van'a gıda yardımı

Anasayfa  \  Forumlar  \  Off Topic  \  van'a gıda yardımı

depremin ardından halk tarafından verilen destegi yapılan yardımı , onca çabayı görmezden gelmemek lazım.konuya bölgesel farklılık falan gibi bi şekile bakarsanız haksızlık etmiş olursunuz bunca insanın çabasına.  
profil foto

FlyinG...[Eldar]

17 Şub 2012 11:54

Mesaj Gönder

edirne olsa servetimi veririm o bölgeye uyuzum o yüzden yardım edilmesine karşıyım.

deyerek bazı kafaları mutlu edelim bari.  
profil foto

balkan

17 Şub 2012 12:19

Mesaj Gönder

o gün bugündür artçılar da durmadan devam ediyor

misal daha 15-20 dakika önce 4.5 büyüklüğünde deprem oldu.  
profil foto

Piizci

17 Şub 2012 12:50

Mesaj Gönder

balkan demiş ki:
edirne olsa servetimi veririm o bölgeye uyuzum o yüzden yardım edilmesine karşıyım.

balkan ben başta sen ve senin gibi düşünen insanların hassasiyet noktalarını anlıyorum açıkçada ifade ediyorum

beni üzen kızdıransa sen beni ve ne dediğimi çok iyi ve eksiksiz anladığın halde bu şekilde davranıyosun

bu tamda temel toplumsal yarılmamızın özü  
profil foto

pisherif

17 Şub 2012 13:10

Mesaj Gönder

balkan demiş ki:

şarap götür seneye muhtar ol Surprised  
profil foto

Irriducibili

17 Şub 2012 19:22

Mesaj Gönder

kızılay ne yaptı acaba 62 milyonu götüne mi soktu
o kadar bekledi insanlar kontenyir için vs....vs....sorulacak çok soru var neyse

bu arada kiyafet,gıda ve kadınların ihtiyaçları için yada başka birşey..
van kadın derneğine gönderebilirsiniz tahminen mng kargo idi ücretsiz ulaştırıyor.
ne varsa gönüllülerde var arkadaş.  
profil foto

sipidiblues

17 Şub 2012 20:45

Mesaj Gönder

irriducibili demiş ki:

şarap götür seneye muhtar ol Surprised

hamdi başkan'a ayıp olur, yargıtay'da 14 yıllık ceza onanma bekliyor,gerçi kişiye özel yasa ile yırtacağını düşünüyorum.  
profil foto

balkan

17 Şub 2012 21:15

Mesaj Gönder

hiç işim olmaz yardım mardım  
profil foto

Hallertau

18 Şub 2012 19:05

Mesaj Gönder

tek kuruş bile yardım etmem artık. enayiliğin lüzumu yok. göz göre göre adam soyuyorlar.  
profil foto

mr seducer

19 Şub 2012 23:43

Mesaj Gönder

van kadın derneğiyle bu gün yapılan bir söyleşide belli başlı konu başlıkları

1 artan kış koşulları sebebiyle çadır kentlerde kalan insan görüntüsü istemeyen devletimizin kolluk güçleri gidecek yeri olmayan insanları binber gazı ve polis gücüyle çadırlardan attı

2 herkese konteyner verdik diyen valiliğin kiracı olanları pas geçerek mal sahiplerine 2 şer tkonteyner vermesi gibi durumlari söz konusu mal sahiplerinin konteynerleri "kiraladıkları" hakkıında vatandaşın şikayetleri var

3 eşiyle ayrılan ya da kuma olduğu için ortada kalan kadınların baş vuruları sonucu aldıkları konteyner eşlerinin ya da eski eşlerinin adında verildi

4 sadece elektirikle ısınılan ve bazılarında tuvalet duş bulunmayan konteynerler yaşanan elektirk kesintilerinde yarım saat içinde dışardaki hava sıcaklığına düşüyorlar insanlar konteynerin içinde donmaya devam ediyorlar.

5 sorunlarına muhattap bulmakta zorlanan vanlılar belediye valilik afat arasında mekik dokuyorlar ama genel ve tepeden inme çözüm yöntemleri dışında reflexler geliştiremeyen kamu güdük kalmaya devam ediyor. ssk borç prim ödemeleri afet yüzünden ertelenen insanlardan ödemeler alınmaya " yasal faiziyle" birlikte başlamış durumda devletimiz kaşıkla verdiğini kepçeyle almaya devam ediyor.

van lılar hayata tutunmaya çalışıyor  
profil foto

pisherif

21 Şub 2012 11:08

Mesaj Gönder

çok yakın bir arkadaşım van'da öğretmen. buradan bakınca herşey güzel gibi fakat gerçekten çoğu kişi aç ve ihtiyacı olmayanlar alıyorlar çoğu yardımı. özellikle gönderirken yardımlarınızı güvenilir yollarla gönderin. ben direk arkadaşıma gönderdim. o öğrencilerine dağıtıyor.  
profil foto

H E R A

21 Şub 2012 11:37

Mesaj Gönder

atalay, van'da yürütülen çalışmalarla ilgili soruya, "çok iyi bir çalışma yürütüyoruz. 28 bin konteyner bölgeye gönderildi. konteyner kurmak bir şehir kurmak gibi altyapı istiyor. ama çalışmalar çok iyi durumda. afad emrinde 2 milyar lira paramız var. hiç para sıkıntısı çekmiyoruz. başbakanımız bu konuda elimizi çok rahatlattı. müteahhitlere ödeme sıkıntısı çekmiyoruz. evi yıkılan ya da oturulamayacak durumda olan herkese bir konteyner veriliyor" yanıtını verdi.

*yüreğime su serpti,allah başbakanımıza zeval vermesin.  
profil foto

balkan

22 Şub 2012 20:13

Mesaj Gönder

başbakan ve konteynerleri başbakan cebinden veriyo herhalde parasını ?!

kentsel dönüşüm programında olsaydı şimdiye 10 katlı apartmanların evyeleri niye gelmedi hala diye yazıyoduk

her şeyi çemkirmek perspektifinden değerlendiren gençlere selam olsun  
profil foto

pisherif

23 Şub 2012 09:40

Mesaj Gönder

artık para yardımı yapmam istemeyenleri anlıyorum, onun dışında kıyafetlerinizdi kitap defterdi vs göndermek isteyen biri olursa ben yardımcı olabilirim.  
profil foto

beLit7

23 Şub 2012 22:51

Mesaj Gönder

0530 664 44 10

kamer e ulaşabilirsiniz devam eden ihtiyaçlarla ilgili bilgi alabilirsiniz

http://www.kamer.org.tr/

vandepremgunlugu@gmail.com

a mail atarak genel durum hakkında bilgi alabilirsiniz  
profil foto

pisherif

24 Şub 2012 10:02