle bir program mevcut bu kart için de ancak ben de o program yüklü değil işime yaramadığı için yüklemedim onunla alakalı değil.

işlemciden diye düşünüyordum ancak test programları ile işlemciye yüklenerek onu da denedim gayet düzgün çalışıyor işlemci .  
profil foto

UKS

04 Oca 2012 00:31

Mesaj Gönder

srhnats demiş ki:
windows 7 srounsalı bu ya 64 bit mi pc? bunu düzeltmek için yeni güncelleme çıkaracaklardı...

64 bit kurmuştum onda da aynı sorun oldu şu an 32 bit yüklü .  
profil foto

UKS

04 Oca 2012 00:32

Mesaj Gönder

Sayfa:  1 2 3 4   Sonraki