calista demiş ki: |
acar sana da maşallah
meyve suyu içiosun dimi ![]() |
ben 8 senedir çıkmıyorum bizim gece hayatımız kuruçeşme kahvesi ve huqqadan ibaret
meyve suyu değil de buzlu special nargile yanında çay kahve limonata daha ne olsun

forby demiş ki: |
bigece yeter
2. geceyi kaldıramıyorum hem c.tesi leş fosil oluyo genelde mermi gibide tekno çaldı dün adam yetti yani :/ |
techno dedin aklıma geldi taylan vardı cihangirden çocukluk arkadaşım..
oda eskiden nevizade de gizli bahçede feci techno çalıyodu

nasıl dinliyomuşum pes

acar demiş ki: |
techno dedin aklıma geldi taylan vardı cihangirden çocukluk arkadaşım.. oda eskiden nevizade de gizli bahçede feci techno çalıyodu ![]() nasıl dinliyomuşum pes ![]() ![]() |
ulan bahsettiğin tiplere, mekanlara bakıyorum bir de sana bakıyorum. hiç alakan yok. burada gelip alakanın olmadığı ortamların parçasıymışsın gibi konuşuyorsun.
ayrıca seni evlendirelim acar. sen dinen içmiyorsun ya, zina da yapmıyorsundur. ihtilam falan boldur sende.
ben acar ile ilgili bir sey soyleyemiyorum
beni foruma ifsa etmekle tehdit ediyor
belki fotograflarimi bel fitigi numarasi ile de paylasir billboardlarda diye korkuyorum
:,(
beni foruma ifsa etmekle tehdit ediyor
belki fotograflarimi bel fitigi numarasi ile de paylasir billboardlarda diye korkuyorum
:,(
fotoğraflarına bıyık da çizecek miymiş
bence paylaşsın. asıl hayırlı işi kendi fotolarını kaldırmakla yapar. makyajlı hugga erkeği

bence paylaşsın. asıl hayırlı işi kendi fotolarını kaldırmakla yapar. makyajlı hugga erkeği

biyigi bilmem de gunaha da girmis olur bence
belki paintte basortusu peçe filan cizer
belki paintte basortusu peçe filan cizer

eli titrer. yazık

jam gittin geldin hala aynısın azcıcık gurur şahsiyet olsa sende bana sarıp durmazsın
beni tahrik edip duruyosun geldiğinden beri bi defol git başımdan
çamurluk yapıp bulaşma bana
geçmişte o ortamların parçası olmak benin en büyük hatalarım!
dikkat et ne demişim orada! hiç övünmüyorum... aslında ibret almasını bilen için iyi bir örneğim!
"bu din ne güzel bir şey ki böyle bir adamı, haramlardan uzak bir hayata
sevk etti.. daha yardımsever daha doğru, daha dürüst biri oldu" denilebilirken
senin gibi ateist güruh anca dindarlığımdan dolayı aman ezelim laf sokalım peşindesiniz ya gülüyorum size
de kime ne anlatıyosun embesil olsa anlar ama jam anlamaz
umarım bot sana bi rot ayarı verir de kendine gelirsin artık
beni tahrik edip duruyosun geldiğinden beri bi defol git başımdan
çamurluk yapıp bulaşma bana
geçmişte o ortamların parçası olmak benin en büyük hatalarım!
dikkat et ne demişim orada! hiç övünmüyorum... aslında ibret almasını bilen için iyi bir örneğim!
"bu din ne güzel bir şey ki böyle bir adamı, haramlardan uzak bir hayata
sevk etti.. daha yardımsever daha doğru, daha dürüst biri oldu" denilebilirken
senin gibi ateist güruh anca dindarlığımdan dolayı aman ezelim laf sokalım peşindesiniz ya gülüyorum size

umarım bot sana bi rot ayarı verir de kendine gelirsin artık
aslında ibret almasını bilen için iyi bir örneğim!
senin gibi ateist güruh anca dindarlığımdan dolayı aman ezelim laf sokalım peşindesiniz ya gülüyorum size ![]() ![]() |
dindanlığından dolayı değil de bu tiple/karakterle bana embesilden betersin demeye getirdiğin için sarmak farz sana.
eğer geçmişin hata ise. o yaptıklarınla alakalı konularda yazma. yazacaksan da mualesefet yap. "ooo biz de böyle lay lay lomduk. çin çin oh alemler alemler" havasında yazma.
ek: ateiz değilim
olum ortagimi da buldum
ben seneye bu acizlerin sigırların molozların sehrini terk edip seferihisara giderim
rezidanslarin icinde bogulan bogulsun
ben seneye bu acizlerin sigırların molozların sehrini terk edip seferihisara giderim
rezidanslarin icinde bogulan bogulsun
nesin deist mi?
sen beni tanımadığın için öyle anlayabilirsin ama ben üstte söylediğim gibiyim
En son veyselacar tarafından 26 Nis 2015 12:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sen beni tanımadığın için öyle anlayabilirsin ama ben üstte söylediğim gibiyim
En son veyselacar tarafından 26 Nis 2015 12:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kimse, ibadete, dini ayin ve törenlere katılmaya, dini inanç ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz
yanlis yere yazmisim
istanbulu gorunce verdim veristirdim
insallah su kanali da yaparlar
harfiyat kamyonlarina malzeme satar sertplas
marmara denizi camur olur da curuk yumurta kokusuyla bayilip durur butun istanbul
ben kopeklerimin atimin kedilerimin arasinda takilirim
istanbulu gorunce verdim veristirdim
insallah su kanali da yaparlar
harfiyat kamyonlarina malzeme satar sertplas
marmara denizi camur olur da curuk yumurta kokusuyla bayilip durur butun istanbul
ben kopeklerimin atimin kedilerimin arasinda takilirim
sen beni tanımadığın için öyle anlayabilirsin ama ben üstte söylediğim gibiyim |
o zaman alakasız topiklerde laf işitince şikayet etme.. git ateistlerin topiğinde yaz. ümmet topiği aç orda yaz..
uğraşıp durmazsan benimle daha seviyeli daha düzgün biyer olur site
ben sana hayatta sataşmam sende bana sataşma
gereksiz sinir savaşlarına gerek yok
ben sana hayatta sataşmam sende bana sataşma
gereksiz sinir savaşlarına gerek yok
Sayfa: Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 Sonraki