telefon önerisi

Anasayfa  \  Forumlar  \  Tech  \  telefon önerisi

metal militia demiş ki:
güzel herşey zordur ve pahallıdır bence doğru bir bakış açısı değil. bunun böyle kabul ettirilmiş olması bunu normal kılıyor.
misal, toplumsal kaygılardan ötürü, tasarım vs alakası olmayan hipster tiplerin aynı konfigürasyona sahip 3te1 fiyatına olan pc dururken, gidip mac almalarını anlayamıyorum mesela.
gelelim telefonlara, nexus kullandım, galaxy s2 kullandım, şirketten al kullan program yaz diye verdiler iphone 4s de kullandım. inan bahsettiğin gibi inanilmaz bir fark yok. eğer bahsettiğin durum gerçek olsa zaten pazara ilk giren hatta pazarı yaratan apple olmasına karşın pazar payını ele geçiren android olmazdı ( 2010: android %42 apple %21 - 2011: android %53 apple %29 ).
şimdi gelelim esas karşı olduğum duruma, herkes bayılıyor apple'a sanmayın ki ben nefret ediyorum, dizayn ve görsellik konusunda bu marketten herhangi bir firmadan fazla katkısı olmuştur.ama gel gör ki böyle vergiler varken, zaten apple' da kendi ürününe güvenip (bence) olması gereken fiyattan daha yükseğe bir fiyat biçerken, insanların böyle paralar vermesini aklım almıyor. olay reklamda bitiyor demek ki.
gelelim steve jobs'u tanrı gibi görenlereee.... bill gates piyasada tekel olduğundan dolayı kötü çocuk olarak görüldü ama o kötü çocuk 2009 aralık ayındaki istatistiklere göre 33.5 milyar dolar, bill & melinda foundation aracılığıyla yardım yaptı. steve jobs'un ne kadar yaptığını biri öğrenip söylesin lütfen. tapılacak bir adam arıyanlar dennis ritchie ismini aratsınlar. dennis ritchie olmasana ne bill gates olurdu, ne steve jobs, ne linus torvalds. aslında bilgisayar yerine hesap makinası kullanıyor olabilirdik. ve bu adam steve jobsla aynı ayda vefat etti, kaç kişinin haberi var acaba...
eywallah herşey iyi güselde, benim bakış açım senin ki gibi değil, günümüzden örnek veriyim ben bmw'de bir araba fiatta bir araba neredeyse herşey aynı görüntü olarak hatta ve hatta neredeyse konfor bile çok yakın bunlar tercih meselesi yani bu ne istediğine bağlı bugün avea da turkcell'i geçti belki pazar payında ama hala kaliteli olan turkcell bunu kimse inkar edemez. ben bunu biras markayla alakalı bişiy olarak görüyorum, yani bir ismi marka yapmayı başarırsan eğer özellikle türkiye'de o marka alıp götürür seni hiç tahmin edemeyeceğin yerlere belkide..., kişilere gelince steve'a ilah olarak görenlere ben de karşıyım maalesef ama baktığın zaman adamın bill gates ile arasında bir fark var bill gates dediğimiz adam bugün kendini zengin etmiş ama steve jobs ise hep şirketine yani apple'a çalışmış bir adam, yani adamın çalışma şekli hep ileriye dönük olmuş sonrasını hep düşünmüş ama bill gates...yanlış anlama bugün bende pc kullanıyorum ama herşey crack ile çalışıyor microsoft lisansı diyosun hoopp crack var abi diyor ve bunu bende dahil olmak üzere kullanıyorum niye lisansa para veriyim. ve yine sonuç olarak tercihler, bla bla bla Smile  
profil foto

estimateh

03 Şub 2012 01:54

Mesaj Gönder

Sayfa:   Önceki  1 2 3 4 5 6 7