12 mayıs gecesi şırnak uludere ilçesine bağlı ortaköy' de sınırın sıfır noktasında bulunan tepede çıkan çatışmada öldürülen ve cenazeleri çatışma bölgesinde bulunan 5 pkk'lıdan birinin cesedi çatışma bölgesine giden bdp' liler tarafından bulunup alınırken ortaköy'de 4 cenazenin daha kaldığı belirtildi. cenazeler nedeniyle bölgede gerginlik sürüyor. diyarbakır başta olmak üzere bölgenin birçok il ve ilçesinde kepenkler bugün açılmadı.belediyeye ait halk otobüslerinin çalışmadığı görüldü.
olay sonrası yaptıkları açıklama!: http://tinyurl.com/3ry48rx
akp hükümeti ve başbakan şunu bilmelidir ki kürt halkını öldürerek bitiremezler.eğer gücü yetiyorsa gelsin hepimizi öldürsün. isyanımız dahada büyüyerek devam edecektir ta ki özgür bir halk olarak kendi vatanımızda kürdistanda özgürce yaşayıncaya kadar.
gelmişinizi geçmişinizi, soyunuzu sopunuzu ....
En son Piizci tarafından 16 May 2011 14:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
olay sonrası yaptıkları açıklama!: http://tinyurl.com/3ry48rx
akp hükümeti ve başbakan şunu bilmelidir ki kürt halkını öldürerek bitiremezler.eğer gücü yetiyorsa gelsin hepimizi öldürsün. isyanımız dahada büyüyerek devam edecektir ta ki özgür bir halk olarak kendi vatanımızda kürdistanda özgürce yaşayıncaya kadar.
gelmişinizi geçmişinizi, soyunuzu sopunuzu ....
En son Piizci tarafından 16 May 2011 14:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
küfür mü etcez
bu oyunlara gelmeyeceğiz.
video yu izlemedim ama eger itiraf ettilerse ne güzel işte
alenen acık ve net belli olduysa terörist oldukları ne güzel sevindim vala
en azından cahil insanlar anlarlar bari doguda ki
gerci bu haberi izleme şansları varsa
alenen acık ve net belli olduysa terörist oldukları ne güzel sevindim vala
en azından cahil insanlar anlarlar bari doguda ki
gerci bu haberi izleme şansları varsa
iyice azıttılar...
kaplan çıkmış tvda laf yagdırıyo siz nasıl onları öldürürsünüz nasıl operasyon yaparsınız diye...
ulan şerefsiz senin baban bildiri yayınlamıyo mu 15inden sonra ortalıgı karıştırırım diye...
kaplan çıkmış tvda laf yagdırıyo siz nasıl onları öldürürsünüz nasıl operasyon yaparsınız diye...
ulan şerefsiz senin baban bildiri yayınlamıyo mu 15inden sonra ortalıgı karıştırırım diye...
şanlıurfada da seçim minibüslerinden pkk marşı çalmışlar halk linç ediyomuş nerdeyse...
senin benim paramla bir de seçim harcaması yapıyorlar
şunlar için edilen küfür mübah sayılsa 2dakika susarsam şerefsizim
şu lafı edip bi de meclise girebiliyor ya
yuh
yuh
bence ceza kesilir ama ya
bu kadar alenen bi acıklamaya
bu kadar alenen bi acıklamaya
| flying...[eldar] demiş ki: |
| şanlıurfada da seçim minibüslerinden pkk marşı çalmışlar halk linç ediyomuş nerdeyse... |
dtpden kalan eski sarı renkli üzerinde pkk bayrağı renkleri ile şerit çevrilmiş otobüsler ile kürtçe şarkılarla istanbulda da turluyorlar.
bu pislikleri böyle gördükçe devlete daha çok sövüyorum
bu lafları sinidirp hala o mecliste oturabiliyosunuzya etek giyin lan onursuz gurursuzlar
dün haberleri izlerken çıldırdım resmen