terör örgütü pkk'nın partisi bdp!

Anasayfa  \  Forumlar  \  Off Topic  \  terör örgütü pkk'nın partisi bdp!

profil foto

r o m

21 Şub 2012 21:56

Mesaj Gönder

gülten şahininin leş sesi kulaklarımı tırmalıyor an itibariyle allah belasını kendi hakettiği gibi versin ,
yaptıkları açlık grevi 2 günle sınırlı olmayaydı iyiydi  

En son seg tarafından 22 Şub 2012 20:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
profil foto

seg

22 Şub 2012 19:58

Mesaj Gönder

r o m demiş ki:
(picture)

pkk ile ergenekon bağlantısının delili, bence bir sonraki haber emri genelkurmay başkanından aldık olacak.  
profil foto

balkan

22 Şub 2012 20:01

Mesaj Gönder

balkan demiş ki:

pkk ile ergenekon bağlantısının delili, bence bir sonraki haber emri genelkurmay başkanından aldık olacak.

işin ilginç tarafı(aslında bilinçli) şu kadar haber metni içinde bile bir kez dahi kürt kelimesi kullanılmamış.halbuki bizim medya olsun,sözde barış ve kardeşlikten bahseden, aslen ırkçı şoven işbirlikçiler olsun böyle haberlerde "kürt katliamı" yapılıyor diye haber geçmeyi çok severler. ve bunu yaparlarken de tsk ağzının payını iyice alır.  
profil foto

r o m

22 Şub 2012 21:05

Mesaj Gönder

protokol gereği böyle olmasını ben istedim,

bizim hakan hala fidan meyve vereceği günler gelene kadar aşı yapmak lazım.  
profil foto

balkan

22 Şub 2012 21:34

Mesaj Gönder

Alıntı:
“bdp’nin başı selahattin demirtaş’a seslenmek istiyorum: ben bir kürt’üm, kürtlüğümle gurur duyuyorum, çünkü vatanımın, ay yıldızımın içerisinde kardeşim canını verdi. ben de canımı verirdim. bizde bir ayrımcılık yok. bir devlet her şeyden önce bir kürt’ü astsubay yapar mı? bak biz olduk. devletimiz bir tanedir. biz hiçbir zaman kendimizi yabancı, sahipsiz hissetmedik. yaşasın türkiye devleti, yaşasın türk insanı.”

kynak:hürriyet  
profil foto

Irriducibili

28 Şub 2012 17:25

Mesaj Gönder

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20026562.asp

terbiyesiz, küstah, haddini bilmez yaratık...

sen kimsin de atatürk'e dil uzatıyorsun...

hakkaten şu heriflere hadlerini bildirmiyorlar ya, hepsine yazıklar olsun...

gelsin şimdi "ben türk değilim, türkiyeliyim" bıdı bıdı şeklinde ayak yapanlar savunsun bunu demokrasi, ifade özgürlüğü, vs vs adına...

ama muharrem ince güzel vermiş ağzının payını:

http://tinyurl.com/7x2tw2q  
profil foto

chirkhin

29 Şub 2012 19:13

Mesaj Gönder

yüz verme ayıya gelir sıçar halıya...  
profil foto

Piizci

29 Şub 2012 19:19

Mesaj Gönder

chp istanbul milletvekili ferit mevlüt aslanoğlu, “nasıl konuşuyorsun? sen o insanların sayesinde buradasın. kurtuluş savaşı'na dil uzatıyorsun” diye bağırdı.

altan tan da “eski çamlar, bardak oldu” demiş.

o bardaklar birgün kafanıza iner..  
profil foto

gece gibi

29 Şub 2012 19:28

Mesaj Gönder

ondan sonra "chp ne işe yarıyorki... ehe ehe ehe... chp'de ne ki... ehe ehe ehe" diyen a.k. partisi yandaşları dolanıyor ortalıkta...

o çok bayıldığınız son padişahınız ya da a.k. partisi'nden herhangi biri chp'liler kadar sahip çıktı mı bu ülkeye??? bu edilen hakarete ağzının payını verdi mi??? yok...

o zaman neymiş, madem ki o saftasın, bu değerleri koruyanlara bıdı bıdı konuşuyorsun, bundan sonra çıkıp da atatürk'le ilgili, bu ülkeyle ilgili tek kelime etmeyeceksin...  
profil foto

chirkhin

29 Şub 2012 19:32

Mesaj Gönder

benim için hüseyin aygün ve sezgin tanrıkulu'nun altan tan'dan bir farkı yoktur.

altan tan'ı bir de üstad özdemir ince'den okuyalım.

