piyasada birçok oynatıcı var siz hangisini tercih ediyorsunuz
ben şu sıralar gom player tercih ediyorum dizi yada birden fazla cdsi partı bulunan film varsa geri kalanı otomatik oynatması güzel gerçekten ama 720p 1080p filmlerde dizilerde genelde ses çok düşük olduğu için vlc player kullanıyorum bazen (vlc playerda sesi %400 açabiliyosunuz)
ben şu sıralar gom player tercih ediyorum dizi yada birden fazla cdsi partı bulunan film varsa geri kalanı otomatik oynatması güzel gerçekten ama 720p 1080p filmlerde dizilerde genelde ses çok düşük olduğu için vlc player kullanıyorum bazen (vlc playerda sesi %400 açabiliyosunuz)
gom'dan şaşmadık yıllardır.
k-lite mega codec'ten başkasını tanımam
bilir kişiden.....
bilir kişiden.....
bs player ve media player classic.
k-lite codec pack ile sesi istedigin kadar arttirabiliyosun ugur aklinda bulunsun.
k-lite codec pack ile sesi istedigin kadar arttirabiliyosun ugur aklinda bulunsun.
gom player,bs player
km player
yazgan ben eskiden kullanıyodum o packi ama neden değiştirdim hatırlamıyorum şu an all codec in one ve cccp kullanıyorum
ayrica oynat ugurcum
mp classic
özel bi nedeni yok kazaa codec pack'i kurunca otomatik gelio bende kasmıorum ama oldukça başarılı..
ancak bs player'da altyazıyı milisaniyelerle ileri geri çekebilme imkanı var o da oldukça başarılı
özel bi nedeni yok kazaa codec pack'i kurunca otomatik gelio bende kasmıorum ama oldukça başarılı..
ancak bs player'da altyazıyı milisaniyelerle ileri geri çekebilme imkanı var o da oldukça başarılı
auhauhauhuah futbol hastası bi adamdan! gelmesi bu esprinin beni benden aldı slfjdkfjdfksjd
vlc rulaz.
| 83809 demiş ki: |
| mp classic
özel bi nedeni yok kazaa codec pack'i kurunca otomatik gelio bende kasmıorum ama oldukça başarılı.. ancak bs player'da altyazıyı milisaniyelerle ileri geri çekebilme imkanı var o da oldukça başarılı |
o altyazı senkron olayını gomplayerda da yapabiliyorsun "," ve "." tuşları ile diğer oynatıcılarda da vardır belki denemedim
power dvd
gom.
eskiden bs kullanıodm
vlcyi keşfedince bıraktım gayet işimi görüo
vlcyi keşfedince bıraktım gayet işimi görüo