| r o m demiş ki: |
| (picture) |
| balkan demiş ki: |
|
pkk ile ergenekon bağlantısının delili, bence bir sonraki haber emri genelkurmay başkanından aldık olacak. |
| Alıntı: |
| “bdp’nin başı selahattin demirtaş’a seslenmek istiyorum: ben bir kürt’üm, kürtlüğümle gurur duyuyorum, çünkü vatanımın, ay yıldızımın içerisinde kardeşim canını verdi. ben de canımı verirdim. bizde bir ayrımcılık yok. bir devlet her şeyden önce bir kürt’ü astsubay yapar mı? bak biz olduk. devletimiz bir tanedir. biz hiçbir zaman kendimizi yabancı, sahipsiz hissetmedik. yaşasın türkiye devleti, yaşasın türk insanı.” |
| “hiçbir şekilde ırkçılığın bataklığına saplanmamız lazım. iskilipli atıf hoca ile ilgili bir iki cümle söylemek istiyorum. dün çok şanssız bir konuşma oldu burada. bir arkadaşımız rahmetli iskilipli atıf hoca'yı ingiliz ajanlığıyla ve vatan hainliğiyle suçlamaya kalktı. bunu esefle kınıyorum. iskilipli atıf hoca, mazlum ve mağdur bir müslümandır. kemalist diktatörlüğün katlettiği on binlerce insandan sadece biridir. onun da anısı önünde rahmet eğiliyorum, allah'tan rahmet diliyorum. kemalist diktatörlüğün bir huyu var; öldürüyor, asıyor, işkence kuruyor ve ondan sonra da 'ingiliz ajanı' diyor. ingilizler, bir kurşun atmadan istanbul'dan çıktılar ve ankara hükümetine istanbul'u teslim ettiler. ingilizler ile ne yaptınız, siz bunları anlatın. şeyh said için yapılanları söylüyordunuz. bu memlekette mağdur ve mazlumlara hiçbir şekilde hakarete izin vermeyeceğiz. ne şeyh said ne de iskilipli atıf hoca hakkında. gönüllüyseniz bir komisyon kuralım, istiklal mahkemesi zabıtlarına bakalım.” |
| "altan tan’ın sözlerine itibar etmemek lazım. pkk kontenjanından milletvekili olacaksın, geleceksin atatürk’ün meclisi’nde hakaret edeceksin. haddini bileceksin. kimsin sen. burada cumhuriyet düşmanlarının işbirliği mi olacak? herkes burada haddini bilecek. atatürk bu meclis’i kurmasaydı siz milletvekili mi olurdunuz, ingilizlerin gölgesinde sığır çobanı olurduk hepimiz. be insafsız nerede sen okudun bunu. bunu nerede okudun sen. hangi ajanlar verdi. sana bu kitabı kim verdi. sana bu kitabı hangi ingiliz verdi. nerede yazıyor bu. yazıklar olsun. bu meclis bu lafı geri aldırmazsa bu meclis’e de yazıklar olsun" |