şöyle genel bir başlık yapsak burda? kim ne kullanıyor custom rom kullanan varmı varsa neler,önerilen uygulamalar filan konuşsak burda?
yakında apple'ı sollıycağı kesin amerikada solllamış gibi keza
| mrxtralucky demiş ki: |
| yakında apple'ı sollıycağı kesin amerikada solllamış gibi keza |
apple'a göre çok fazla artısı var, marketde uygulama sayısı olarak geçti sanırım app store'u.. sadece biraz daha stabil olmaya ihtiyacı var gibi..
her telefonun tuttugu androidi kendineymis galiba, o sakat bi durum
tr den alınan cihazlarda markete giriş yasagı var
ios ve diğerleri kapsamında tartışılabilir.
samsung galaxy s
2.2.1 js8 rom kullanıyorum
custom rom kurmadım
gingerbread'e yükselttim, sarmadı, downgrade ettim
2.2.1 js8 rom kullanıyorum
custom rom kurmadım
gingerbread'e yükselttim, sarmadı, downgrade ettim
| correct demiş ki: |
| tr den alınan cihazlarda markete giriş yasagı var |
android market türkiyedeki kullanıcılara kısıtlı
onun da yöntemleri var
dünyanın heryernde apple solalmştır.türkiye hariç.nedeni hava civa peşindeki bilinçsiz tüketiciler..
| correct demiş ki: |
| tr den alınan cihazlarda markete giriş yasagı var |
sanırım market'in açık olduğu ve turkcell ile entegre edilmiş resmi sürüm kieslerde mevcut.. artık girilebiliyor ama paralı uygulamalar görülemiyor.
galaxy sl i9003 kullanıyorum, froyo 2.2 xxkb3 rom'a update ettim. route 66 ve youtube gömülü geldi. güzel stabil memnunum. market açık bu arada...
iphone 3gs ve 4 kullanan çok insan var çevremde, onlara göre aşırı derecede üstünlükleri var cihazın.
burda da iphone 2 katı para diye bazı insanlar o daha iyi sanıyor ama yurt dışında ikisi de aynı fiyat ve her türlü android takıyor:)
iphone 3gs ve 4 kullanan çok insan var çevremde, onlara göre aşırı derecede üstünlükleri var cihazın.
burda da iphone 2 katı para diye bazı insanlar o daha iyi sanıyor ama yurt dışında ikisi de aynı fiyat ve her türlü android takıyor:)
marketteki tüm ürünlere ulaşabiliyorum
paralılar da dahil
paralılar da dahil
| asi kukla demiş ki: |
| samsung galaxy s
2.2.1 js8 rom kullanıyorum custom rom kurmadım gingerbread'e yükselttim, sarmadı, downgrade ettim |
bende galaxy s kullanıyorum, js8 gerçekten çok hızlı bir romdu.. js8 üzerine kurulu miui rom kullanıyorum ben.. kurulumu biraz zahmetli ve stabil versiyon değil kullanması çok zevkli bir rom.
| asi kukla demiş ki: |
| marketteki tüm ürünlere ulaşabiliyorum
paralılar da dahil |
market enabler ile mi?
yeap
market enabler
sırası ile 3 tuş, super user'ı falan halledince telefon tat alınır hale geldi
market enabler
sırası ile 3 tuş, super user'ı falan halledince telefon tat alınır hale geldi