şaheser zırvalar - altan tan

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12237633.asp  
profil foto

r o m

01 Mar 2012 09:12

Mesaj Gönder

altan tan

Alıntı:
“hiçbir şekilde ırkçılığın bataklığına saplanmamız lazım. iskilipli atıf hoca ile ilgili bir iki cümle söylemek istiyorum. dün çok şanssız bir konuşma oldu burada. bir arkadaşımız rahmetli iskilipli atıf hoca'yı ingiliz ajanlığıyla ve vatan hainliğiyle suçlamaya kalktı. bunu esefle kınıyorum. iskilipli atıf hoca, mazlum ve mağdur bir müslümandır. kemalist diktatörlüğün katlettiği on binlerce insandan sadece biridir. onun da anısı önünde rahmet eğiliyorum, allah'tan rahmet diliyorum. kemalist diktatörlüğün bir huyu var; öldürüyor, asıyor, işkence kuruyor ve ondan sonra da 'ingiliz ajanı' diyor. ingilizler, bir kurşun atmadan istanbul'dan çıktılar ve ankara hükümetine istanbul'u teslim ettiler. ingilizler ile ne yaptınız, siz bunları anlatın. şeyh said için yapılanları söylüyordunuz. bu memlekette mağdur ve mazlumlara hiçbir şekilde hakarete izin vermeyeceğiz. ne şeyh said ne de iskilipli atıf hoca hakkında. gönüllüyseniz bir komisyon kuralım, istiklal mahkemesi zabıtlarına bakalım.”

cevap muharrem ince den

Alıntı:
"altan tan’ın sözlerine itibar etmemek lazım. pkk kontenjanından milletvekili olacaksın, geleceksin atatürk’ün meclisi’nde hakaret edeceksin. haddini bileceksin. kimsin sen. burada cumhuriyet düşmanlarının işbirliği mi olacak? herkes burada haddini bilecek. atatürk bu meclis’i kurmasaydı siz milletvekili mi olurdunuz, ingilizlerin gölgesinde sığır çobanı olurduk hepimiz. be insafsız nerede sen okudun bunu. bunu nerede okudun sen. hangi ajanlar verdi. sana bu kitabı kim verdi. sana bu kitabı hangi ingiliz verdi. nerede yazıyor bu. yazıklar olsun. bu meclis bu lafı geri aldırmazsa bu meclis’e de yazıklar olsun"

profil foto

Irriducibili

01 Mar 2012 14:32

Mesaj Gönder

ot fiyatları artmasın diye bdp ye oy veren adam tanıyorum  
profil foto

Muhlis Bey

01 Mar 2012 15:03

Mesaj Gönder

vay efendim biz eziliyoruz, bizler dıslanıyoruz. kurtce konusuldu mu toplum bızı itiyo.
once bi kendinize bakın.ulan biz naaptıkta bu adamlar bize kıl. kurt dedin mi tepe tuyleri dikiliyor. niye laza, cerkeze, ermeniye, ruma degilde sana. yıllarca bu ulkeyi bolmek isteyen, ozerklık ısteyen , turk askerini sehıt eden, manıpule eden senden baska var mı bi soyle. evet dıslanıyosunuz sebeplerıde bunlar. gıdın baska topraklarda kendınıze yenı bı sayfa acın burada sızlere yer yok  
profil foto

Mentirosa

19 Mar 2012 03:30

Mesaj Gönder

batman'da izinsiz nevruz kutlaması yapmak isteyen bdp'lilerle güvenlik güçleri arasında çıkan olaylar sırasında, polis tarafından yumruklandığı ileri sürülen mardin bağımsız milletvekili ve demokratik toplum kongresi başkanı ahmet türk hastaneye kaldırıldı.

eline sağlık  
profil foto

Irriducibili

20 Mar 2012 16:35

Mesaj Gönder

Sayfa:   Önceki  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33   Sonraki